IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от маминото Разгледай мнение
    НАРОДЪТ Е ГЛАДЕН а това никак не е добре
    Аз съм потресен - нация от олигофрени... Да те смачкат за кило банани дето ще икономисаш 1 лв от него и кой знае кави банани ще купиш (нали знаете за тези дето купуват евтино....). Ебати.....и това с които трябва да живеем в един блок, да ни ходят децата в едно училище итн..... Как се докарахме до тук идея нямам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
      Ето това е от днешният вестник Новинар.........

С крясъци, блъсканица и бой отвориха врати 14-те магазина на германската верига "Лидл" в страната. Лошата организация съпътстваше цялата церемония по откриването на хипермаркета на бул. „Сливница” в столицата, на която присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, строителният министър Росен Плевнелиев и социалният министър Тотю Младенов.

Изнервени софиянци бяха извили километрични опашки още от 6 часа сутринта, за да са сред първите, които ще влязат в магазина. Възрастни жени крещяха, притиснати от количките, а млади мъже им обясняваха, че мястото „не е подходящо за пенсионери”. Нетърпеливи да влязат и озлобени от чакането хората стигнаха до бой и ритници. По-възрастни клиенти в столицата коментираха, че не са се били така за храни от Жан-Виденовата зима.

Поради липса на организация полицията беше принудена да образува кордон, за да предотврати ексцесия от разигралия се екшън. Силите на реда успяха по чудо да наредят чакащите в опашка, като наредиха около тях колички. В "Лидл" в кв. „Надежда” се наложи да пристигне и линейка заради жена, на която й прилошало в беснеещата тълпа.

Екшънът беше заради предварително обявената евтиния през първите 4 дни - банани и портокали за 0,69 лв. и 0,77 лв. килото, бутилка олио за 1, 45 лв., краставици за 0,33 лв., голям шоколад за 0,45 лв., кутийка бира за 0,49 лв. До бой сред посетителите се стигна и вътре пред щандовете за плодове и зеленчуци. Не по-малко опасно се оказа докопването до електрическите уреди в хипермаркета. Последните два конверторни радиатора бяха запазени от възрастна жена, седнала властно върху уредите. Докато чакаше съпругът й да дойде с количка, жената заплашваше всеки, който се опитваше да й отнеме евтините стоки.

Какъв оптимизъм, каква борса, какво чудо..... Бъдещето на държавата е да се претопи....
      НАРОДЪТ Е ГЛАДЕН а това никак не е добре

Коментар

• Ето това е от днешният вестник Новинар.........

С крясъци, блъсканица и бой отвориха врати 14-те магазина на германската верига "Лидл" в страната. Лошата организация съпътстваше цялата церемония по откриването на хипермаркета на бул. „Сливница” в столицата, на която присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, строителният министър Росен Плевнелиев и социалният министър Тотю Младенов.

Изнервени софиянци бяха извили километрични опашки още от 6 часа сутринта, за да са сред първите, които ще влязат в магазина. Възрастни жени крещяха, притиснати от количките, а млади мъже им обясняваха, че мястото „не е подходящо за пенсионери”. Нетърпеливи да влязат и озлобени от чакането хората стигнаха до бой и ритници. По-възрастни клиенти в столицата коментираха, че не са се били така за храни от Жан-Виденовата зима.

Поради липса на организация полицията беше принудена да образува кордон, за да предотврати ексцесия от разигралия се екшън. Силите на реда успяха по чудо да наредят чакащите в опашка, като наредиха около тях колички. В "Лидл" в кв. „Надежда” се наложи да пристигне и линейка заради жена, на която й прилошало в беснеещата тълпа.

