IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубави движения.
    Гърците се завръщат на БФБ и ще има хляб за умели спекуланти. Юруш нагоре, юруш надолу и обратно. Движения и оборот, това прави пазара жив и интересен.
    Сутринта се усети много ясно че двигателя прегрява и му трябва малко охлаждане

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Какво се видял бе, пигмей!
      Даже не си прочел, какво съм ти написал за облога.
      Ти си едно инфантилно пигмейче, което няма никаква работа.
      Отлично съм прочел как тръгна да ми бягаш по тъча, о вожде на племе ... пигмеи

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        ти си новата Ванга,знаеш всичко-жив и здрав,дано днес си взел от моите акции и те направят богат.
        Не могат да ме направят, защото не си ги имал.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Не се чуди - а иди пред огледалото
          Имаш желание да се обиждаме взаимно ли? Видях вече колко ти стиска един облог.
          Какво се видял бе, пигмей!
          Даже не си прочел, какво съм ти написал за облога.
          Ти си едно инфантилно пигмейче, което няма никаква работа.

Коментар

Ти можеш да излезнеш единствено на кафе, тъй като не си купил досега и нямаш пукната акция.
            ти си новата Ванга,знаеш всичко-жив и здрав,дано днес си взел от моите акции и те направят богат.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              А "пилетата" само гледат отстрани и подсмърчат...
              Така е, има и такива участници.
              Има и "прасета" - пак спонсори от алчност, приличат си с "овцете".

Коментар

Вече два дена се чудя, кой от вас двамата е по-глупав. Труден избор.
                Не се чуди - а иди пред огледалото
                Имаш желание да се обиждаме взаимно ли? Видях вече колко ти стиска един облог.

Коментар

От мен толкова,такъв профит не съм и сънувал-излизам от спекулативните си позиции да се порадвам на кеша.Седмица година храни.Нищо на никого не препоръчам.
                  Ти можеш да излезнеш единствено на кафе, тъй като не си купил досега и нямаш пукната акция.

Коментар

Ето и един от основните "двигатели" на "овцете" - страх да не се минат, да не изостанат

Така е, трябва да платят сметката. Същия е и "двигателя" във финансовите пирамиди...
                    А "пилетата" само гледат отстрани и подсмърчат...

Коментар

Не закачкай Джудитката, тя ми предлага това от което разбира

Наистина Софикса катери с добро темпо тази седмица - нелогичното са ниските обеми и ръста по акции които са обявили загуби.
                      Но какво пък, аз продължавам да вярвам че нивата над 400 са нереални и очаквам корекция надолу - по фундамент
                      Вече два дена се чудя, кой от вас двамата е по-глупав. Труден избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                        Най-вече тези, които не са успели да го направят навреме
                        и се страхуват, че ще изтърват влака
                        Винаги е добре да има и такива - нали накрая някой трябва да плати сметката
                        Ето и един от основните "двигатели" на "овцете" - страх да не се минат, да не изостанат

Така е, трябва да платят сметката. Същия е и "двигателя" във финансовите пирамиди...

Коментар

От мен толкова,такъв профит не съм и сънувал-излизам от спекулативните си позиции да се порадвам на кеша.Седмица година храни.Нищо на никого не препоръчам.
                          Успех с излизането!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Това според мен не бяха емоции!!!Всичко е в резултат на ненормалното,което се случваше последните три години!!!За емоциите е още рано!!!Като дойдат таксиджиите,тогава!!!
                            Я си помисли ти какви емоции чувстваш. При всички са подобни. Но при някой са доста по-силни, а при други по-слаби. Едни и същи радости, надежди, опасения, несигурност, страхове. И съответно като се движи от едната посока в другата това се проявява и на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Не че съм адвокат на Бате Миро (джейми) ама изобщо нямам идея защо резките движения на борсата винаги провокират подобни сладури (като джуди 69 и появилите се в последната седмица 15 нови ника) да се вихрят из форумите.... Тамън вдигнем нивото и айде пак се пръкн някой форумен комплексар - чикиджия, да обижда хората под сянката на анонимността...
                              Не закачкай Джудитката, тя ми предлага това от което разбира

Наистина Софикса катери с добро темпо тази седмица - нелогичното са ниските обеми и ръста по акции които са обявили загуби.
                              Но какво пък, аз продължавам да вярвам че нивата над 400 са нереални и очаквам корекция надолу - по фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                То при емоционален пазар почивките са си е....ло м...та
                                Това според мен не бяха емоции!!!Всичко е в резултат на ненормалното,което се случваше последните три години!!!За емоциите е още рано!!!Като дойдат таксиджиите,тогава!!!

Коментар

Working...
                                X