Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе и звънят посредниците да ме питат за пакетите ми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЦял ден само това правят.За тях борса няма ли?Скъпо им излизало на чужденците от към такси на брой сделка.Да им събират като пчелички по малко и да им продават на пакети по-скъпо.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе и звънят посредниците да ме питат за пакетите ми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Наздеаве
Миро.снятам другата седмица да почвам форекса пак
ще ми помогнеш ли..сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеТочно обратното.Не обират нагоре,защото няма предлагане на големи бройки,а няма луди купувачи сами да си вдигат цената без почти нищо да купят.Сложи 50 000 хима на 3.55 и брой до десет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе обират отгоре, освен ако не са малки бройки, че да се бута цената с малко средства. Не можеш да продадеш надолу. Изобщо връщаме се към познатия мащаб
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеМоже все още да се продава на добри цени, но не е като да заложи оферта на желаната от него цена и някой да му ги обере.
Коментар
Коментар