If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честита и от мен .От 1 януари с двоен акциз ще се облагат и цигарите, които са по-дълги от 8 см без филтъра. За всяка цигара, която без филтъра и мундщука е по-дълга от 8 см, но е с дължина по-малко от 11 см, ще се дължи акциз като за две цигари. Досега цигарите се брояха като две, ако без филтър и мундщук са по-дълги от 9 см и не повече от 18 см.Да живее контрбандата !Единственият останал възможен начин човек да си купи цигарки.Относно парното ,че поевтинявало ,в нашият град няма такова нещо.Бойко и тайфата му остави в ръцете на общините решението дали да вдигнат драстично до 80 процента данъците за имотите.http://www.mediapool.bg/show/?storyid=174294
Във връзка с решение на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 49/06.12.2010 г., на основание чл. 65, ал. 1 от Част IV Правила за търговия от Правилника за дейността на Борсата, поради незаплащане в срок на годишна такса за поддържане на регистрирана емисия, определена в Тарифата за таксите на Борсата, временно ще бъде спряна търговията с определени емисии финансови инструменти. Считано от 03.01.2011 год. временно се спира търговията със следните емисии:
Временното спиране се налага като мярка, към дружествата, които не са заплатили годишната си поддържаща такса към 31.12.2010 г.
Търговията с емисия финансови инструменти ще бъде възстановена след заплащане на дължимите суми от дружествата или от други заинтересовани лица към БФБ-София АД.
Незная кой и по какви причини има оптимистични нагласи за 2011г.?
Тъкмо започнах да ставам писимист и жената ми прочете някакъв хороскоп....
След месец май ме чакат големи приходи от извънтрудова дейност....
Софикс и 330 да стане пак ще е добре - ще метнем още няколко подаръка в торбата, пък каквото ще да става....
МИНУС 25% за Софиксът, откак г-нът с питекантропският череп мърси премиерското кресло на злочестото ни Отечество.
Предлагам докато България не се оттърве от него, тая тема да я замразим.
Разбира се - минусите си имат плюсове - можем да използваме мрачната епоха на тимберицовизма, за да си напълним сосно портфейлчетата со сексапилни акции.
Апропо - макар Софиксът - назад, моят собствен портфейл дръпна доста яко - това е да разпознаваш сексапилните акции овреме...
Успешна нова Единадесета година на всички ви, не се правете хептен на кучета со спирт утре вечер и не увесвайте своите цифки - тимберицовизмът, както всяко зло, има начало и край.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
ако днес сме на минус не ща да си мисля какво ще е януари
Е какво да е? Време за ски гигантски слалом поне до кота 230 според мен.
Незная кой и по какви причини има оптимистични нагласи за 2011г.? Лично според мен тя ще е дори по-трудна от отиващата си вече 2010г.
Само бегъл поглед върху бюджет 2011г. е показателен за предстоящите трудности и несгоди.
А вече се подготвят за национална стачка железничарите, а тези на лекари,учители и фермери ще бъдат доста чести и епизодични. Според мен де.....
Хайде на всички от мен ЧНГ и 2011 г. да бъде по добра за всички откъм много здраве , образование и големи профити ....даже и за столипиновският инвеститор....
Един последен въпрос за тази година към Батя ,Хосе , Продигал ,Бертрам , Анти , Голямата мечка , Аналгина , Канцлера и другите стари участници запознати с мъглата БФБ когато Виктор Папазов купуваше/прехвърляше/ акции от ИП на себе си ....каква е действителната цена на една акция на БФБ ....
Поздрави!
Aма за кой столипиновски инвеститор говориш? Да не е Порки?
Хайде на всички от мен ЧНГ и 2011 г. да бъде по добра за всички откъм много здраве , образование и големи профити ....даже и за столипиновският инвеститор....
Един последен въпрос за тази година към Батя ,Хосе , Продигал ,Бертрам , Анти , Голямата мечка , Аналгина , Канцлера и другите стари участници запознати с мъглата БФБ когато Виктор Папазов купуваше/прехвърляше/ акции от ИП на себе си ....каква е действителната цена на една акция на БФБ ....
Поздрави!
Всеки го е страх, че след нова година ще паднат цените, защото няма да ги има тези, които оправят доходности в края на годината. Затова гледат да продадат още днес, да не чакат след нова година.
ако днес сме на минус не ща да си мисля какво ще е януари
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
така като гледам като новогодишен подарък софикс може и на -2% да иде
Всеки го е страх, че след нова година ще паднат цените, защото няма да ги има тези, които оправят доходности в края на годината. Затова гледат да продадат още днес, да не чакат след нова година.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Вярно, че по природа съм оптимист, но Крем, Химко и Моста да са причина за оптимизъм на БФБ ми идва в повече.....
Колкото толкова...догодина повече !!!
Коментар