IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    А утре като се събудиш,дано до теб да има памперс...
    Не можах да разбера какво искаш да ми кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Според мен цялата борса ще върви леко нагоре, но при определени компании има потенциал за разтеж от стотици проценти!
      А утре като се събудиш,дано до теб да има памперс...

Коментар

• Според мен цялата борса ще върви леко нагоре, но при определени компании има потенциал за разтеж от стотици проценти!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Истината е, че каквото и да се прави трябва да стане бързо .. максимално бързо.
          С разтягане на локуми се видя, че нищо сериозно не може да се постигне. Папазов и компания имаха време да се докажат какви могат да ги забъркат. Освен да лапат тлъсти премии и да дремят докато куцо и саката правеше далавера на БФБ.
          В комбинация с псевдо КФН ... спокойно може да се каже, че изпуснаха юздите.

Аз ако съм на мястото на Дянков.. направо я подарявам БФБ на Дойче Брьозе или и да започват да работят както се работи по света.

Ясно е, че собственика на борсата няма да повиши цените, но тя създава среда, която може само да благоприятства правилното развитие на капиталовия пазар в БГ.

няма време!
          бертраме всичко си върви по план.със или без купуване на борсата,тя ще си тръгне нагоре във някаква прогресия между аритметична и геометрична

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Аз ако съм на мястото на Дянков.. направо я подарявам БФБ на Дойче Брьозе или и да започват да работят както се работи по света.

Ясно е, че собственика на борсата няма да повиши цените, но тя създава среда, която може само да благоприятства правилното развитие на капиталовия пазар в БГ.

няма време!
            И кое е "правилното" развитие? Нагоре ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ехее, мече какви са тия бакалски сметки. Много ги принизи тия от БФБ, чак толкоз зле не са. Има си ясни критерии, теглото на една група да е до 20% от индекса. ССВ и Хим са под тази граница, така че няма логика да я барат банката. Все пак е една от най-ликвидните акции и една от малкото с добър фри-флот, вписващ се в новите изисквания.
              Е Батя,
              бакалски но предпазващи за да не гледам умно след няколко дни.....
              От 1 септември един от критериите е 15 % свободен обем.... там са КОРП , Трасе , Оловото и ФИБ ....точно 15.....
              Тия ги елиминираме.... кой са следващите . махайки акциите с най голямо тегло порастват останалите и вече коефицента се дели на 15 .... така че бакалски но близо до действителността ....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                При 15 компании , да изхвърлят 5 пък да оставят две от една " организация"..... а и банките са много цели четири.... за мен две са достатъчни в индекс от 15 дружества..
                Ехее, мече какви са тия бакалски сметки. Много ги принизи тия от БФБ, чак толкоз зле не са. Има си ясни критерии, теглото на една група да е до 20% от индекса. ССВ и Хим са под тази граница, така че няма логика да я барат банката. Все пак е една от най-ликвидните акции и една от малкото с добър фри-флот, вписващ се в новите изисквания.

Коментар

• Как се представят световните индекси през 2010 г.?

http://bfb.bg/?p=354

Къде са те? Къде сме ний...

Коментар

• Истината е, че каквото и да се прави трябва да стане бързо .. максимално бързо.
                    С разтягане на локуми се видя, че нищо сериозно не може да се постигне. Папазов и компания имаха време да се докажат какви могат да ги забъркат. Освен да лапат тлъсти премии и да дремят докато куцо и саката правеше далавера на БФБ.
                    В комбинация с псевдо КФН ... спокойно може да се каже, че изпуснаха юздите.

няма време!
                    Last edited by bertram; 07.09.2010, 14:18.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      И начина е тоя в момента?
                      Никой сериозен инвеститор няма да се наблъска на борса, където може да преживее подобен цирк - узаконен при това
                      Много по-добре така отколкото шушу-мушу,...да купят тайно 6% и да излязат и да се тупнат в гърдите - видите ли ние имаме 50%+1!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        При 15 компании , да изхвърлят 5 пък да оставят две от една " организация"..... а и банките са много цели четири.... за мен две са достатъчни в индекс от 15 дружества..
                        Има логика... Но може и три да оставят, знае ли се !? Ако еврохолд имаха банка (както искаха някога) и ако беше в индекса, щеше да е по-лесно, да се реши, коя да се маха
                        Last edited by mechka uteshitelka; 07.09.2010, 13:49.
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Този консомолец къде се бърка дето не го питат!
                          Никой ИП не е купувал акции на БФБ да печели от тях, а да плаща по-малко такси!
                          Тази простотия, която трае вече 10на години е време да изчезне, като се махнат различните видове членство!
                          А е нормално държавата да иска да има 50%+1 гласа за продаване, а не 44%! Никой сериозен борсов оператор няма да дойде да вземе под 50%, а после миноритарите да му извиват ръцете!
                          И начина е тоя в момента?
                          Никой сериозен инвеститор няма да се наблъска на борса, където може да преживее подобен цирк - узаконен при това

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                            Коя е причината да я махат, според теб ? Нямаше ли, някакво условие, да не натежава прекалено дела, собственост на една и съща организация ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              От месеци не съм се включвал в пазара, та чак си забравих паролата.

Ама ситуацията е същата като във оня виц за детето от смесен брак на циганин с еврейка. Дето не знаело дали да открадне колелото или да го продаде.
                              Та и аз се чудя дали да купя нещо или да продам?
                              А защо не и двете?

Коментар

• От месеци не съм се включвал в пазара, та чак си забравих паролата.

Ама ситуацията е същата като във оня виц за детето от смесен брак на циганин с еврейка. Дето не знаело дали да открадне колелото или да го продаде.
                                Та и аз се чудя дали да купя нещо или да продам?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X