Екшънът беше заради предварително обявената евтиния през първите 4 дни - банани и портокали за 0,69 лв. и 0,77 лв. килото, бутилка олио за 1, 45 лв., краставици за 0,33 лв., голям шоколад за 0,45 лв., кутийка бира за 0,49 лв. До бой сред посетителите се стигна и вътре пред щандовете за плодове и зеленчуци. Не по-малко опасно се оказа докопването до електрическите уреди в хипермаркета. Последните два конверторни радиатора бяха запазени от възрастна жена, седнала властно върху уредите. Докато чакаше съпругът й да дойде с количка, жената заплашваше всеки, който се опитваше да й отнеме евтините стоки.

Какъв оптимизъм, каква борса, какво чудо..... Бъдещето на държавата е да се претопи....

Коментар

• доказаните компании, дето, както каза равновесие не са боклуци, са евтини. идват ми сега 4,5 на ум. то дьното мина, вьв вьзходяша позиция сме сега,споко. И тожа без анализи Само история

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Аз от тия имам само две Дай твоя списък да видиме нещо стойностно.
            Аз имам само една и да кажем още една смятам че става за нещо и една с много условности може и да стане но по скоро не.

Моя списък си е стойностен, аз боклуци не купувам. Дори само съмнението че нещо е боклук и вече не ме интересува. Не съм като съдебната ни система да искам доказателства.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Гледайки изброените акции си зададох един въпрос....Как съм оцелял толкова време на борсата ,като в толкова изброени акции не намерих нито една от сегашният портфеил....
              Разбирам че съм спекулант и имам рискови акции...но да нямаш нито една банка и застрахователно дружество ...колега
              даваш ли уроци...
              Би ли споделил с нас, кои от борсово представените банки и застрахователни дружества е разумно да имаш в момента, според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                настина интересен списък. С едно две изключения, сигурно по невнимание попаднали там, пълен с боклуци.
                Аз от тия имам само две Дай твоя списък да видиме нещо стойностно.

Коментар

• настина интересен списък. С едно две изключения, сигурно по невнимание попаднали там, пълен с боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тиква Разгледай мнение
                    Мерсиии!

мече-цвети, за теб и застрахователните империи съм чел още преди да стана инвестор! Даже имаше блог на твое име "Мече Цвети ще крепи Империята на Божков до лев"!

Империята ... и Божков са две различни неща ,но като станеш кратунка ... ще ти обясня...

Коментар

• хахахааха, ама и ние сме едни инвеститори

Коментар

Гледайки изброените акции си зададох един въпрос....Как съм оцелял толкова време на борсата ,като в толкова изброени акции не намерих нито една от сегашният портфеил....
                        Гледам , гледам ... от 10 компании , които имам, ни една в този списък ....
                        Яко съм го закършил !!!

Коментар

Разбирам че съм спекулант и имам рискови акции...но да нямаш нито една банка и застрахователно дружество ...колега
                          даваш ли уроци...
                          взе ми думите от устата... и аз се почесвам и се чудя що нямам ни едно от тези

поздрави
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
                            Тиква за хората които познавам и са дългосрочни инвеститори съм препоръчвал да си направят портфейл от 10 до 50 компании но за една тиква може би 21 компании а може би повече. Може би това е един примерен списък за тикви а може би не е:Синергон Холдинг,Българска роза-Севтополис,Доверие Обединен Холдинг,Индустриален Холдинг България,Софарма трейдинг,Топливо,Българска Холдингова компания,ТК Холд,Елхим,Юрий Гагарин АД,а който не му пука да купува и по-слабо ликвидни може да си купи още Холдинг Нов Век,Пълдин Холдинг,Оргтехника,Слънчев Бряг,Метизи,Хидропневмотехника,Корпорация за технологии и иновации Съдинение,Оптела-лазерни технологии,а който не му пука да купува още по-слабо ликвидни то може да си купи и от Български Транспортен Холдинг,Булгар Чех Инвест Холдинг,Завод за шливовъчни машини, е има и други убави артии но май станаха 21 а пък и една факуха ме чака, затова трябва да свършвам тука за да свърша и при нея.Този списък е само за начинаещи тикви-инвеститори и не е препоръка за инвеститори които не са двусемеделни покритосеменни растения каквото е Cucurbita.Ако някоя тиква разпредели сухото за инвестиции на БФБ на по-малко от 10 различни вида акции да се сърди само на всевишния че не е създаден по-умен.А да не забравите Поименните компенсационни бонове и Компенсаторните записи-всеки който не е спечелил от тях явно не става за президент на каквото и да е било -дори и на фирма.За без пари толкова засега.
                            Мерсиии!

