Първоначално изпратено от El Guapo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДългосрочни, че и средносрочни прогнози на индекси са пълни глупости. Това е все едно да прогнозираш какво от това което не знаеш ще повлияе на цената по начин който няма как да определиш.
По никакъв начин подобно нещо не може да се нарече прогноза. То е същото като онези циганки дето предсказват по улиците.
Единствения вариант да може да се прогнозира движение е самия пазар да не е отразил напълно нещо което вече се е случило. Но това са краткосрочни прогнози. При които просто даден потенциал не се е развил.
За това и винаги ми е смешно някой като дава прогноза
Коментар
-
Дългосрочни, че и средносрочни прогнози на индекси са пълни глупости. Това е все едно да прогнозираш какво от това което не знаеш ще повлияе на цената по начин който няма как да определиш.
По никакъв начин подобно нещо не може да се нарече прогноза. То е същото като онези циганки дето предсказват по улиците.
Единствения вариант да може да се прогнозира движение е самия пазар да не е отразил напълно нещо което вече се е случило. Но това са краткосрочни прогнози. При които просто даден потенциал не се е развил.
За това и винаги ми е смешно някой като дава прогноза
Коментар
-
Бягаш от отговор на въпросите ми . Идеята ми е да си подкрепиш мислите си с действия макар и виртуални , от рода на ( бях купил тази акция на толкова и сега ще я разпродавам , или сега ще купя тази и ще чакам и т.н.) . Ангажирай се с конкретни прогнози . Ето например Петър Караиванов е дал прогноза за СОФИКС на 80 пункта още преди 2 г. и я подкрепи наскоро пак , но пък пропусна да каже за другата си прогноза СОФИКС 2700 която също е от преди 2 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНе знам дали има някой , който да го интересува какво мислиш . По добре кажи ти ще разпродаваш ли ? Ще купуваш ли ? Имаш ли изобщо някакви акции и къде ако имаш ? Иначе си много активен в последно време и повечето вече знаят какво мислиш и как го мислиш .
Не виждам смисъл някой да споделя (пък особенно по форумите) конкретни параметри за притежавани активи. Мнението на всеки дали ще купува или ще продава е с нулева стойност, поднесено по начина по който ти го искаш. И не би ти помогнало....
ПС. Не ми харесва и начина по който пишеш колега( не ти знам името та за това така се обръщам към теб) EL Guapo....
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНе знам дали има някой , който да го интересува какво мислиш . По добре кажи ти ще разпродаваш ли ? Ще купуваш ли ? Имаш ли изобщо някакви акции и къде ако имаш ? Иначе си много активен в последно време и повечето вече знаят какво мислиш и как го мислиш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА аз си мисля че ако има по-значително движение следващите дни то ще е надолу. В повечето случаи причините за продажба за различните участници са сходни, също както и причините за покупка. И след като за сега явно причините за продажба са повече - както се вижда последните месеци - то би било тъпо човек да залага че изведнъж нещата ще се променят и пазара ще тръгне нагоре.
Не че е невъзможно но поне за сега изглежда по-малко вероятно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение"не спират" предполагаше, че си видял нещо такова и тази сутрин...
Все едно аз да напиша "Тц тц тц това "Х" АД как се качва....." ама да съм имал предвид миналия Вторник и пролетта на 2007-ма
Оставям те да следиш "разпродажбите". Хубав ден
така,че свиркай си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеА вчера, а през изминалите 3 години
Все едно аз да напиша "Тц тц тц това "Х" АД как се качва....." ама да съм имал предвид миналия Вторник и пролетта на 2007-ма
Оставям те да следиш "разпродажбите". Хубав ден"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнениепък да не говорим как се появи голяма бройка на албена и как беше глътната!
даааа, а някои чакат да стане 35 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИма 20 сделки на кръст! И това ли вече стана "разпродажби"
Коментар
Коментар