IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимисти, оптимисти..но на "петък 13", как да си оптимист !!!
    Хайде, днес да е последния ден с оборот под 200к и да отлепяме от катрана....

Коментар

• Защо да сме оптимисти за SOFIX

http://bfb.bg/?p=232

А защо пък не, ето и малко фантазия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Открит бе Козолуп.Спътникова снимка доказва,че е още тук.

евалата Генерале. Добре, че не го изпускаш от очи, че кой го знае какви ги мъдри. А сме го изтървали - а ни изненада изпод някой магистрален камъняк. Така, като го гледам как се поохранил и се зачудих, кога ли беше времето на коч-байрама?!
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• сега -1.5
          след 3 месец -0.5.. +1
          и така нататък

верно е средна работа , но има някаква надежда .
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мдаа, средна работа. Дано ревизията пак излизе по-добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Май тази сутрин всички чакат данните за БВП, та да решат да купуват ли, да продават ли

Според мен щом очакванията са за между минус 1% и минус 3%, ако е около минус 1% ще е ок, а около 0% ще е СУПЕР
              минус 1.5%
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Еее, все борсата ви виновна. Ами намести си поръчките на по-сносни цени и ще видиш че има ликвидност. Вие искате хем борсата да върви нагоре, хем ако може някой редовно да ви сипва на бида в дълбочина - няма такъв филм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Май тази сутрин всички чакат данните за БВП, та да решат да купуват ли, да продават ли

Според мен щом очакванията са за между минус 1% и минус 3%, ако е около минус 1% ще е ок, а около 0% ще е СУПЕР
                  Батя,
                  преди време ме беше питал дали съм купувал в една позиция ....ами имам поръчки но не ми вървят много покупките и на други места също в тази слаболиквидна борса.... ама и продажбите също...

Коментар

• Май тази сутрин всички чакат данните за БВП, та да решат да купуват ли, да продават ли

Коментар

• ако германците продължат нагоре това определено ще се усети в дружествата изпълняващи поръчки за германия, а те не са малко. то се усеща вече, но трябва още!!

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Рекорден ръст на германската икономика през второто тримесечие

и сега какво?
                        Сега тези който през последните месеци са купували немски акции може да почват да прануват, марар че тази новина вече беше генерирана в ръста на тяхната борса (очакваше се)......... За нас като членове на ЕС също косвено е позитивна новина тс. може да се развали някои и друг депозит (разбира се мнението ми не е препоръка). Вече от там на там всеки решава, защото и в прогнозите на оптимистите и на песимистите, тези ръстове на БВП бяха заложени в 2010 и 2011 година, само че при едните сценария продължава с цветя и рози, при другите със жестока инфлация... Всеки сам решава.... BTW аз се кефя защото вече ми писна да слушам за кризи и рецесии...

Коментар

• Ухаааааааа Айде бе

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Рекорден ръст на германската икономика през второто тримесечие

и сега какво?
                            Меците на шиш....
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Рекорден ръст на германската икономика през второто тримесечие

и сега какво?

Коментар

• Мдаа, точно така. А накрая и вие двамката

Коментар

Working...
                                X