IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
    Не можеш ли да се въздържиш да не му отговаряш. Остави го, не знаеш какво му е.
    Не можах.Извинявам се.Няма да се повтори.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
      Щом можеш да пишеш би трябвало да можеш и да смяташ.Ама не си личи.Не ми отговаряй - с патологични случаи не се занимавам.
      Не можеш ли да се въздържиш да не му отговаряш. Остави го, не знаеш какво му е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Аз зор нямам. Лихвата от депозити си ми тече всеки ден - и в делник и в празник. Мога да чакам и 2 години.
        Щом можеш да пишеш би трябвало да можеш и да смяташ.Ама не си личи.Не ми отговаряй - с патологични случаи не се занимавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
          Ще почакат още и ако не се появят зорлии ще трябва да скачат.
          Аз зор нямам. Лихвата от депозити си ми тече всеки ден - и в делник и в празник. Мога да чакам и 2 години.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            оборотите по ключовите позиции са ниски. По скоро изглежда като очакване за трупане на оферти продава по на ниско, отколкото като пързаляне. Нищо не пречи да се превърне и във второто, но поне за сега не изглежда така.
            Точно.Купувачи има,но искат пакети в спреда.Продавачите са дребни и/или са на по-високи цени.Няма луди да вдигат цената без да купят почти нищо.Ще почакат още и ако не се появят зорлии ще трябва да скачат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILATA Разгледай мнение
              Днес май ще се пързаляме?
              оборотите по ключовите позиции са ниски. По скоро изглежда като очакване за трупане на оферти продава по на ниско, отколкото като пързаляне. Нищо не пречи да се превърне и във второто, но поне за сега не изглежда така.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILATA Разгледай мнение
                Днес май ще се пързаляме?

Приятно пързаляне.

Коментар

• Днес май ще се пързаляме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                    Мечи сигнал, момчета - вчера в магазина нямаше от моя любим течен шоколад
                    Това е защото от както го правят в Полша, нещо и мен не ме кефи и търсенето му рязко спадна и явно внасят все по-малки количества..........

Коментар

• Мечи сигнал, момчета - вчера в магазина нямаше от моя любим течен шоколад

Коментар

• Обявявам три без коз за днес.
                        Желаещи да контрират?

Коментар

100% и малко над 100 се случи на доста пазари миналата година. За 200% и аз не се сещам.
                          За кои над 100% се сещаш например?
                          Не виждам да си посочил и един

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            никой не казва нищо за новия анализ на ...
                            па какво да се каже - човека си е математик, чертожник, изглежда обожава геометрията.... е малко за фундамент не е и чувал ама не пречи - нали е на заплата

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              дай бдже и на нас такива кахъри
                              Ами той даде. И после си го взе - накуп

Коментар

Има една тенденция в психологията че 90% от хората си мислят че са над средното равнище.

Поради това че масовото човек се оценява по-високо токолкото всъщност е, се създават правила за достигане поне на средното средното.

А правилото за достигане на средното при инвестиране е да не се прави маркет тайминг, да се внасят равни суми редовно и да се държи диверсифициран портфейл.

И човек със седми клас може да се справи.
                                Ти как би се определил - над средното ниво ли си ?

Тия със седми клас се справят. Като спонсори на мажоритарите - доказателства на БФБ бол!

Коментар

Working...
                                X