IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• джейми,
    а на БФБ има и четвърти вид - спецове кибици. Нищо не купуват и не продават, но не сипрат да дават акъл на 'офцете'

успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
      Не е вътрешно инфо, а психология. Досега всеки изчакваше някой друг пръв да се престраши да скочи. Винаги се случва така, не знам защо
      Защото на борсите има не само мечки и бикове, а и още 3 типа. В случая наблюдаваш овцете

ПП: Импа примерно е от типа на прасетата - постоянно е донор хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        абе къде е факушка
        Абе тук е.

И какво сега - малко зелено, и алчни бълбуци опищяха ушите на ората.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          и миналата година докато софикс взе отсечката 250->500 имаше хора, които очакваха пързалка,срив,нагъзаки и тн мечи моменти.
          не мисля, че тази година ще направи изключение и очаквам същите тези хора да пишат със същата страст.
          единствено отсечката,която ще мине софикс е друга 350 -> 600

поздрави

ПС не подценявайте рисковите играчи отвън...първо ще дойдат гърците, че сме им близо, а после и други...
          Мче тея с пързалката познаха - преди седмица Софикса беше и под 360. И пак ще познаят - то има фундамент ма кой да гледа

ПП: Ша дойдат - марсианците

Коментар

• Добре доста смелчаци изкочиха.

Ще видиме как ще са развият нещата.

Да не забравите само да кажете и за продажбите, ако вземат да се обърнат нещата. Който излезе след време нека да каже. Защото ако има спад и след това всички кажете, че сте излезнали преди това, никой няма да повярва.
            Last edited by javcho; 04.08.2010, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
              Бре , много започнахте да купувате бе колеги.Явно за разлика от мен имате вътрешно инфо.Ако някой има такома нека сподели на ЛС.Мерси
              Не е вътрешно инфо, а психология. Досега всеки изчакваше някой друг пръв да се престраши да скочи. Винаги се случва така, не знам защо

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
                Поздравявам всички играчи на БФБ с днешната страхотна сесия!
                Дано това е само едно добро начало!

Дано да не са за поздравления продалите днес, а КУПИЛИТЕ! ...(и тези които си имат доволно акциики)

Коментар

• Поздравявам всички играчи на БФБ с днешната страхотна сесия!
                  Дано това е само едно добро начало!

Коментар

• Бре , много започнахте да купувате бе колеги.Явно за разлика от мен имате вътрешно инфо.Ако някой има такома нека сподели на ЛС.Мерси

Коментар

• 2/3 от кеша ми е в акции
                      1/3 депозити в предимно в Евро и малко в долари
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз съм изцяло в БГ акции. Купувам от три години, понякога продавам... Днес и продадох, и купих.
                        Last edited by maximilian; 04.08.2010, 18:33.
                        Не е препоръка!

Коментар

• сега да не излезе пак че всички са влезли на дъното, че дори и Факушка да си е купил патки

Коментар

• Влизах от 21 Юни до 6-Юли на 95%.
                            Сега стоя острани и гледам с най-овчата физиономия, защото нищо не разбирам така или иначе.
                            Без кураж няма слава

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              ХАХАХАХАХА....

от кога имаш ти акции на БФБ? Днес ли ги купи?

Та нали до вчера говореше, че нямаш акции и не си заслужавало да се купува на тези високи цени...... Нали до вчера говореше за големи спадове на БФБ и как цените щели да станат наполовина....
                              Та кога казваш,че съм казал каквато и да е от мъдростите ти?Освен това днес не съм купувал акции.Нещо ме гложди.Неграмотен ли си или просто си обикновен глупак?

Коментар

• 90 процента

Коментар

Working...
                                X