IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега е момента да си признава кой купува, кой продава и какво, защото след няколко месеца всеки ще вика че е купувал на дъното, но дали ще му повярваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
      А днес как ще е геймът ?
      "Това ли е новото? Ми,че то като старото !" както се казва в една ТВ реклама.

Вазелин няма - свърши, а потребностите от лубриканти нарастват....и днес.....

Коментар

• Б*х ма*** му
        380 го минахме като експрес селска гара

Коментар

• А днес как ще е геймът ?

Коментар

• Май само аз съм на мнение, че на Европа /и най-вече Германия/ е необходимо еФтино евро за да стимулира износа защото навярно знаят, че само с вътрешно потребление няма да преборят кризата и Меркел като истинска арийка полага всички сили за това. Първо до последния момент се опъваше на плана за помощта на гърците, а сега продължава в същия дух активно подпомагана от видни немски икономисти. А пред цял свят се разиграва театро за "опастност за еврото", "разпад на ЕС" и какви ли още не глупости които да прикрият главната цел -> паритет с $
            p0lki,
            Аз съм последният човек който ще подкрепя някоя твоя щуротия във форума ,но за това че Германия има интерес от евтино евро заради характера на икономиката , която е свързана с много износ във всички свери на икономиката ... две думи няма.Въпросът е че ние сме вносители на всички стоки и най вече на енергоносители което пък ще рефлектира върху нашата икономика ... отрицателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki
              Първоначално изпратено от споменЪ
              Първоначално изпратено от Gaki
              що бе? нали ви е кеф да са ниски цените? ще има да си пълните дълго време на примоция. поне така казват Императора и порки.
              Ще прощаваш,споменЪ,ама къде ги видя тия ниски цени.Че ние сме в зоната на времевата подкрепа.Не съм толкова богат,за да разхищавам.А ето как си представям любовта на мажоритаря към "рибоците":
              а, то за мен цените са високи и си седя на ръцете, ама нали съм алтруист по природа и се радвам за Императора и поркито. ако паднат още малко индексите и за себе си ще мога да се зарадвам
              пеньо, ами ти чакаш софикс 200 и искам да те успокоя, че скоро няма да се зарадваш

Първоначално изпратено от на 08.02.2009 год при софикс 258 споменЪ
              атила, че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=885308#885308
              пеньо, как можа да продадеш на софикс 258 за да купиш с 20% по-тънко на софикс 200 още не мога да си обясня...
              атила, че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма. не вярвам в световната конспирация, но съм склонен да повярвам в това, че зад тази проява на Каролци има задна мисъл. според мен истинското им послание не е насочено към настоящите акционери на дружества на бфб (понеже те вече са толкова претръпнали, че дали загубата ще им е 80 или 90% им е все тая), а по-скоро към онези, които се канят да влизат на тези нива, от 250-200. може би искат да наплашат хората, да не им се пречкат при покупките, понеже и без това пазара е супер неликвиден.
              не случайно съм казвал, че всеки си има глава на раменете и сам трябва да си взема решенията. ако някой действа воден от мнението и съветите на друг, после да не се оплаква.
              чиче, когато съм писал коментара, софикса е бил някъде към 280-300. след това падна до 250 горе-долу. така, че дори най-компрометиращия ми коментар е много по-близо до истината от твоя най-точен
              не преставаш да ме учудваш обаче. толкова съм те комплексирал, че за да докажеш сам на себе си, че не си чак толкова жалък, си тръгнал да изопачаваш чуждите коментари. след толкова твои издънки: влизане на пазара на върха, осредняване на безумни нива като Софикс 1500-1200-800-500 и непрестанно тръбене колко подценени били акциите, след купища погрешни прогнози, като тази, че март 2009 Софикса щял да бъде над 2000 и предлагане на бас на всеки инакомислещ с ироничен тон (понеже на профаните им дай да са иронични в началото на прогнозите им, а после се крият като мишоци и се спотайват), той тръгнал да се смее, че видите ли, споменЪ прогнозирал Софикс 200, а Софикса паднал "само" до 250 :lol:

чиче, чичеееее. срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш. излезнах в подножието на върха, хванах 2 временни дъна и 2 временни върха и го обявих в деня на покупките/продажбите, прогнозирах фалит на голяма американска банка и Лимън фалира след 5 дена.... къде си тръгнал бе чиче? имаш ли идея колко книги съм прочел и колко време съм отделил за да се образовам и науча това, което знам и мога? само с тракане по клавиатурата не става чичка. а освен четене и отделяне на време, за съжаление се иска и акъл. а дали един Карък каръков Каръков има акъл, след като всичко до което се докосне се проваля и далаверката умира до няколко месеца, всеки може да си отговори

П.П. порки, преди повече от година продадох Еврохолда на 1,40 лв., Хима на 2,60 и Енемона на 8.80 и го имам обявено в деня на продажбата във форума. я кажи как са днес цените? много ли съм се набутал :lol:
              още една "мъртва" година за пора . вярно, че е добър донор за такива като мен, но все пак ми е малко мъчно за него

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                няма време!
                Вазелин няма - свърши, а потребностите от лубриканти нарастват....