мече-цвети, за теб и застрахователните империи съм чел още преди да стана инвестор! Даже имаше блог на твое име "Мече Цвети ще крепи Империята на Божков до лев"!
                            Човек се учи докато е тъп!

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
                              Тиква за хората които познавам и са дългосрочни инвеститори съм препоръчвал да си направят портфейл от 10 до 50 компании но за една тиква може би 21 компании а може би повече. Може би това е един примерен списък за тикви а може би не е:Синергон Холдинг,Българска роза-Севтополис,Доверие Обединен Холдинг,Индустриален Холдинг България,Софарма трейдинг,Топливо,Българска Холдингова компания,ТК Холд,Елхим,Юрий Гагарин АД,а който не му пука да купува и по-слабо ликвидни може да си купи още Холдинг Нов Век,Пълдин Холдинг,Оргтехника,Слънчев Бряг,Метизи,Хидропневмотехника,Корпорация за технологии и иновации Съдинение,Оптела-лазерни технологии,а който не му пука да купува още по-слабо ликвидни то може да си купи и от Български Транспортен Холдинг,Булгар Чех Инвест Холдинг,Завод за шливовъчни машини, е има и други убави артии но май станаха 21 а пък и една факуха ме чака, затова трябва да свършвам тука за да свърша и при нея.Този списък е само за начинаещи тикви-инвеститори и не е препоръка за инвеститори които не са двусемеделни покритосеменни растения каквото е Cucurbita.Ако някоя тиква разпредели сухото за инвестиции на БФБ на по-малко от 10 различни вида акции да се сърди само на всевишния че не е създаден по-умен.А да не забравите Поименните компенсационни бонове и Компенсаторните записи-всеки който не е спечелил от тях явно не става за президент на каквото и да е било -дори и на фирма.За без пари толкова засега.
                              даваш ли уроци...

Коментар

• Тиква за хората които познавам и са дългосрочни инвеститори съм препоръчвал да си направят портфейл от 10 до 50 компании но за една тиква може би 21 компании а може би повече. Може би това е един примерен списък за тикви а може би не е:Синергон Холдинг,Българска роза-Севтополис,Доверие Обединен Холдинг,Индустриален Холдинг България,Софарма трейдинг,Топливо,Българска Холдингова компания,ТК Холд,Елхим,Юрий Гагарин АД,а който не му пука да купува и по-слабо ликвидни може да си купи още Холдинг Нов Век,Пълдин Холдинг,Оргтехника,Слънчев Бряг,Метизи,Хидропневмотехника,Корпорация за технологии и иновации Съдинение,Оптела-лазерни технологии,а който не му пука да купува още по-слабо ликвидни то може да си купи и от Български Транспортен Холдинг,Булгар Чех Инвест Холдинг,Завод за шливовъчни машини, е има и други убави артии но май станаха 21 а пък и една факуха ме чака, затова трябва да свършвам тука за да свърша и при нея.Този списък е само за начинаещи тикви-инвеститори и не е препоръка за инвеститори които не са двусемеделни покритосеменни растения каквото е Cucurbita.Ако някоя тиква разпредели сухото за инвестиции на БФБ на по-малко от 10 различни вида акции да се сърди само на всевишния че не е създаден по-умен.А да не забравите Поименните компенсационни бонове и Компенсаторните записи-всеки който не е спечелил от тях явно не става за президент на каквото и да е било -дори и на фирма.За без пари толкова засега.

Коментар

Working...
                                X