IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
    Според СБ(световната банка), България е сред най застрашените държави в региона

http://www.finance5.bg/news/bulgarian/53114.html
    Докато живееш в нея така ще е...
    скоро по-скъпо ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      ха като нищо,отивай за заплата си...
      Говрех за П.К.....
      е айде некой да ми даде некви кинти вече . Следобедно кафенце с форумче... не е както преди
      if u don't know...now u know

Коментар

• ха като нищо,отивай за заплата си...
        Говрех за П.К.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          Да,сега ли го разбра?
          Явно се опитваш да поддържаш паника,но тя е само в главата ти.
          прав си... плащат ми, за дa ви манипулирам...

Коментар

• Да,сега ли го разбра?
            Явно се опитваш да поддържаш паника,но тя е само в главата ти.

Коментар

• "Еурактив": Съмнения за бюджетна измама от гръцки тип в България .... http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._grucki_tip_v/

Коментар

• Според СБ(световната банка), България е сред най застрашените държави в региона

http://www.finance5.bg/news/bulgarian/53114.html

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  http://www.investor.bg/news/article/100979/339.html

За август предлагам да направим една анкета по дни и по оборот .... а може и кой акции ще се търгуват . Днес няколко акции от Софикс не се търгуваха а тогава кои ще се търгуват но да са над 50 броя... .......защото напоследък основната търговия стана една , две акции....
                  Тц, тц, тц....... довечера като спечеля джакпота, с тия 5 милиона ще разтърся БФБ-то и света! Значи докато ми дадат паричките, докато ги преведа по сметката на ИП-то и туй онуй .... абе някъде следващия четвъртък се гответе за "лудия четвъртък"
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/100979/339.html

За август предлагам да направим една анкета по дни и по оборот .... а може и кой акции ще се търгуват . Днес няколко акции от Софикс не се търгуваха а тогава кои ще се търгуват но да са над 50 броя... .......защото напоследък основната търговия стана една , две акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      За мен всеки ден е успешен. Няма празно. Няма делник, няма празник. Всеки ден банковият ми депозит ми носи лихви! А напоследък чувам че банките щяли да вдигат още лихвите... Пей сърце...
                      През последните 3 години твоята стратегия е била по-умна от тази на мнозина, но дали ще е така през следващите 3?

Дано не е. За народното благо.

Коментар

За мен всеки ден е успешен. Няма празно. Няма делник, няма празник. Всеки ден банковият ми депозит ми носи лихви! А напоследък чувам че банките щяли да вдигат още лихвите... Пей сърце...
                        Къде го видя това вдигане на лихвите, аз само сваляне виждам......

Коментар

Здравей г-н Forex Master.
                          Да си жив и здрав.

Коментар

Ти си се замислил за задържане на нивото а аз дали ще минем оборот от 100 К ......
                            В УНИСОНА се крие разковничето .Питай коментаторите ... опа брокерите .

Коментар

Ти си се замислил за задържане на нивото а аз дали ще минем оборот от 100 К ......
                              Mission completed!
                              Next target: 200 K
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                                Що така умря търговията днес?
                                Задържаме нивото, ама търговията изчезна.

Коментар

Working...
                                X