IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щатските индекси завършиха на червено след силно волатилна сесия
    Мечият пазар е толкова плътен, че можете да го разрежете с нож, коментират анализатори
    как така с нож бе, тези да не са пили газ, ха хса

Коментар

• По принцип август си е месец за почивка,оборотите смешни и най-лесно може да се манипулира пазара-миналата година 2-ра серия-тогава имаше и политически елемент.
      Аз ще съм доволен пак да докараме СОФИКСА до 500
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Принципно непишещия, виж след средата на Април как е расла немската икономика - и следващия път не пиши общи приказки.
        ЕС никога не е била водещ фактор за случващото се в БГ - откъде накъде Със същия успех и САЩ е водещ фактор, както и Северна Африка или Азия - по избор.
        Сериозно с теб имаме уникални различия в начина на мислене (нещо като спора Левски и ЦСКА). Какво общо има корекцията от април 2010 със очакванията за тоя ръст на икономиката (измерен в ръст на БВП), който се генерира по борсите още от преди година? Нали за това борсата растеше в средата на кризата.

Как мислиш че ЕС има едно и също значение за БГ, като Африка и Америка? Ние сме ЕС или поне неразделна част, изцяло зависима от него. Че ако не бяхмв влезли в ЕС ние до сега щяхме да сме при съвсем други икономически условия.... Това е като да кажеш че е все едно за твоя апартамент дали има пожар във твоя вход или в един блок някъде във Плевен...

Но имаш поне енергия, а това е добре..... Желая ти успех....

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
          http://bfb.bg/?p=237

Що пък да не се похваля хахаха
          Честито!
          Но това е само ако си кеширал...

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
            a znaesh li, колко е % не необслужваемите кредити ?? ха ха
            Ха, ха ама аз да не си купувам физически лица Не ми изглежда компаниите от които имам акции да не си обслужват кредитите

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Как да познаем дъното на мечия пазар

Колко от точките са ви познати
              + 1

На мен само първа точка ми е силно непозната от 2 седмици

Коментар

• Germany's a GDP dynamo

2.2% growth pace is fastest since 1990 reunification

Data out of Europe's largest economy reaffirm that Germany remains the chief catalyst for growth.

France tops forecasts for GDP growth as well.

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Как да познаем дъното на мечия пазар

Колко от точките са ви познати

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Много повърхностно и непрофесионално, пич..... А можеш повече (чел съм ти смислени и аргументирани мнения)..... И не си прав немската борса отскочи много проценти от дъното си преди година и повече, както и ЕС не е бла-бла, а е водещ фактор за случващото се в БГ последните години, както и за това ковето ни предстои.... Считам това за последният, ми отговор (бях длъжен да ти отговоря само заради принципите си) на твой пост, поне докато не започнеш да влагаш повече от знанията и възпитанието си (а съм сигурен че можеш). Все пак тук пишем за да ни е приятно и да се обогатяваме...
                    Принципно непишещия, виж след средата на Април как е расла немската икономика - и следващия път не пиши общи приказки.
                    ЕС никога не е била водещ фактор за случващото се в БГ - откъде накъде Със същия успех и САЩ е водещ фактор, както и Северна Африка или Азия - по избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение

браво, пич! ти си един от малкото които имат смелост не само да "джафкат", ами да застанат зад думите си с истински данни!

Поздрави!

Коментар

• За половин месец 1.5 пъти по-добре от SOFIX

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          да бе да. всичко е фалирало пък ние не знаем.

Може и да има едно 5-6% много близо до фалит, но поне аз до фирми за недвижими имоти или с дълг над СК не припарвам. И има достатъчно които отговарят и да са далеч от фалит
                          a znaesh li, колко е % не необслужваемите кредити ?? ха ха

Коментар

• струва си да се прочете тази статия

Бойко Борисов: За една държава инфраструктурата е живот

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...urata_e_jivot/
                            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Не се карайте- И в Америчко и в Европа понаваксаха пазарите. Така че полека- лека и при нас ще се случиНормално е за малък и периферен пазар

Коментар

• Още малко напън и 400 е минало....

Коментар

Working...
                                X