IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Пичове, ако не сте разбрали, влязохме в нов бичи цикъл, мечките вече са по хралупите

п. п. хората са като офцете...ще видите още другата седмица как са влезли пари във фондовете

Отделно ДФ са на 35-40% кеш, от къде ще купуват, кой ще продава? как ще обясняват що индексите скачат, пък те не постигат същата доходност
    Не забравяй и пенсионните фодове (те събират кеш в големи обеми от 2 години ) , а ако се позволи част от парите в сребърния да се инвестират на БФБ ( както е декларирал Дянков ) и да подкрепят БГ икономиката , а не да стоят и да мухлясват в трезора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
      Да, прав си, пак ще купуват ДФ-тата, колкото и да са напълнили гащите. Ако не искат конкуренцията да ги смачка окончателно.
      Вече знам за някой фондове които направиха пакетни покупки тази седмица. Очаквам да се включат нови и нови, а също и спекуланти които са избягали навън, като видят че на БФБ има живец да връщат кеш насам и.... ето ти го ралито
      За ДФ не съм толкова сигурен че ще купуват. Разбира се откакто не публикуват отчети е доста трудно да се каже нещо за тях, но от последните които има налични в КФН, като им ги гледах ми изглежда че поне 60-70% от тях още не са започнали да си преструктурират портфейлите сериозно - разбира се това в доста минало време защото данните за тях са поне по на половин година. Но нещо ми говори че след като за 2 години спад не са направили тези промени в портфейлите си едва ли ще тръгнат масово да ги правят сега.

А в такъв случай ако има ръст ще има и покупки, от тези които са свършили тази работа, но ще има и продажби, от тези които е крайно време да се усетят, че нещата са различни спрямо тези преди три години.

Коментар

Пичове, ако не сте разбрали, влязохме в нов бичи цикъл, мечките вече са по хралупите

п. п. хората са като офцете...ще видите още другата седмица как са влезли пари във фондовете

Отделно ДФ са на 35-40% кеш, от къде ще купуват, кой ще продава? как ще обясняват що индексите скачат, пък те не постигат същата доходност
        Да, прав си, пак ще купуват ДФ-тата, колкото и да са напълнили гащите. Ако не искат конкуренцията да ги смачка окончателно.
        Вече знам за някой фондове които направиха пакетни покупки тази седмица. Очаквам да се включат нови и нови, а също и спекуланти които са избягали навън, като видят че на БФБ има живец да връщат кеш насам и.... ето ти го ралито

Коментар

• Пичове, ако не сте разбрали, влязохме в нов бичи цикъл, мечките вече са по хралупите

Last edited by dex; 21.01.2011, 17:06.

Коментар

• Има.
            Тънко е предлагането.

Коментар

• Нещо май няма кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Добра доходност гледам съм направил от края на 2010.

6.77% към вчерашната сесия.

Ако не беше направил, щеше да е доста притеснително
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Добра доходност гледам съм направил от края на 2010.

6.77% към вчерашната сесия.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Те добре че ни те дадоха монбатки, че щеше да ги скъсяваш на 2,8 лв на дъното на пазара и щеше да си още по-фалирал

Разбери не ми се нрави нито наивния оптимизъм, нито черногледия песимизъм, на БФБ винаги е можело да се правят пари, въпроса е колко ти се рискува, защото могат и да се губят.
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Нищо не следва - аз никога не съм влизал на БФБ по простата причина, че не ми се залага на уредени мачове, ако ме разбираш за какво говоря. Но за сметка на това за последните 3г. никой не пожела да ми даде назаем своите акции за да ги шитна и да изкарам пари, защото на БФБ няма къси. Е що за борса е това тогава питам аз ? Не е нужно да се напъвате и да ми отговаряте - въпросът е много риторичен !
                      Предлагах ти 1000 акции на Булгартабак , но ти ми отказа ,че не са били ликвидни....

Коментар

Този спор е тотално безсмислен - какво било и как било... Факт е че от 3 години мечките ни газят на БФБ. Нормално е да изгрее слънце и на нашата улица.

Тия дни отново се правят пари, каквото и да говорите. Ако не ви стиска да рискувате, дръжте си депозитите, това е.
                        Ако искате да спечелите обаче, ще трябва да рискувате... няма средно положение!
                        Чест и почитания. Очевидно си преминал на по-високо ниво. Фактите са си факти и който се опитва да ги отрича не свършва добре.
                        Пазара си е пазар - има време за биковете има време и за мечките. В момента мечките доминират. И уверявам те, аз ще съм първият който ще бие тъпана, ако сентимента се промени и пазара стане бичи.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                          Спор няма, но би ли ми казал каква е била цената на ЦКБ преди една година и каква е сега? А може би ще се окаже пак, че всички са купували на дъното и са направили 30% ?

Караиванов всички знаем, ча на БФБ играеш винаги късо, но къси няма и от следва, че никога не си влизал на БФБ!
                          Нищо не следва - аз никога не съм влизал на БФБ по простата причина, че не ми се залага на уредени мачове, ако ме разбираш за какво говоря. Но за сметка на това за последните 3г. никой не пожела да ми даде назаем своите акции за да ги шитна и да изкарам пари, защото на БФБ няма къси. Е що за борса е това тогава питам аз ? Не е нужно да се напъвате и да ми отговаряте - въпросът е много риторичен !

Коментар

Тия дни отново се правят пари, каквото и да говорите. Ако не ви стиска да рискувате, дръжте си депозитите, това е.
                            +1
                            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Този спор е тотално безсмислен - какво било и как било... Факт е че от 3 години мечките ни газят на БФБ. Нормално е да изгрее слънце и на нашата улица.

Коментар

• Забрави да споменеш за опокалипсиса на 2012

Коментар

Working...
                                X