IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    КТБ е велика банка със 7,5%. Имам си и $ и Еуро и при сгода ги менкам, вид форекс ама с лихва... Така от тези операции за 2,5 год. се оказва че имам по-голяма доходност от БФБ - ех...лихви лихви
    ....................
    И като се събуди - пръстите ти в контакта. Велика банка, която за самун ти дава трохи. Ебати великата банка! Толкова ли си бил засран на БФБ, та се кефиш на някаква мизерна лихва, та била тя и на тази банка дето работи с МС?

Коментар

• КТБ е велика банка със 7,5%. Имам си и $ и Еуро и при сгода ги менкам, вид форекс ама с лихва... Така от тези операции за 2,5 год. се оказва че имам по-голяма доходност от БФБ - ех...лихви лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
        цветанка се похвали в темата на ПИБ, че по-миналата седмица дала на депозит на 6,45% на годишна лихва --- явно това е най-дебелото в момента за малки кинти като нейните

за по-дебели кинти КТБ дава и 7,5% по разплащателна сметка ........................ само пари трябва да имаш
        тогава секретарко моя ги прехвърли в КТБ....веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Кажи бе мастъре...тлъсти,тлъстъ...........колко с а тлусти бе......много ме кефи таа дума...Наздраве
          цветанка се похвали в темата на ПИБ, че по-миналата седмица дала на депозит на 6,45% на годишна лихва --- явно това е най-дебелото в момента за малки кинти като нейните

за по-дебели кинти КТБ дава и 7,5% по разплащателна сметка ........................ само пари трябва да имаш

Коментар

• Кажи бе мастъре...тлъсти,тлъстъ...........колко с а тлусти бе......много ме кефи таа дума...Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Уж изрядно, ама по-важно печалба нямаш, та няма да те закачат
              Е, получените лихви от банкови депозити не се облагат с данъци нали?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Наздраве Мастъри......никой не плаши.......гарван гарвану око не вади...............:0....ама ...твойта работа..............Крадеца вика крадеца...........ееее понаквасихме се пак........сефте...............кави сега за тлъстата лихва де....направо ме кефиш.смата дума..тлста .ме кефи

......не съм чул за тлъста печалбжа..........ама ти ме ефиш.........кажи сега................тлъста тлъста.....колко е тлъста де......

Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ха, толкова ли е зле борсичката та взехте с нап-а да ме плашите?... Не бой са за батко ти майстора... Всичко е изрядно.
                  Уж изрядно, ама по-важно печалба нямаш, та няма да те закачат

Коментар

.....а дали Нап ще му прости ако не си е платил масрафа на ангизите.......данъка де....
                    Ха, толкова ли е зле борсичката та взехте с нап-а да ме плашите?... Не бой са за батко ти майстора... Всичко е изрядно.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Предостатъчно за да ми дават свободата да се занимавам с неща които смятам за перспективни.
                      Мдадада..така е .Свободата Санчо.......и Салама де

че сидим си сега тук..на гости ми е един приател.......гледаме в нета апартаменти,магазини ,коли......цените де...

Пийваме ракойка....мезим с кисело зеленце и свински гърдички пушени

.....май се поомагиосахме де:0......че му викам.......какво е тлъста лихва на ден .........
                      .......той вика ..поне сто лева.......и му казах за теб де.................и стгнахме до извода,че вземасх 36500лв ливи на година...нали така

Наздраве....

И смятаме ,че си сложил поне 400 К на депозит...

.......малии......аверчето вика......отде ли има тоя толкова пари..и да ги дърьи на светло де.....после вика.....сигурно е бизнесмен.или е продал имоти

........Наздраве.

и вика.....а дали Нап ще му прости ако не си е платил масрафа на ангизите.......данъка де........

......абе викам му......то не е компиутри...а компоти бе.......и не са 100 лв тлъсти на ден...а тлъсти 10лв на ден бе

аре наздраве за тлъстите лихви....и зьа СВободата .....И ЗАсАслама де

Коментар

• Гено, и ти явно си като онзи, чичката
                        Ще те оставя да си полемизираш с обичаният от теб корки на спокойствие.Там не зная историята и не ме и интересува!!

Когато спадне под 10 000 дау,ако това въобще някога се случи, тогава ще можеш да полемизираш с мен.
                        Евентуално ще можеш, не е нещо задължитено лазбира се

Дотогава...яко в д.....о на всички скъсили там и на всички давали съвети за скъсяване, без на тези всички някой да им е искал мнението за каквото и да е
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

СПЕЦИАЛНО КЪМ ФОРЕКС МАСТЪРА

Абе Мастъре...я сподели колко са тези тлъсти лихви,дето постоянно ги говориш

..че направо взех да се замислям
                          Предостатъчно за да ми дават свободата да се занимавам с неща които смятам за перспективни.

Коментар

СПЕЦИАЛНО КЪМ ФОРЕКС МАСТЪРА

.то вярно,че и аз поизкарах някой лев,ама като чета за твоите лихви,почвам да избивам комплекси

....ако смятам средно 9процента на година......и да ходя на почивки всеки уикенд...Явно си милионер.....
                            абе аз какво те занимавам.СЕНСЕЙ
                            Човека си е крал достатъчно!!!И сега му стигат и дребните лихви по депозита му!!!Ми той друго не знае да прави!!!Нал Форка!!!

Коментар

• Оптимизмът се завръща

Утре ще си имаме визитация.Ще проверяват игралите на "три без коз" дали са изкарали контракта.

Коментар

• СПЕЦИАЛНО КЪМ ФОРЕКС МАСТЪРА

.то вярно,че и аз поизкарах някой лев,ама като чета за твоите лихви,почвам да избивам комплекси

....ако смятам средно 9процента на година......и да ходя на почивки всеки уикенд...Явно си милионер.....
                                абе аз какво те занимавам.СЕНСЕЙ

Коментар

Working...
                                X