IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
    Девет зелени сесии е добро постижение. Дали това не е една от целите на купувачите да влезем в полезрението и на по-големите инвеститори?
    Aми преди няколко месеца при софикс около 430
    -450 Мариан пусна тема за счупване на рекорд - 12 сесии поред зелено...
    Сега софикс е 392... Та е възможно на около 400 нещата да се повторят.

И друго - от създаването си досега софикс се е набалончил изключително (Сравнено с другите индекси по света). Че едва ли българската икономика е отбелязала четирикратен ръст (400%) от 1997 досега.

Коментар

• Айде да не разводняваме темата..

Аноне, може да си прав в дългосрочен план, но в краткосрочен не се знае

В момента знаеш 2 могъщи сили се борят - свиването на кредитирането, от една страна и от друга - печатането на тонове пари

така че липсата на ръст на продажбите на дребно (за месец), не значи директно по-ниски цени на акциите

знаеш ги тия неща, само се правиш :P
      Last edited by dex; 06.08.2010, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Може да погледнеш данните за безработицата в САЩ от преди малко, ако не си го сторил вече. Какво положително да кажа, като НЯМА?
        Напротив, ИМА. Положителното е че докато другите растяха, ние падахме. Съответно сега сме доста надценени и ни предстои наваксване.

Знам, че има доста хора дето чакаха Софикс да падне под 300 през идващата зима, ама май, май няма да дочакат. Е никой не им е крив, ако още си стискат КЕША и не са си понакупили поне малко от малко при СОФИКС<400

А лошите данни за безработица са си нещо нормално. Много рядко една икономика може да излезе директно от кризата директно нагоре, без колебания. Винаги има някакви отклонения от тренда, който от 1 година е лека, полека, макар и доста мъчително нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
          След появата на Анон в темата, ето те и теб

Бих се притиснил, ако не беше написал коментар от този тип, но сега вече всичко си дойде на мястото

Направо сте индикатори

Коментара ти за БФБ си е нищо повече от едни злобливи подхвърляния

Но ти си го знаеш, нали това ти е и никнейма

Хубав уикенд на всички!

още с насмешка си спомням малоумните ти анализи в темата за валутна търговия

ощее

Коментар

Анон, ти вече тук на мезе ги взимаш хората
            То мен верно за мезе ме взе, но поне недей и с другите така

Кой те излъга, че съм влезнал на високи нива.Гледай ми мненията назад и чети.Всичко съм си написал, само не съм написал в кой дружества съм, и в кои продължавам да влизам.Няма как да съм влезнал на високи нива, след като влизам в последният един месец!!!

Това за тъжните ти и унили приятели избива рибата просто.Бих те номинирал за Оскар, само да можех

За данните за САЩ какво въобще да коментирам не виждам.Опитваш се да играеш/свириш на едни такива елементарни струни, че мисля да те оставя да го правиш, без ни най-малко да те безпокоя повече.

Аз направих скромен опит да те предпазя от залитане в някакви посоки в тази тема, но е видно,че този опит не се увенча с резултат.

поздрави
            Ами отговорих в твоя стил. Аз се старая да пиша сериозно, ти избиваш на това, че имам интереси. Разбира се, че не ми пука нито къде и дали си влязъл, нито за унилите хора. Казвал съм десетки пъти тук, че съм спекулант, но наистина нямам желание да влизам, камо ли някога да излизам от БФБ.
            Хубави събота и неделя и на теб!

Коментар

• Анон, ти вече тук на мезе ги взимаш хората
              То мен верно за мезе ме взе, но поне недей и с другите така

Кой те излъга, че съм влезнал на високи нива.Гледай ми мненията назад и чети.Всичко съм си написал, само не съм написал в кой дружества съм, и в кои продължавам да влизам.Няма как да съм влезнал на високи нива, след като влизам в последният един месец!!!

Това за тъжните ти и унили приятели избива рибата просто.Бих те номинирал за Оскар, само да можех

За данните за САЩ какво въобще да коментирам не виждам.Опитваш се да играеш/свириш на едни такива елементарни струни, че мисля да те оставя да го правиш, без ни най-малко да те безпокоя повече.

Аз направих скромен опит да те предпазя от залитане в някакви посоки в тази тема, но е видно,че този опит не се увенча с резултат.

поздрави
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Има една песен в бг дето се пее това:

Нема такава сатира брато,какво направи с тебе тая радиация,как се купува операция,която да те излекува,как се пасат овци милиони льольовци,гашници и злобни подобни,мамини дечица с новата седмица......

