Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеДа, прав си, пак ще купуват ДФ-тата, колкото и да са напълнили гащите. Ако не искат конкуренцията да ги смачка окончателно.
Вече знам за някой фондове които направиха пакетни покупки тази седмица. Очаквам да се включат нови и нови, а също и спекуланти които са избягали навън, като видят че на БФБ има живец да връщат кеш насам и.... ето ти го ралито
А в такъв случай ако има ръст ще има и покупки, от тези които са свършили тази работа, но ще има и продажби, от тези които е крайно време да се усетят, че нещата са различни спрямо тези преди три години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПичове, ако не сте разбрали, влязохме в нов бичи цикъл, мечките вече са по хралупите
п. п. хората са като офцете...ще видите още другата седмица как са влезли пари във фондовете
Отделно ДФ са на 35-40% кеш, от къде ще купуват, кой ще продава? как ще обясняват що индексите скачат, пък те не постигат същата доходност
Вече знам за някой фондове които направиха пакетни покупки тази седмица. Очаквам да се включат нови и нови, а също и спекуланти които са избягали навън, като видят че на БФБ има живец да връщат кеш насам и.... ето ти го ралито
Коментар
-
Пичове, ако не сте разбрали, влязохме в нов бичи цикъл, мечките вече са по хралупите
п. п. хората са като офцете...ще видите още другата седмица как са влезли пари във фондовете
Отделно ДФ са на 35-40% кеш, от къде ще купуват, кой ще продава? как ще обясняват що индексите скачат, пък те не постигат същата доходностLast edited by dex; 21.01.2011, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДобра доходност гледам съм направил от края на 2010.
6.77% към вчерашната сесия.
Ако не беше направил, щеше да е доста притеснително"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Те добре че ни те дадоха монбатки, че щеше да ги скъсяваш на 2,8 лв на дъното на пазара и щеше да си още по-фалирал
Разбери не ми се нрави нито наивния оптимизъм, нито черногледия песимизъм, на БФБ винаги е можело да се правят пари, въпроса е колко ти се рискува, защото могат и да се губят.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНищо не следва - аз никога не съм влизал на БФБ по простата причина, че не ми се залага на уредени мачове, ако ме разбираш за какво говоря. Но за сметка на това за последните 3г. никой не пожела да ми даде назаем своите акции за да ги шитна и да изкарам пари, защото на БФБ няма къси. Е що за борса е това тогава питам аз ? Не е нужно да се напъвате и да ми отговаряте - въпросът е много риторичен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТози спор е тотално безсмислен - какво било и как било... Факт е че от 3 години мечките ни газят на БФБ. Нормално е да изгрее слънце и на нашата улица.
Тия дни отново се правят пари, каквото и да говорите. Ако не ви стиска да рискувате, дръжте си депозитите, това е.
Ако искате да спечелите обаче, ще трябва да рискувате... няма средно положение!
Пазара си е пазар - има време за биковете има време и за мечките. В момента мечките доминират. И уверявам те, аз ще съм първият който ще бие тъпана, ако сентимента се промени и пазара стане бичи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеСпор няма, но би ли ми казал каква е била цената на ЦКБ преди една година и каква е сега? А може би ще се окаже пак, че всички са купували на дъното и са направили 30% ?
Караиванов всички знаем, ча на БФБ играеш винаги късо, но къси няма и от следва, че никога не си влизал на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТия дни отново се правят пари, каквото и да говорите. Ако не ви стиска да рискувате, дръжте си депозитите, това е.
Ако искате да спечелите обаче, ще трябва да рискувате... няма средно положение!Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Този спор е тотално безсмислен - какво било и как било... Факт е че от 3 години мечките ни газят на БФБ. Нормално е да изгрее слънце и на нашата улица.
Тия дни отново се правят пари, каквото и да говорите. Ако не ви стиска да рискувате, дръжте си депозитите, това е.
Ако искате да спечелите обаче, ще трябва да рискувате... няма средно положение!
Коментар
Коментар