ЧЕСТИТО, КОЛЕГИ. УТРЕ ВЪРВИМ КЪМ 365 ПУНКТА, КЪДЕ ЩЕ СПРЕ СОФИКС МИ Е РАНО ДА КАЖА. ДВА ДНИ САМИ МНОГА ЛОШИ НОВИНИ И ПРОГНОЗИ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеМВФ прогнозира до 2.5% от БВП ръст през 2011 г.
http://capital.bg/
Този ръст на БВП на какъв SOFIX отговаря?
Въпреки това аз съм по-склонен да вярвам на прогнозите на Дянков, защото той има най-добрата информация. Обаче първо да видим дали ще се сбъдне прогнозата за растеж от 1% тази година.
Коментар
-
МВФ прогнозира до 2.5% от БВП ръст през 2011 г.
http://capital.bg/
Този ръст на БВП на какъв SOFIX отговаря?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениехе-хе, май някой не си е продал навреме планината... и не си е купил пак навреме Свилоза и Билборд
Виж пътищата са друга бира, но предните две са си слънце на тия цени. А който не може да прави разлика между тях и избушеняка хдпат си е за негова сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеРодният инвеститор е култов
продава Стара планина
купува
Пътища
Бордове
Свилоза...
все хубави и честни хора
Виж пътищата са друга бира, но предните две са си слънце на тия цени. А който не може да прави разлика между тях и избушеняка хдпат си е за негова сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетук си прав, парите не са негови, пука му...
20-30ст печалба не са за пренебрегване......,
а цените се надуха , заради софикса!
Коментар
-
продава Стара планина
купува
Пътища
Бордове
Свилоза...
все хубави и честни хора
да сме в игрататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Нямам препоръки!
Банки отказват кредит на Георги Гергов
BLITZ - 06 Октомври 13:31
Няколко големи банки вече са отказали да дадат кредит на известния пловдивски бизнесмен Георги Гергов. Вече бил обиколил всички финансови институции в града под тепетата, но отвсякъде му отказвали финансово рамо, твърди столичен вестник.
Парите спешно били нужни на Гергов, защото държавата го притиснала да си плати дивидентите й в Пловдивския панаир за 2007 г. и 2008 г., които възлизат на около 3, 5 милиона лева. Банките не давали парите с мотива ,че нямали практика да кредитират изплащането на дивиденти.
От друга страна самият Гергов можел да даде обяснение къде са парите, които отдавна е трябвало да изплати, при положение, че всяка години панаирът декларира около 5 милиона лева печалба, а олигархът държи 50, 36 процента от него. Всъщност той едва това лято плати на държавата нейния дял за 2006 г. и то чак, след като миноритарния собственик - министерството на икономиката заведе дело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеНе съм сигурен дали е инвеститор но съм убеден ,че е портфолио мениджър . Нали трябва да си заслужи заплатата .
Коментар
-
продава Стара планина
купува
Пътища
Бордове
Свилоза...
все хубави и честни хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеИнтересно как множеството от съспивсащи очакват задължителното отиване на 365!?! Ама как разбрахте, едно и също кафе ли използвате за гадаене?
Абе ъпъри що ви няма в темата? Днес е вашия ден - в последните 2 години. Ще го пропуснете!
Мисля си дали няма да подскочи Софикс ако правителството падне поради вота на недоверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеЧе ти къде искаш да бъде - навсякъде по света правителствата стимулират бизнеса и потребителите, а при нас се наливат пари в нереформирани сектори, а и от следващата година ще плащам с 3 % повече осигуровки. Така, че Софикс бих казал, че е надценен. Ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеНе само че, сме най-зле в света по възстановяване, ами и не се виждат положителни сигнали.
За техничарите да погледнат просто тренда на индекса на по-големите графики. Ясно е накъде отиват нещата и че спада не е свършил, засега.
Коментар
Коментар