Та това е положението

Коментар

Искам да продължаваш да пишеш аргументирано в темата.
                  Ей така, защото си българин и ти е мила държавата.
                  Продължавай да ни информираш всеки ден за всички положителните новини, който касаят БФБ!
                  Зная, че ти нямаш никакъв, абсолютно никакъв интерес на БФБ, а просто си родолюбец

Хубав уикенд!
                  Иронията ти е доста неподходяща в момента. Явно си от набутаните на високите нива и ти пожелавам да излезеш читав от ситуацията.
                  На мен не ми е приятно да гледам познати и непознати хора, набутали се кой със заем, кой без работа, кой на БФБ. Тъжни и унили.
                  За сметка на това, строителните предприемачи и мажоритарите са шапка на тояга. Ти от тях ли си?!

Може да погледнеш данните за безработицата в САЩ от преди малко, ако не си го сторил вече. Какво положително да кажа, като НЯМА?

Коментар

• anon6706, злоба няма.
                    Просто бях сигурен, че след като ти пишеш в темата за опитимизъм, то и злобливия ще се появи да те защити
                    Позволих си да го напиша, защото това си е чистата истина!
                    Въпроса е, че който не е чел форекс темата, може би му е чудно това което пиша, но всико който я е чел, знае какво имам предвид

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Ти искаш всички да заровят глави в пясъка.... леко одупени.
                    И нищо подобно не искам.

Искам да продължаваш да пишеш аргументирано в темата.
                    Ей така, защото си българин и ти е мила държавата.
                    Продължавай да ни информираш всеки ден за всички положителните новини, който касаят БФБ!
                    Зная, че ти нямаш никакъв, абсолютно никакъв интерес на БФБ, а просто си родолюбец
                    Злобливия и той така, и той аргументирано се изказва, и той от родолюбие

Хубав уикенд!

Коментар

• Злобливи, много злоба си събрал

Не си спомням някъде да съм споменавал, че нещо не ми се получава,било на БФБ, било другаде.
                      Не трябва да съдиш за другите по себе си

Ако при теб не се получава, това не значи, че и при другите е така!

Кажи ми сега, след няколко месеца мълчание,и вероятно проучване на въпроса, готов ли си най-после да ми отговориш, кой даунгрейдна голдман
                      Че тогава,в отговор на една твоя "информация", аз ти зададох въпрос във валутната тема, а ти се покри вдън земя за сума ти време

Коментар

Бих се притиснил, ако не беше написал коментар от този тип, но сега вече всичко си дойде на мястото

Направо сте индикатори

Хубав уикенд на всички!
                        Не мога да разбера защо така си назлобял. Написал съм няколко неща тук и подскочи. Сам разбираш, че са верни и ги пиша на общодостъпен език, а не с разните му УНССки термини.
                        Ето новите данни от днес:
                        Индустриалното производство на Германия на месечна база за юни е паднало с 0.6%. И това става при евро/долар около 1.20-22 за този месец. Какво ли ще е за юли при сегашния курс на еврото?
                        Продажбите на дребно по цял свят показват нулев или отрицателен ръст. Къде отива тази продукция? Да строят магистрали да строят, ама колко ще продължи това?

Ти искаш всички да заровят глави в пясъка.... леко одупени.
                        Last edited by anon6706; 06.08.2010, 15:20.

Коментар

Направо сте индикатори

Хубав уикенд на всички!
                          ти кво
                          не ти се полу4и играта на световните пазари
                          и сега мина на бфбто?

Коментар

• Тази седмица бихме SOFIX

http://bfb.bg/?p=181

А пък другата ще видим... Но пак ще сме яко нагоре от мен да го знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              не се вдъхновявате толкова защото скоро оптимизма на бфбто ще секне

купилите най вероятно са бгфондове които са непрофесионалистии и вдигнаха пазара с толкова само защото ликвидността е смешна

де не говориме 4е българина и идея си няма
                              от капиталови пазари и кога трябва да се купува и продава

Направо сте индикатори

Хубав уикенд на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Точно в момента всеки един от 20 участва на борсата.Статистическите данни бяха поместени в Investor преди по-малко от месец.Това прави 5%.Друг е въпроса каква част от капитала си определен участник влага на БФБ.
                                един на 20 от всички българи ли? трудно ми е да си представя че има 300К участници на БФБ стигнем ли до там, Софиск ще е над 10К

Коментар

Working...
                                X