Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой може ли да даде подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНаписал си го на майтап -- и много правилно! При отдавна декапитализираните БФБ-дружества , ликвидационния дял на практика е нула
.....И затова БФБ-то може да влезе в световната икономическа история с чистите си индекси
Жалко!
Някои хора като тръгнат по пързалката и трудно се спират ...В случая, отричане на всичко без основание за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...подробности не, това се получава при излизането на един, а незнам дали се сещаш кво ще стане ако тръгнат да излизат няколко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой може ли да даде подробности.自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хех - защо мислиш, че аз тревожа?
Иначе - знам що по принцип не вървим нагоре и дори падаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеИмператоре,много неща са ти позволени,но не и да проявяваш наивност.Почакай още някоя и друга седмица.Дори ATILA още не се е разтревожил.
Иначе - знам що по принцип не вървим нагоре и дори падаме.
Ако днес следобед застрелят Бабешките цъкли, още утре сме 15.8% нагоре....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от audifan!
Когато дойде време пак ще вляза на борсата, но до тогава ще изтече много вода.[/COLOR][/B][/COLOR]Last edited by X_Y; 04.11.2010, 09:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВ 95% от дружествата бих инвестирал само и единствено за да придобия ликвидационен дял...! При отдавна декапитализираните БФБ-дружества , ликвидационния дял на практика е нула
.....И затова БФБ-то може да влезе в световната икономическа история с чистите си индекси
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар