If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Където е текло пак ще тече.Ликвидността се подобрява и лека полека отлепяме.Както съм казвал и преди - ние сами нямаме сили да вдигнем трайно и качествено борсата ни.Като се нарастат на запад и изток,като решат ,че започват да прегряват (първите сигнали вече ги има-Брязилия, Южна Корея,Китай) ще си потърсят някой друг балон за надуване.Тогава стой та гледай-ракети,торпеда ...Колко му трябва на БГ инвеститора - СОФИКС 1000 и ще продава с кеф,а при 1500 ще си скубе косите(ако са останали) че е избързал.При 1400 после ще купуваме яко ! Промоция!
Колело,кво да го правиш,върти се.Днес сме долу,утре горе после пак .............
Ех, спомени-и-и .... и как си мерехме печалбите .... Спомням си на едно сборище на форума в една кръчма срещу Булбанк, както си пиехме бирата, смятахме колко десетки милиона управляват събралите се около масата 30-40 души .....
........ и около Коледа: "Колко хиляди процента доходност постигнахте тази година?"
Ех, спомени-и-и .... и как си мерехме печалбите .... Спомням си на едно сборище на форума в една кръчма срещу Булбанк, както си пиехме бирата, смятахме колко десетки милиона управляват събралите се около масата 30-40 души .....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
А дано скоро тази тема съвсем да не се появява, защото оптимизма се подразбира. И пак да тръгнат теми "Колко хиляди процента спечелихте през миналата година"
Така беше. Когато борсата вървеше нагоре, най-оборотни бяха персоналните теми за съответните дружества "ракети" плюс отделната тема за "ракетите" плюс култови теми от рода на "Какъв автомобил (любовница, часовник, яхта, самолет и т.н.) подхожда на един инвеститор?"
........ и около Коледа: "Колко хиляди процента доходност постигнахте тази година?"
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
В годините на най-голям растеж на БФБ тази тема не съществуваше. Появи се и стана "много оборотна" малко след първите по-сериозни разпродажби
Така беше. Когато борсата вървеше нагоре, най-оборотни бяха персоналните теми за съответните дружества "ракети" плюс отделната тема за "ракетите" плюс култови теми от рода на "Какъв автомобил (любовница, часовник, яхта, самолет и т.н.) подхожда на един инвеститор?"
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Аз го разбрах по портфолиото си. Само след нова година то нарастна с над 7%. Преоценките в края на годината също бяха щедри. Лично аз съм много доволен от последния 1 месец
Защото в последния месец са включени последните няколко дни.Оптимизма не се измерва с твоя портфейл.Някой друг ще каже същото като теб,защото е спечелил от тотото.Не споря ,че има оптимизъм,споря,че го има от повече от месец.
По какво трябваше да разберем?Оборот?Индекси? или по усмивката на брокера.Говорим за месец назад,не за последните 2-3 сесии
Аз го разбрах по портфолиото си. Само след нова година то нарастна с над 7%. Преоценките в края на годината също бяха щедри. Лично аз съм много доволен от последния 1 месец
Коментар