IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    Е КОЛЕГИ НЯМА ДА СЕ ВПУСКАМ В ПОДРОБНОСТИ. САМИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОВА КОЕТО КАЗВАМ Е ВЯРНО. ЕНТУСИАЗМА ИЗЧЕЗНА, СПУСКАНЕТО ЗАПОЧВА.
    Честито оптимисти - вече сме под 390. Подценени били акциите - глупости. Всяко нещо струва толкова, за колкото може да се продаде, а при липсата на кеш цените падат, значи акциите са надценени.

Коментар

• Къде са опимистите днес? Явно ще трябват обороти по-малки от 200,000 лева за оптимизъм

Коментар

• Споко още сме в депресия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
          Ооо, ако чакаме потвърждението от БАНските старчета, сигурно ще е 2-3 г. след края на рецесията
          Ако гушнат букета през това време няма да има кой да съобщи и ще си останем във вечна криза

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
            Ооо, ако чакаме потвърждението от БАНските старчета, сигурно ще е 2-3 г. след края на рецесията
            Te чe e почнала кризата съобщиха 2 години по-късно, та е логично и свършването и да обявят с подобно закъснение
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Не знам как виждате нещата да се повиши ликвидноста .... но единственият който търгува от няколко дни е Индексният фонд и той е вече в задънена улица...
              Спарки на 1.3, Оловото но 11 ,КОРП на 59 и купувя Доверие ....
              Интересното е че в Корп има голяма поръчка на 57 ,но не иска май толкова му е лимита и по надолу става опасно...?

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                J, то посоката е хубаво нещо ама от надолу-нагоре повече пари се правят отколкото от никакво движение, както често напоследък
                Знам, че е така. Чувал съм и аз ама `дет се вика, това е друга бира па аз още и търся мезето
                Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Eй голяма работа е да ти кажат че рецесията е свършила преди една година, а на нас кога ли ще ни го кажат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
                    Днес май посока няма да намерим

То не беше надолу не беше нагоре ... вече свят ми се вие
                    J, то посоката е хубаво нещо ама от надолу-нагоре повече пари се правят отколкото от никакво движение, както често напоследък

Коментар

• Eй голяма работа е да ти кажат че рецесията е свършила преди една година, а на нас кога ли ще ни го кажат.....
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Каква е тази тишина бре "ора!!!?
                        Под 400 е така
                        И пантерата смени отбора

Коментар

• Каква е тази тишина бре "ора!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Батя,

Винаги съм уважавал мнението ти, но в случая нищо не може да компенсира фактора "мажоритар от топ-3 на кофти мажоритарите". Никакви хубави данни и/или предвиждания не могат да ме накарат да стана ортак с Краси Космонавта. Все едно да съм съдружник с Банев или Домусчиев.
                            Няма лошо нетуеър в различните възгледи и инвестиционни стратегии, няма лошо.
                            А Краси що чак толкова го недолюбваш? И аз мислех че е лъгал с готините прогнози от проспекта по ИПО-то на Свилоза през 2007 г., но сега се оказва че са си доста реални.
                            Ще видим, не споря че е рисково, но пък и потенциалната доходност... си я бива

А иначе бат Бож не излиза ли начело на антикласацията след последните изпълнения?

Коментар

• Парите от Стара планина разпределям в Еврохолд и Трейс

http://bfb.bg/?p=417

а пък каквото сабя покаже

Коментар

• Здравейте,

ще задам няколко доста лаишки въпроса (вероятно не им е точно тук мястото), който иска да се смее, който иска да плюе, но се надявам, поне един да даде смислен отговор, и да ме насочи по същество.

Интересува ме какъв софтуер/посредник ползвате при търговия на БФБ, какви комисинни плащате, възможни ли са някакви интрадей заигравания (съобразено с ниските обеми) или при размера на комисионните не си струва? Препоръчайте ми нещо, от което да започна, включително и литература, сайтове и др подобни ресурси.

Благодаря на всички с конструктивни отговори!

Коментар

Working...
                                X