If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, Алън Грийнспан директно пише в книгата си, че от игра с валута е невъзможно да се спечели в дългосрочен план. Също така, си признава, че на форекса могат да печелят само брокерите от комисионните.............
Подкрепям, но с едно уточнение.
След продължителна игра, а не дългосрочно.
Каква е разликата - С ум, знание и късмет един форексчия може да направи доста пари и започва да си вярва , че е велик....
Някъде тогава се случват неясни неща и той занулява всичко.....
Аз, както казвам, не разбирам от ФОРЕКС !!!
Затова имам $, Е, и Лири.... и ги менкам на 2-3 годишна графика....Не мога да загубя и печеля по 20-30% плюс лихвите....Не ми трябват повече за старини...
Какво пише за чичо Бъфет - загубил 8 г от живота си като инвеститор, за да разбере, че ТА не върши работа !!!
А, Алън Грийнспан директно пише в книгата си, че от игра с валута е невъзможно да се спечели в дългосрочен план. Също така, си признава, че на форекса могат да печелят само брокерите от комисионните.............
... Тепърва идва бойковата зима и ще има нови изненади...
И глобалното застудяване , и то .......Рубини тоя път е прав
Чърчи , това е такъв мечи сигнал при мечи пазар , че ти е бедна фантазията
Единственното хубаво на БФБ-то е ,че трупа история и постепенно техническия анализ ще почне да сработва и при него ...Дори и слизането до 85 -- 90 ще е положително за техниката .....
Но като ви гледам кви сте технически неграмотници --нехраномайковци , горко ви невежи
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Къде сте се разбързали с тия ръстове... Тепърва идва бойковата зима и ще има нови изненади... По скоро нива около 300-320 са по вероятни до края на годината...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
гледам днес отчетчета на дружества, които са ми интересни и май ще се окаже, че дявола не е толкова черен колкото се представя. (тук не визирам строителите - те са си зле)
банките отписват, но крепят фронта!
експортно ориентирания бизнес..ами бачка си ок.
с тези отчети, ако ги нямаще черните лебеди от тристранката (бизнеса не го броя те са си ок) сега софикс трябваше да е поне 550.
поздрави и успех
Без да смятам много виждам че едното от тях по мои прогнози ще чукне 10 милки на годишна база ..... Което мен напълно ме устройва ....остава берт и твоята любима застрахователна позицийка да излезне на + и това ще е много добър сигнал за нея
гледам днес отчетчета на дружества, които са ми интересни и май ще се окаже, че дявола не е толкова черен колкото се представя. (тук не визирам строителите - те са си зле)
банките отписват, но крепят фронта!
експортно ориентирания бизнес..ами бачка си ок.
с тези отчети, ако ги нямаще черните лебеди от тристранката (бизнеса не го броя те са си ок) сега софикс трябваше да е поне 550.
Коментар