Първоначално изпратено от mnz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеРазбира се че може да стане и е нормално да стане.
Всичко е въпрос на реформите които ще правим по пътя на прехода у нас. След като се покажа и се видя че партидната система не работи добре у нас, тогава следва да внедрим по-съвременната и социална солидарна система.
Надявам се да се шегуваш за солидарността и индивидуалните партиди, все пак минаха над 20 години от края на комунизма
Коментар
-
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеТова което си го мисли правителството НЕ МОЖЕ да стане.
Всичко е въпрос на реформите които ще правим по пътя на прехода у нас. След като се покажа и се видя че партидната система не работи добре у нас, тогава следва да внедрим по-съвременната и социална солидарна система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеНали и аз това казах оня ден. Ще разхвърлят пакетите в помежду си. На евтини цени. Добра сделка.
Правителството ще издуха таратора.
Проблема е 4е тиквениците с власт плямпат глупости все едно са на битака в Димитровград
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо сега ми хрумна че ако това мине могат и всичките боклуци от УПФ та да ги прехвърлят на ППФ та. И Дянков ще вземе едно голямо нищо в този случай
Правителството ще издуха таратора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо сега ми хрумна че ако това мине могат и всичките боклуци от УПФ та да ги прехвърлят на ППФ та. И Дянков ще вземе едно голямо нищо в този случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеНе съм запознат със структурата им на портфейла и доколко могат да поемат прехвърлянето на активите от ППФ. Изсипването тук ще генерира огромна загуба (СФАРМ ще стане penny stock), просто ще продават пакетите.
В случая дори не знаем какво ще стане с активите. Те държат ДЦК, облигации...
Но при всички положения ще бъде спасено само това което смятат че си заслужава да имат. По този начин просто всички позиции които до сега ППФ са държали защото не са искали да продават на огромна загуба ще бъде продадено на загуба. Просто няма да им пука. И съвсем нормално. Само дано това да не е цялата им експозиция към български акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеВинаги има някой който не е актуализирал позициите си. Но и това ще стане скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ това е зле защото след това пък УПФ и ДПФ ще продават за да си балансират портфейла. Така само агонията ще стане по-дълга
В случая дори не знаем какво ще стане с активите. Те държат ДЦК, облигации...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеЗабележете, че оферти продава не са мръднали много ог вчера. Това са панически излизания в началото насесията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеЕ, айде сега. ППФ няма да продават тук. Просто ще прехвърлят помежду си пакетметата в другите фондове на ниски цени. 35те милиона доходност може да изчезнат.
Коментар
Коментар