IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Като гледам кои позиции рипат - на Алианц ми прилича.
    И големия брат също
    Досега ПФ бяха виновни пред биците че не купуваха, сега пък ще са недоволни меците че им качват акциите, пък те горките на кеш

Пустите му ПФ, все криви

Да се надяваме че тоя път интервенцията ще е по-дългосрочна и организирана

Коментар

• Ще ти кажа някой друг път- ако се видим на някоя от сбирките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Това са рационализации. Разумните инвеститори си се притесниха и то доста. Защото както не мина така и можеша да мине. И тогава Sofix 350 щеше да бъде в научната фантастика за следващата година. А за какво да рискуваш 10% пропуснати ползи при положение че рискуваш 30-40% реални загуби.
        Възможно, но аз до сега не съм видял планувана и осъществена по радикална промяна.... Както и да е - да се порадваме на ръста.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Даааа, този който го пише горното си внасч всеки месец ДОО, ДЗПО, Лични дововори - животозастраховки и отглежда и 2 пенсионера. Така че дефицита не идва от мен МНОГОООО СОРИИИИИ
          Деска ако не е тайна ти какво работиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
            Ако намекваш за "национализирането" на парите от пенсионните фондове, значи който е продал по тая причина не е разбрал стила на работа на Бате Бойко. Значи той казва - от утре всички ще ядат всеки ден пикня, лайна и повръщано, една седмица след това в следствие протести, казва - добре само лайната и всичко вече е ОК. Та разумните инвеститори най вероятно не са се притеснили толкоева от новината (а примерно на 50% по малко).........
            Това са рационализации. Разумните инвеститори си се притесниха и то доста. Защото както не мина така и можеша да мине. И тогава Sofix 350 щеше да бъде в научната фантастика за следващата година. А за какво да рискуваш 10% пропуснати ползи при положение че рискуваш 30-40% реални загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Е аз го гледам... ама гледам и обема...
              399 150.36 BGN е досега...

То само аз мога да го врътна тоя обем...
              Като за начало е много добър.

Коментар

Последните дни можа за някои причините да са били комплексни, но за повечето беше само една причина.
                Ако намекваш за "национализирането" на парите от пенсионните фондове, значи който е продал по тая причина не е разбрал стила на работа на Бате Бойко. Значи той казва - от утре всички ще ядат всеки ден пикня, лайна и повръщано, една седмица след това в следствие протести, казва - добре само лайната и всичко вече е ОК. Та разумните инвеститори най вероятно не са се притеснили толкоева от новината (а примерно на 50% по малко).........

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Гледай напред, а не само този ден.
                  Е аз го гледам... ама гледам и обема...
                  399 150.36 BGN е досега...

То само аз мога да го врътна тоя обем...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Хахаха чаках да го кажеш-това е истината.Късмет.
                    Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    UUUP 4000

Коментар

• UUUP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                        Е сега ако ми разясниш и каква е била причината (защото аз си мисля че спада на борстата от последните месеци е поради комплексни фактори) и по какъв точно начин причината е отпаднала, ще съм ти искрено благодарен.
                        Последните дни можа за някои причините да са били комплексни, но за повечето беше само една причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Чакай душко, не съди от 1 ден за цялата година.
                          Гледай напред, а не само този ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                            Ако в последните три години всеки, които пишеше горното изречение, внасяше по 10 лв. за осигуровки, днес НОИ нямаше да има никакъв дефицит.
                            Даааа, този който го пише горното си внасч всеки месец ДОО, ДЗПО, Лични дововори - животозастраховки и отглежда и 2 пенсионера. Така че дефицита не идва от мен МНОГОООО СОРИИИИИ

Коментар

Нормалното нещо е след като е имало спад поради някаква причина, като се премахне тази причина и този спад да се компенсира. верно че и на борсата ни има достатъчно бавносхващащи инвеститори, но те винаги могат да си стоят с пръст в устата и да чакат първо нещата да се балонизират пък чак след това да се пуснат само по пързалката
                              Е сега ако ми разясниш и каква е била причината (защото аз си мисля че спада на борстата от последните месеци е поради комплексни фактори) и по какъв точно начин причината е отпаднала, ще съм ти искрено благодарен.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Щях да питам, кога ще пак видим акция от СОФИКС с двуцифрен ръст и вече се появи....
                                Ами браво, ето че излизаме вече от кризата и започваме да растем стремително.
                                Май е време да спрем с приказките за криза и да ги оставим в миналото.

Коментар

Working...
                                X