Коментар

• няма време!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                    Първоначално изпратено от Gaki
                    що бе? нали ви е кеф да са ниски цените? ще има да си пълните дълго време на примоция. поне така казват Императора и порки.
                    Ще прощаваш,споменЪ,ама къде ги видя тия ниски цени.Че ние сме в зоната на времевата подкрепа.Не съм толкова богат,за да разхищавам.А ето как си представям любовта на мажоритаря към "рибоците":
                    а, то за мен цените са високи и си седя на ръцете, ама нали съм алтруист по природа и се радвам за Императора и поркито. ако паднат още малко индексите и за себе си ще мога да се зарадвам
                    пеньо, ами ти чакаш софикс 200 и искам да те успокоя, че скоро няма да се зарадваш

Първоначално изпратено от на 08.02.2009 год при софикс 258 споменЪ
                    атила, че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=885308#885308
                    пеньо, как можа да продадеш на софикс 258 за да купиш с 20% по-тънко на софикс 200 още не мога да си обясня...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
                      Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от jamiemirror
                      Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                      Хедж фондове залагат срещу спасителния план за еврозоната

http://www.investor.bg/?cat=6&id=98348
                      Бахти и буклуците. Няма ли, кой да спре тази безобразна спекула ???
                      Замирише ли на мърша - лешоядите (т.е. санитарите) идват да поразчистят.
                      Пазар бре, не видя ли какво стана когато Меркел се изцепи неподготвена оня ден?
                      Изявлението й беше много, много сериозно премислено и с много положителен ефект за немската икономика.
                      Ти се правиш на велик, но не се ли поизхвърляш да съдиш канцлера на Германия? Или типично по български - дай да плюем, без да имаме мозък и за 5 стотинки.
                      Меркел е политик, а не икономист.
                      ПП: Аз тъй без мозък, типично по български осребрих нейните глупости - играх срещу еврото и си изкарах парите за една вечер.
                      Той май пак само гледА отстрани А?
                      Печели си и ти го желая. Просто не коментирай "през просото" хора, които ръководят ресурси (човешки или финансови) много над нивото ни.
                      Успех.
                      Имало е, има и ще има ПРОДАЖНИ политици. Подчертавам - продажни политици.
                      Ръководят хората, така е. Понякога ги водят и към ВОЙНИ.

Да не коментирам? Бай Тошовото време свърши, драги ми Смехурко.
                      Май само аз съм на мнение, че на Европа /и най-вече Германия/ е необходимо еФтино евро за да стимулира износа защото навярно знаят, че само с вътрешно потребление няма да преборят кризата и Меркел като истинска арийка полага всички сили за това. Първо до последния момент се опъваше на плана за помощта на гърците, а сега продължава в същия дух активно подпомагана от видни немски икономисти. А пред цял свят се разиграва театро за "опастност за еврото", "разпад на ЕС" и какви ли още не глупости които да прикрият главната цел -> паритет с $

Коментар

• Всемирният потоп

В природата събитията циклично се повтарят.Това вече се е случвало:

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                            Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                            Хедж фондове залагат срещу спасителния план за еврозоната

http://www.investor.bg/?cat=6&id=98348
                            Бахти и буклуците. Няма ли, кой да спре тази безобразна спекула ???
                            Замирише ли на мърша - лешоядите (т.е. санитарите) идват да поразчистят.
                            Пазар бре, не видя ли какво стана когато Меркел се изцепи неподготвена оня ден?
                            Изявлението й беше много, много сериозно премислено и с много положителен ефект за немската икономика.
                            Ти се правиш на велик, но не се ли поизхвърляш да съдиш канцлера на Германия? Или типично по български - дай да плюем, без да имаме мозък и за 5 стотинки.
                            Меркел е политик, а не икономист.
                            ПП: Аз тъй без мозък, типично по български осребрих нейните глупости - играх срещу еврото и си изкарах парите за една вечер.
                            Той май пак само гледА отстрани А?
                            Печели си и ти го желая. Просто не коментирай "през просото" хора, които ръководят ресурси (човешки или финансови) много над нивото ни.
                            Успех.
                            Имало е, има и ще има ПРОДАЖНИ политици. Подчертавам - продажни политици.
                            Ръководят хората, така е. Понякога ги водят и към ВОЙНИ.

Да не коментирам? Бай Тошовото време свърши, драги ми Смехурко.

Коментар

• Пепи & ЛУК

"Ехехебеееееее,за утре се досещате!Нале?"

Коментар

• май пак БФБ повлече световните борси...поне в нещо сме първи

Коментар

Working...
                                X