IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Ами всеки може да види. Бая кюфтенца минаха - и при ПИБ, ИХЛБ, АТЕРА, Еврохолда...
    Да минават и то редовно. Но и всяко кюфте запълва все повече тенджерата. А тя силно ме съмнява да е кой знае колко голяма.

Коментар

• Ами всеки може да види. Бая кюфтенца минаха - и при ПИБ, ИХЛБ, АТЕРА, Еврохолда...

Коментар

Че и звънят посредниците да ме питат за пакетите ми...
        Т.е. един краен купувач увеличава оборота двойно. Като си напълни пакета и оборота ще падне, стимулите за бърз ръст ще изчезнат и купувачите на високи цени ще се стопят. А продавачите е те с всеки процент нагоре имат 1% отгоре стимул да продадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
          Цял ден само това правят.За тях борса няма ли?Скъпо им излизало на чужденците от към такси на брой сделка.Да им събират като пчелички по малко и да им продават на пакети по-скъпо.
          и от къде ще вземат кинти за да им събират пакети
          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Скъпо ли,хм!Та тия каво искат , да им се правят подаръци ли?

Коментар

Че и звънят посредниците да ме питат за пакетите ми...
              Цял ден само това правят.За тях борса няма ли?Скъпо им излизало на чужденците от към такси на брой сделка.Да им събират като пчелички по малко и да им продават на пакети по-скъпо.

Коментар

• Че и звънят посредниците да ме питат за пакетите ми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                  Някой готви мечи капан
                  Няма мечки.

Коментар

• Как е, ще финишираме ли на зелено?

Коментар

• http://www.klassa.bg/news/Read/artic...B8%D1%82%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Наздеаве

Миро.снятам другата седмица да почвам форекса пак

ще ми помогнеш ли..сериозно
                        шЪ. Запрян с терминала зад решетките - и без капка алкохол

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                          Точно обратното.Не обират нагоре,защото няма предлагане на големи бройки,а няма луди купувачи сами да си вдигат цената без почти нищо да купят.Сложи 50 000 хима на 3.55 и брой до десет.
                          Всеки с мнението си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Не обират отгоре, освен ако не са малки бройки, че да се бута цената с малко средства. Не можеш да продадеш надолу. Изобщо връщаме се към познатия мащаб
                            Точно обратното.Не обират нагоре,защото няма предлагане на големи бройки,а няма луди купувачи сами да си вдигат цената без почти нищо да купят.Сложи 50 000 хима на 3.55 и брой до десет.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                              Може все още да се продава на добри цени, но не е като да заложи оферта на желаната от него цена и някой да му ги обере.
                              Не обират отгоре, освен ако не са малки бройки, че да се бута цената с малко средства. Не можеш да продадеш надолу. Изобщо връщаме се към познатия мащаб

Коментар

• Някой готви мечи капан

Коментар

Working...
                                X