IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    И тази година май се очертава стадото да остане изненадано от БФБ и да се включи чак при следващия локален връх!
    Класика!
    Батя,
    за кой позиции правиш тези прогнози....

Коментар

• И тази година май се очертава стадото да остане изненадано от БФБ и да се включи чак при следващия локален връх!
      Класика!

Коментар

• Егати бида при Хим!
        Като няма предлагане какво ли не измислят хората

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Момчета колкото и да се шегуваме, факт е че за сега отчетите са доста добри!
          Стига бе и ти. Сега да не намекваш, че по този повод ни чака нов срив на Софиксо?

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Румънската Интерагро мести бизнеса си в България
            28 юли, 2010 (3)
            Виж коментарите Коментирай

Една от най-големите румънски компании съобщи, че мести бизнеса си в България, пише днес румънският вестник „Евениментул зилей“.

Компания „Интерагро“ е в топ 3 на най-големите компании с частен румънски капитал според размер на търговския оборот. Компанията приключи 2009 година с търговски оборот от 315 милиона евро, със 70 на сто по-малко спрямо 2008 година, когато оборотът й бе 538 милиона евро, пише БТА.

„Желая да преместя от септември седалището на компания Интерагро в България. Дотогава документите й ще бъдат преведени на български. Предпочитам да давам плосък данък 10 на сто и да плащам данъци на българската държава, а в Румъния да давам само данък сгради. Писна ми от мерките, взимани от правителството, както и от огромния натиск на тайните служби върху бизнесмените. Не желая повече да бъдат подслушван постоянно денем и нощем само заради това, че съм румънски предприемач“, заяви Йоан Никулае, собственик на „Интерагро“.

Също толкова разочаровани са и мениджърите на местните клонове на чуждестранни компании. Бизнесът обвинява държавата в некомпетентност, хаос и дилетантство, отбелязва изданието.
            тоз ако знае какви филми го чакат тука...подслушването му е гарантирано плюс много други екстри...ако беше казал малта или кипър може би щях да му повярвам че ще с мести наситина

Коментар

• Момчета колкото и да се шегуваме, факт е че за сега отчетите са доста добри!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Съгласно публикуваните прогнози на очакваните цени на акциите от SOFIX,до края на годината обезвереният български инвеститор ще бъде споходен от голяма радост,подарена му от приказната фея.А ето и една друга прогноза за неговата реакция:

Горното е по приказка на Грим и не е основание за вземане на кардинални решения.
                Да не би голямата радост да е подарена не от феята, а от Генерал Али?

Коментар

• Прогнозни цени

Съгласно публикуваните прогнози на очакваните цени на акциите от SOFIX,до края на годината обезвереният български инвеститор ще бъде споходен от голяма радост,подарена му от приказната фея.А ето и една друга прогноза за неговата реакция:

Горното е по приказка на Грим и не е основание за вземане на кардинални решения.

Коментар

• И сега голям ръст ли се очаква?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                      Как се прогнозира цена на индустриалния холдинг, когато вчера струваше 1.20, а днес 1.30 при прехвърлен обем от около 1000?

Е, те си знаят момчетата, не искам да им се бъркам!
                      Мисля че тук акции има Алианц и в добрите стари времена преди увеличението на капитала слагаше по едно рамо от време на време да качи цената....но нещо се разсърди и може би чака новите акции да се види как стоят нещата и затова се дават такива стойности ..... например 1.8 лв. е добра за продажба за акция на водещ ПФ .... есента
                      Ако имаше подкрепа как ще купуваме на 1.2 лв...
                      Не е препоръка...

Коментар

• Как се прогнозира цена на индустриалния холдинг, когато вчера струваше 1.20, а днес 1.30 при прехвърлен обем от около 1000?

Е, те си знаят момчетата, не искам да им се бъркам!

Коментар

• Тия сметки дали ще излязат предвид ликвидността? Трейс за да стане 50, означава някой да купи едва около 300 акции от продавачите. А ако има съживяване на пазара - много по-малко, щото тогава ще дават филма - "Хвани ме, ако можеш". Тоест, числата нямат смисъл, но това не означава, че именно тези компании не са с най-голям потенциал. Ще видим дали и докъде.

Коментар

• Идва най-хубавият месец за инвеститорите

http://bfb.bg/?p=77

Освен това най-вероятно времето ще се оправи. Ако не скача борсата, то поне да имаме възможност да се топнем в морето

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              http://profit.bg/news.php?cid=1&id=67390

Интересно четиво ....истински съм притеснен ,че в първата петица имам три акции...... аз съм самотен и нестандартен играч и най непретенциозните акции най големи печалби ми носят .... и това че големите имат тези акции означава ,че чакат да ги разпродадат...
                              П.П. А още съм по притеснен за колегата Порки в ЕУБГ и ССВ .... някой от акулите е дал 60 стотинки в ЕУБГ и левче в ССВ ...

Коментар

• http://profit.bg/news.php?cid=1&id=67390

"Най-голямо повишение спрямо средните прогнози, дадени от специалистите и моментната цена на акциите към днешна дата се очаква при Трейс Груп Холд. Ръстът при позицията е възможно да възлезе на 34.55%, съгласно средните консолидирани очаквания.

Следващи в класацията са книжата на две от четирите банки участващи в индекса на сините чипове - Първа инвестиционна банка с потенциален ръст от 33.5% и БАКБ с потенциал от 22.3%...."

Интересно четиво ....истински съм притеснен ,че в първата петица имам три акции...... аз съм самотен и нестандартен играч и най непретенциозните акции най големи печалби ми носят .... и това че големите имат тези акции означава ,че чакат да ги разпродадат...

Коментар

Working...
                                X