IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Защо да не влезе БСО в СОФИКСА- При тези такси и комисиони тази акция е обречена на успех. Да не говорим и ако се приватизира БФБ. Няма конкуренция.
    Така де . Станахме двама сега и хиляди мислещи си го на ум.....за таксите , печалбите и приватизацията когато цъфнат дърветата...
    Не е препоръка...

Коментар

• Защо да не влезе БСО в СОФИКСА- При тези такси и комисиони тази акция е обречена на успех. Да не говорим и ако се приватизира БФБ. Няма конкуренция.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Софикс не е вече маркета

Но тук е Индексният фонд който налива пари.....Аз ако съм на ръководството на БФБ ще вкарам BSO в Софикс пък да видим тогава колко струва при тази слаба ликвидност и по 1 К акции в в ИП и банки и ще изкарам 2 акции на ХИМ и ССВ та тогава борса ли и качвания ли.......

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          пиша за софикс .. трасе и ЗХВГ пред изчерпване ,банките ги разчовърках,......
          Софикс не е вече маркета

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            e па 5 дружества ли има на БФБ

Да се чували за Трейс, Неохим, Фазерлес, Газ, Зрънчо, Топливо, Синергон, застрахователи, банки, няколко АДСИЦ, че дори и ОЦК при тия цени на оловото...
            пиша за софикс .. трасе и ЗХВГ пред изчерпване ,банките ги разчовърках,......

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              не е дългосрочния!
              миро според мен е захранил сметката (N-та по ред и сега скъсява пазара - просто предположение

миро спри се бе.
              пак ще те баннат
              Ето аргумент защо на служителите не трябва да се дават коледни премии. Някои като видят свободни пари просто не знаят какво да правят с тях...

Коментар

• e па 5 дружества ли има на БФБ

Да се чували за Трейс, Неохим, Фазерлес, Газ, Зрънчо, Топливо, Синергон, застрахователи, банки, няколко АДСИЦ, че дори и ОЦК при тия цени на оловото...

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Остави го jamiemirror .... и от него и от равновесие има какво да се научи. Само по спокойно.
                Значи маркета се качва ....качват се свързаните с ХИМ и Стара планина .Изчерпат ли обачи движението какво става.....
                ИХБГ и ЕУБГ - увеличение на капитала и скоро движение никс. ВАСВ и Енемона натискани едните заради ирланската майка от гръцка банка или нещо друго а другите за АЕЦ Белене.....
                Монбат е ясно .....
                Атерата има продажби...
                Така че ...
                Last edited by dex; 25.01.2011, 16:24.

Коментар

• Защо може би?Тея са само за дълги.За следващите 10години.

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
                    Ами Трейса?Кво става с него ?
                    скоро ще изчерпи и той движението и ще събира сили за ново...може би.

Коментар

• Ами Трейса?Кво става с него ?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Остави го jamiemirror .... и от него и от равновесие има какво да се научи. Само по спокойно.
                        Значи маркета се качва ....качват се свързаните с ХИМ и Стара планина .Изчерпат ли обачи движението какво става.....
                        ИХБГ и ЕУБГ - увеличение на капитала и скоро движение никс. ВАСВ и Енемона натискани едните заради ирланската майка от гръцка банка или нещо друго а другите за АЕЦ Белене.....
                        Монбат е ясно .....
                        Атерата има продажби...
                        Така че ...
                        Tака, че ...читаво комай си остана само софбт

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          не е дългосрочния!
                          миро според мен е захранил сметката (N-та по ред и сега скъсява пазара - просто предположение

миро спри се бе.
                          пак ще те баннат
                          Монбат е ясно .....
                          Атерата има продажби...
                          Така че ...

Коментар

• не е дългосрочния!

миро спри се бе.
                            пак ще те баннат
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              Аз познавам хора, дето не знаят колело да карат, а карат кола
                              Dawidooooov, и аз знам да плувам, но от делтапланер не съм катапултирала. Ок - Решили сте, че е време да се балонираме - ок., аз съм в акции. Само да не плачете после. Един немалък процент ще си поплачат - това тр. да им е ясно Не е препоръка. Дано успеем да ги утешим.
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Аз познавам хора, дето не знаят колело да карат, а карат кола

Коментар

Working...
                                X