IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Робърт Пректър: Dow Jones може да падне до 1 000 пункта
    САЩ се намира в дълбока яма, твърди Нобеловия лауреат по икономика Пол Кругман, предаде Bloomberg.
    има и други като тях
    Last edited by Dio; 08.07.2010, 02:49.

Коментар

• Хъмм, защо така наречените blue chips на БФБ-то странно приличат на penny stocks???

А както ние добре знаем от penny stocks не се получават blue chips!?

Коментар

• да особенно продалите тия дни....

не е препоръка..

Коментар

• Наджда тук всякаква оставете ...както се вижда ....вече бикът се удави .... Не се знае дали ще купят нов за пред Три уши

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
            Мисля че дойде и този ден - да пренесем девица в жертва пред бика на "Три Уши".

Или поне да изиграем някакъв танц около него.
            Да оваляме в пера ръководството на БФБ или по-добре да ги онодим

Коментар

Мисля че дойде и този ден - да пренесем девица в жертва пред бика на "Три Уши".

Закъсня с предложението.Бикът не издържа на гаврата и посегна на живота си.

Коментар

• Мисля че дойде и този ден - да пренесем девица в жертва пред бика на "Три Уши".

Коментар

• ....

преди време модераторите не разрешаваха да се говори против бфбто та само да попитам
                  сега давате ли?

Коментар

• Всякакви приказки за "технически анализ" и "нива на подкрепа" на БФБ са или откровен бъзик или признак за психическа нестабилност.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

А аз мисля че трябва да се вземат мерки за защита от манипулации при тази ниска ликвидност.

Иначе не съм сигурен, че тука има някакви нива на подкрепа... Не и при отсъствие на търговия. Времето ще покаже. Със сигурност лятото ще бъде горещо.

Имам акции - не е препоръка и вие да имате.
                      Мога да ти изредя поне 10 акции където м.мейкъри купуват по няколко акции след изсипване за да намалят спада по позициите....
                      Това пък е от другата страна..
                      От няколко дни и ЕУБГ влиза в бройката .. сега е момента да му се продават......сигурна работа..
                      Last edited by meche_cveti93; 07.07.2010, 13:21.

Коментар

• А аз мисля че трябва да се вземат мерки за защита от манипулации при тази ниска ликвидност.

Иначе не съм сигурен, че тука има някакви нива на подкрепа... Не и при отсъствие на търговия. Времето ще покаже. Със сигурност лятото ще бъде горещо.

Имам акции - не е препоръка и вие да имате.

Коментар

• SOFIX

SOFIX като на шега падна до 360,75.Това са критични стойности,с възможност за пробив в нивото на подкрепа.

Коментар

• Като изключим паническите излизания, понякога имам странното усещане, че някой натиска лекичко надолу тук-там. Но при тази ликвидност всеки може да си разиграват коня както си иска.

Коментар

• Трише излиза и променя очакванията за икон. растеж от 0.8% до 1% за 2010 на еврозоната. Явно си мисли, че увеличаването на износа като резултат от ниското евро ще балансира ниския consumer spending.
                              if u don't know...now u know

Коментар

• На някой му се скъсаха нервичките. Сигурно ще има още такива.

Коментар

Working...
                                X