If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но тук е Индексният фонд който налива пари.....Аз ако съм на ръководството на БФБ ще вкарам BSO в Софикс пък да видим тогава колко струва при тази слаба ликвидност и по 1 К акции в в ИП и банки и ще изкарам 2 акции на ХИМ и ССВ та тогава борса ли и качвания ли.......
Да се чували за Трейс, Неохим, Фазерлес, Газ, Зрънчо, Топливо, Синергон, застрахователи, банки, няколко АДСИЦ, че дори и ОЦК при тия цени на оловото...
пиша за софикс .. трасе и ЗХВГ пред изчерпване ,банките ги разчовърках,......
Да се чували за Трейс, Неохим, Фазерлес, Газ, Зрънчо, Топливо, Синергон, застрахователи, банки, няколко АДСИЦ, че дори и ОЦК при тия цени на оловото...
Остави го jamiemirror .... и от него и от равновесие има какво да се научи. Само по спокойно.
Значи маркета се качва ....качват се свързаните с ХИМ и Стара планина .Изчерпат ли обачи движението какво става.....
ИХБГ и ЕУБГ - увеличение на капитала и скоро движение никс. ВАСВ и Енемона натискани едните заради ирланската майка от гръцка банка или нещо друго а другите за АЕЦ Белене.....
Монбат е ясно .....
Атерата има продажби...
Така че ...
Остави го jamiemirror .... и от него и от равновесие има какво да се научи. Само по спокойно.
Значи маркета се качва ....качват се свързаните с ХИМ и Стара планина .Изчерпат ли обачи движението какво става.....
ИХБГ и ЕУБГ - увеличение на капитала и скоро движение никс. ВАСВ и Енемона натискани едните заради ирланската майка от гръцка банка или нещо друго а другите за АЕЦ Белене.....
Монбат е ясно .....
Атерата има продажби...
Така че ...
не е дългосрочния!
миро според мен е захранил сметката (N-та по ред и сега скъсява пазара - просто предположение
миро спри се бе.
пак ще те баннат
Монбат е ясно .....
Атерата има продажби...
Така че ...
Аз познавам хора, дето не знаят колело да карат, а карат кола
Dawidooooov, и аз знам да плувам, но от делтапланер не съм катапултирала. Ок - Решили сте, че е време да се балонираме - ок., аз съм в акции. Само да не плачете после. Един немалък процент ще си поплачат - това тр. да им е ясно Не е препоръка. Дано успеем да ги утешим.
Коментар