IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пише глупости защото това работи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Нали това казвам... Тази схема от последните 30-40 години приключи. Никой повече не е склонен да дава заеми на "мотора" на световната икономика САЩ. Поради тази причина те решиха сами да си напечатат колкото им трябват след като дори и нулевата лихва не им помогна... Неслучайно сега дискусята е каква да бъде новата резерва валута на света!... С една дума, с познатите схеми от последните 4 десетилетия приключихме преди 2 години!

Софикс за мен изобщо не е алтернатива за вложение... Там рискът е толкова голям, че не оправдава дори и най-оптимистичните очаквания! Над 90% от листнатите дружества ва бфб-то са в технически фалит! За какво изобщо да си играя на инвестиции в пирамиди?
      Майсторе защо пишеш глупости. Аукционите на трежърита в САЩ продължават да си минават безпроблемни и нетните капиталови потоци да се покачват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Само едно е вярно - важното е да има кеш

ПП
        А защо не набухаш сичкото?
        Щото тряя разваля депозит

Точно туй за кеша не е вярното. Ама като се поускори още мъъъничко инфлацията - ще лъсне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          важното е да има кеш , а холдчето е толкова умряло колкото ти разбираш от финанси....

ПП не сичкото кеш .. половината
          Само едно е вярно - важното е да има кеш

ПП
          А защо не набухаш сичкото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            И това от човека който иска да набуха "сичкото кеш" в умрялото холдче.
            важното е да има кеш , а холдчето е толкова умряло колкото ти разбираш от финанси....

ПП не сичкото кеш .. половината
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

имам усещането, че смесваш желания за лична изгода и прогнози за пазара....те рядко вървят ръка за ръка
              И това от човека който иска да набуха "сичкото кеш" в умрялото холдче.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                И аз си мислех за мажо-то, но като гледам основните покупки са от Булбанк, пуснаха си и обяви, че търсят служители с перфектен английски и тн... Явно е влязал чужденец и се държи като слон в стъкларски магазин...
                Здравей,
                Това е единият вариант .... мажо също така би се държал ако му трябва цена например 2.2 лв. ...Не е препоръка ...
                Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Такев, ако нещо се сбози положението вземай пример:
                  Египетската борса обмисля да отмени 14-процентния спад на водещия индекс
                  Те с тоя пример -14% може лесно да станат -40%, особено ако капиталите са "внос"!

Коментар

• Такев, ако нещо се сбози положението вземай пример:
                    Египетската борса обмисля да отмени 14-процентния спад на водещия индекс

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Чакам да разбера защо 4,5 позиции се качват с такъв процент....и дали имат фундамент да задържат постигнатите нива. Това скоро ще се разбере..... С какво се е променил фундамента на тези позици спрямо миналата година та да ни сервират такива изненади в отчетите ,печалбите ,дивидентите.......или технически качвания с някаква цел на мажоритара...
                      И аз си мислех за мажо-то, но като гледам основните покупки са от Булбанк, пуснаха си и обяви, че търсят служители с перфектен английски и тн... Явно е влязал чужденец и се държи като слон в стъкларски магазин...

Коментар

имам усещането, че смесваш желания за лична изгода и прогнози за пазара....те рядко вървят ръка за ръка
                        Близкото минало не те подкрепя....след всяко по голямо качване е следвало по ,по голямо падане...така ,че и аз мога да кажа че имаш лични желания защото аз съм стъпил на графиките на миналите години....ЕУБГ е в Софикс как ще се отрази и една корекция от 10 % на Софикс при положение ,че сега не мърда ... аз съм добронамерен към позицията към момента..Какво мислиш ..?
                        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                          Ами ще играеш останалите 10%.
                          От какъв зор? Всеки нормален човек като види че една ябълка е изгнила на 90% я хвърля и взема друга... Е, освен ако не е извънредно закъсал с кървящи от скорбут венци на "дървения кораб на глупаците"...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Софикс за мен изобщо не е алтернатива за вложение... Там рискът е толкова голям, че не оправдава дори и най-оптимистичните очаквания! Над 90% от листнатите дружества ва бфб-то са в технически фалит! За какво изобщо да си играя на инвестиции в пирамиди?
                            Ами ще играеш останалите 10%.
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
                              покачването, е пропорционално на оборота. Какво те кара да чакаш огромната корекция?
                              Чакам да разбера защо 4,5 позиции се качват с такъв процент....и дали имат фундамент да задържат постигнатите нива. Това скоро ще се разбере..... С какво се е променил фундамента на тези позици спрямо миналата година та да ни сервират такива изненади в отчетите ,печалбите ,дивидентите.......или технически качвания с някаква цел на мажоритара...
                              Замислил съм се че всички банки в Еврозоната изпълняват критериите на Базел 3 и правят увеличение на капитала ... нашите трябва ли да го правят...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Това е така ,но като дойде поради големината на качването ще чакаме малка кореция ,а тя ще е .... пропорционална на качването...
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X