Първоначално изпратено от newkid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЩом можеш да пишеш би трябвало да можеш и да смяташ.Ама не си личи.Не ми отговаряй - с патологични случаи не се занимавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз зор нямам. Лихвата от депозити си ми тече всеки ден - и в делник и в празник. Мога да чакам и 2 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЩе почакат още и ако не се появят зорлии ще трябва да скачат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеоборотите по ключовите позиции са ниски. По скоро изглежда като очакване за трупане на оферти продава по на ниско, отколкото като пързаляне. Нищо не пречи да се превърне и във второто, но поне за сега не изглежда така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILATA Разгледай мнениеДнес май ще се пързаляме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеМечи сигнал, момчета - вчера в магазина нямаше от моя любим течен шоколад
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение100% и малко над 100 се случи на доста пазари миналата година. За 200% и аз не се сещам.
Не виждам да си посочил и един
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеникой не казва нищо за новия анализ на ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениедай бдже и на нас такива кахъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма една тенденция в психологията че 90% от хората си мислят че са над средното равнище.
Поради това че масовото човек се оценява по-високо токолкото всъщност е, се създават правила за достигане поне на средното средното.
А правилото за достигане на средното при инвестиране е да не се прави маркет тайминг, да се внасят равни суми редовно и да се държи диверсифициран портфейл.
И човек със седми клас може да се справи.
Тия със седми клас се справят. Като спонсори на мажоритарите - доказателства на БФБ бол!
Коментар
Коментар