If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Открит бе Козолуп.Спътникова снимка доказва,че е още тук.
евалата Генерале. Добре, че не го изпускаш от очи, че кой го знае какви ги мъдри. А сме го изтървали - а ни изненада изпод някой магистрален камъняк. Така, като го гледам как се поохранил и се зачудих, кога ли беше времето на коч-байрама?!
Еее, все борсата ви виновна. Ами намести си поръчките на по-сносни цени и ще видиш че има ликвидност. Вие искате хем борсата да върви нагоре, хем ако може някой редовно да ви сипва на бида в дълбочина - няма такъв филм!
Май тази сутрин всички чакат данните за БВП, та да решат да купуват ли, да продават ли
Според мен щом очакванията са за между минус 1% и минус 3%, ако е около минус 1% ще е ок, а около 0% ще е СУПЕР
Батя,
преди време ме беше питал дали съм купувал в една позиция ....ами имам поръчки но не ми вървят много покупките и на други места също в тази слаболиквидна борса.... ама и продажбите също...
ако германците продължат нагоре това определено ще се усети в дружествата изпълняващи поръчки за германия, а те не са малко. то се усеща вече, но трябва още!!
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Рекорден ръст на германската икономика през второто тримесечие
и сега какво?
Сега тези който през последните месеци са купували немски акции може да почват да прануват, марар че тази новина вече беше генерирана в ръста на тяхната борса (очакваше се)......... За нас като членове на ЕС също косвено е позитивна новина тс. може да се развали някои и друг депозит (разбира се мнението ми не е препоръка). Вече от там на там всеки решава, защото и в прогнозите на оптимистите и на песимистите, тези ръстове на БВП бяха заложени в 2010 и 2011 година, само че при едните сценария продължава с цветя и рози, при другите със жестока инфлация... Всеки сам решава.... BTW аз се кефя защото вече ми писна да слушам за кризи и рецесии...
Коментар