IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нов постинг от underthesun относно истерията на дълговата криза в европа и как се приема в нас. Вижда ми се доста логично:
    http://underthesun.blog.bg/biznes/20...tivopos.561472

"В многото яростни статии, предричащи краха на ЕС, се крие сблъсък на политики и икономически течения, които след повече от 70 г. се разгорещява повече от всякога. От гардероба беше изкаран скелета на Кейнс, Фридмън и неолибералите, в титанична битка, която като че ли няма край. Дали в момента e по-удачно да се продължи със стимулите, които държавата налива в икономиката, или да се премине към ограничаване на публичните разходи, респективно върху дефицита, като се премине към бленувания балансиран бюджет!? САЩ смятат да продължат с досегашната си практика на стимулиране на икономиката, като поставят акцент върху, борбата с безработицата."

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Имам, ама ще ми интересна и твоята интерпретация
      Е деее
      Т`ва не е заяждане просто мислех да ти дам жокерче.
      Означава Уелс на техния език.
      Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Има купувачииии, ама нещо захитряха щото до сега който чакаше си купуваше по-евтино.
        Нооо, всяко нещо си има край. И сега пада голямо дебнене и цакане през 0,1 ст. в ниското, ама никой не пуска аванта вече.
        Къде сте песимистиииии, що не продавате на хубавите бидове дето ви слагат че да стане оборот.
        Има и доста скрито търсене на пакети. Звънят се телефони насам-натам, но няма предлагане на тия мизерни цени.
        Така че търговия ще има но на по-височки цени. А тръгне ли веднъж надпреварата кой да обере и последните евтини пакети.... не знам къде ще спре
        Last edited by Батя; 14.06.2010, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
          Имаш ли идея какво означава никът ти?
          Имам, ама ще ми интересна и твоята интерпретация
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
            BGREIT с ново историческо дъно. Какво става с тези имоти ? Що не лятят ???
            Да към центъра на земята хахаххахахаа !!!

Коментар

• BGREIT с ново историческо дъно. Какво става с тези имоти ? Що не лятят ???

Коментар

• Де сте бре Уптимисти Хахахаххаха с няма и 40 К сте на зелено.Де сте ва Порки ,Люк и Малкия мук да раздвижите пазара с 100 лв Порк в теб ми е надеждата да излетим в космоса Вкарай ежемесечния си влог от 300 лв като донор на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Днес явно няма посока.
                  Важи приказката - Ами ако збъркам?
                  Имаме посока, как да нямаме?
                  Не виждаш ли че растем и скачаме, вече сме на +0,24% зелено до момента, малко ли ти се вижда?

Коментар

• Браво на ELHIM дивидента е гласуван- както миналата година е..

Коментар

• Днес явно няма посока.

Важи приказката - Ами ако збъркам?
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        НАП, а не НОИ трябва да псуваш.
                        Друг път да знаеш
                        Имаш ли идея какво означава никът ти?

Коментар

• Мдааа, форума е тих ................... явно днес всички са се отдали на здрава търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Най-накрая на 11.06. НОИ е превел в УПФ-то ми вноските ми от началото на годината!!! Това са парички за 5 месеца. Ако и с другите 3,5млн българи които са на заплата е така и ако приемем че 25% от тези пари отиват в акции - то колкото и наивно да звучи може да дойдат малко парички на борсата, скоро !!!

НАП, а не НОИ трябва да псуваш.
                            Друг път да знаеш
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• be_google, добре дошъл във форума !
                              .................................................. ...................- това са словата, които щях да напиша, но тук ако напишеш нещо за една кучка от снимката те трият...
                              Едно ме е яд - как можа най- омразния за мен политик, доказано некорумпираният Софиянски, да каже толкова истини за последните изцепки на ББ по енергийните проекти...Жалко за Трайчо !!! Няма да се очудя, ако днес си метне оставката.

Коментар

• дали ще има днес над 200 сделки??????????

Коментар

Working...
                                X