IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Не си ме разбрал явно. Аз не призовавам да си траем, дори напротив! Само че при така съществуващите правила само ще се налага да констатираме поредният грабеж или злоупотреба, който и да дойде на власт. Писах в темата "Политика" защо мисля така и няма да се повтарям. И пак казвам, не само политиците са виновни, а и всички ние защото просто не сме научени да спазваме законите и правилата, били те по-добри или по-лоши. Няма как до всеки митничар или във всяко заведение по морето примерно да има по един данъчен който да следи за реда. Всеки трябва да има съзнание и да е отговорен пред себе си и обществото. Но да се постигне това в България явно ще е доста трудно при сегашните условия и реалности. За това казвам, че трябват промени!
    Бъдете здрави!
    Така съществуващите правила включват например Конституция, която системно се нарушава. Ти знаеш ли си правата и търсиш ли си ги? Не, нали? Чакаш нещата да се случат сами, съзнанието драги ми не се самозаражда а се възпитава - и то със съд, глоби и наказания за закононарушителите без значение на каква позиция са. Справедливост за всички - оттам се тръгва, а не от мълчанието на балъците.

Коментар

• .....

много лоши данни тва зна4и стимули и дефлация
      на4и евро/долар ще мине 1.29 днес

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Харахтерна черта на масовия андрешко е, че винаги е недоволен от някого и винаги някой му пречи. Той (андрешко) винаги е точен, коректен и работлив.

интересно какво ли би казал работодателя ти ако знае, че вместо да работиш това, за което взимаш заплата.. си седнал да променяш системата във форума на инвестора.
        Работодателя ми не го мисли, в момента освен своята работа върша и тази на отсъстващ колега
        Това че ти не си достатъчно ефективен и не ти стига времето не значи че и аз съм такъв.
        Още ли ти е интересно или задоволих нездравия ти интерес?

Характерна черта на масовия БАЛЪК е че си мълчи и си плаща - докато го изнудват и обират. Нормалния гражданин става и заявява какво не му харесва - смятам че достатъчно конкретно съм го посочил.

Коментар

• Не си ме разбрал явно. Аз не призовавам да си траем, дори напротив! Само че при така съществуващите правила само ще се налага да констатираме поредният грабеж или злоупотреба, който и да дойде на власт. Писах в темата "Политика" защо мисля така и няма да се повтарям. И пак казвам, не само политиците са виновни, а и всички ние защото просто не сме научени да спазваме законите и правилата, били те по-добри или по-лоши. Няма как до всеки митничар или във всяко заведение по морето примерно да има по един данъчен който да следи за реда. Всеки трябва да има съзнание и да е отговорен пред себе си и обществото. Но да се постигне това в България явно ще е доста трудно при сегашните условия и реалности. За това казвам, че трябват промени!
          Бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Последователна. България е имала 2 служебни правителства - време е за трето.

Знам да критикувам - а за критика има МНОГО. Хората във властта ще я понасят и ще работят - инак вън. Хората във властта са едни и същи, а системата я променяме такива като мен - като не се примиряваме с поредния грабеж. Не такива като теб - с призиви да си траем.
            Харахтерна черта на масовия андрешко е, че винаги е недоволен от някого и винаги някой му пречи. Той (андрешко) винаги е точен, коректен и работлив.

интересно какво ли би казал работодателя ти ако знае, че вместо да работиш това, за което взимаш заплата.. си седнал да променяш системата във форума на инвестора.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
              с кой бизнес ??? цървения ???
              да пълни джоба на БСП по договорите
              с техни фирми ???
              по добре първо да ги поосъдят и после пари.
              Интересно когато търсиш работа и отидеш на интервю .... дали искаш от бъдещият си работодател атестация за фирмата и на кой политически ръководител дава подкупи.... ако е на Станишев или Доган не се съгласяваш да почнеш защото може да не ти платят... някога. Бизнеса има само една вярност ... към парите и свойте интереси....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                ти каква политика би провеждал? ама наистина освен да плюеш май друго не знаеш, и все обвинявате хората (които и да са те) във властта, а виновни са не те а системата, която най-после някой трябва да промени!
                Последователна. България е имала 2 служебни правителства - време е за трето.

Знам да критикувам - а за критика има МНОГО. Хората във властта ще я понасят и ще работят - инак вън. Хората във властта са едни и същи, а системата я променяме такива като мен - като не се примиряваме с поредния грабеж. Не такива като теб - с призиви да си траем.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                  с техни фирми ???
                  Тия които визираш са си получили парите, останалите обаче - не са. Цървени, жлъти, сини - все едни и същи + партийни хранилки.
                  Last edited by jamiemirror; 01.09.2010, 14:43.

Коментар

Популизъм. ББ да се разплати с бизнеса, а не да хвали ВВВ - клас рейтинг.
                    Сегашното правителство е неспособно да провежда каквато и да е политика с хоризонт от поне една седмица, истерията с антикризисните му мерки го доказа.
                    с техни фирми ???

Коментар

• SOFIX сред най-добрите класове активи в света през август

http://bfb.bg/?p=340

хаха надежда има..

Коментар

Сегашното правителство е неспособно да провежда каквато и да е политика с хоризонт от поне една седмица, истерията с антикризисните му мерки го доказа.
                        ти каква политика би провеждал? ама наистина освен да плюеш май друго не знаеш, и все обвинявате хората (които и да са те) във властта, а виновни са не те а системата, която най-после някой трябва да промени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                          "В условия на финансова и икономическа криза това е най-добрата оценка за икономическата политика, която води кабинетът, коментира премиерът Бойко Борисов, цитиран от правителствената информационна служба. По думите му "след позитивния доклад на Европейската комисия, след
                          доклада на Световната банка, след оценката на Стандарт енд Пуърс, сега България получава ново потвърждение за рейтинга си в положителна перспектива и от другата водеща рейтингова
                          агенция". Българският министър-председател призовава "всички, които искат България да се развива и да има положителна икономическа перспектива, да подкрепят политиката на сегашното правителство."

Коментар

• "В условия на финансова и икономическа криза това е най-добрата оценка за икономическата политика, която води кабинетът, коментира премиерът Бойко Борисов, цитиран от правителствената информационна служба. По думите му "след позитивния доклад на Европейската комисия, след
                            доклада на Световната банка, след оценката на Стандарт енд Пуърс, сега България получава ново потвърждение за рейтинга си в положителна перспектива и от другата водеща рейтингова
                            агенция". Българският министър-председател призовава "всички, които искат България да се развива и да има положителна икономическа перспектива, да подкрепят политиката на сегашното правителство."

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              За да изкарат някой лев ще влязат.Някои го могат други не.А ти всъщност какво правиш тук или просто го начукваш на клавиатурата
                              Просто го начуквам на мераклиите без фундамент.
                              Ще изкарат по-лесно някой долар или евро отколкото някой лев.

Коментар

• Една тревожна новина

Коментар

Working...
                                X