IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    и как си го представяш това???

мисля си и че е подсъдно

а ти пита защо по твоите позиции няма движение

чак сега изплю камъчето, че искаш да мародерстваш Големия --- той да не е по-глупав от теб
    Не е подсъдно, ако си мисля да обера банката ХХX... По отношение на моя портфейл, не считам че е интересно, въпреки че всичко съм си казал в последните постинги...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
      Виж, това че Купувача е с дебела пачка е факт, понеже сме от една и съща страна на барикадата, идеята ми е да си помагаме и да направим така че Големия да си купи при по-висока СПЦ, нали
      и как си го представяш това???

мисля си и че е подсъдно

а ти пита защо по твоите позиции няма движение

чак сега изплю камъчето, че искаш да мародерстваш Големия --- той да не е по-глупав от теб

Коментар

явно, че купувача е голям и влиза дебело, а това става по ликвидните позиции

сега като се освободи кеша от ликвидните ще започне да се влиза по останалите позиции и те ще се вдигнат

седи мирно и гледай мача
        Виж, това че Купувача е с дебела пачка е факт, понеже сме от една и съща страна на барикадата, идеята ми е да си помагаме и да направим така че Големия да си купи при по-висока СПЦ, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
          kopuvaite ama da ostavite nesto i za men
          Ти нали ни каза да купуваме преди 2 месеца, е съобразихме се, сега ще ти върнем жеста

Коментар

• разкеших тотално и очаквам отрезвяването утре. Не е препоръка

Коментар

Това беше отговор на някакъв друг въпрос....За мен е интересен въпроса за Купувача, при тези обеми на БФБ
              явно, че купувача е голям и влиза дебело, а това става по ликвидните позиции

сега като се освободи кеша от ликвидните ще започне да се влиза по останалите позиции и те ще се вдигнат

седи мирно и гледай мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                kopuvaite ama da ostavite nesto i za men
                ти си си купил вече, не се прави

Коментар

• kopuvaite ama da ostavite nesto i za men

Коментар

в УНСС не са ли ви учили, че първо винаги се вдига ХИМ-а и дъщерните, а останалите чак след това
                    Това беше отговор на някакъв друг въпрос....За мен е интересен въпроса за Купувача, при тези обеми на БФБ

Коментар

Пичове кой купува, може ли да се идентифицира някакъв купувач...Откакто почна ралито, аз имам само две покупки и то са позиции извън ралито..........
                      в УНСС не са ли ви учили, че първо винаги се вдига ХИМ-а и дъщерните, а останалите чак след това

Коментар

в скоро време не са се появявали онези с диаграмите ...............
                        Те тия с диаграмите, първо трябва да си намамят старите диаграми и да обяснят защо пак не са познали. После вече ще ни пуснат новите диаграми и ще ни зарибяват докато пак не познаят. И после пак и .... така ....

За мен опитите за технически анализ на БФБ са пълна загуба на време. Такива бяха и при големите обороти и многото сделки през 2005-2008, а пък в днешно време - още повече.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Пичове кой купува, може ли да се идентифицира някакъв купувач...Откакто почна ралито, аз имам само две покупки и то са позиции извън ралито..........
                          Според мен пенсионните фондове са се активизирали

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            Нека SOFIX стане 500 и тогава да мислим за корекция...
                            в скоро време не са се появявали онези с диаграмите

но мисля, че софикс не мине ли над 515 /предния връх/ няма да имаме подтвъждение на възходящия тренд и може да се лутаме около тези нива дълго

нека някой диагностик вземе отношение

Коментар

• Не знам какво се случва, но ми харесва

както пишеше Киро едно време: Up

Коментар

• Пичове кой купува, може ли да се идентифицира някакъв купувач...Откакто почна ралито, аз имам само две покупки и то са позиции извън ралито..........

Коментар

Working...
                                X