IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Та да да да дъм Ще видим
    Да, всеки път едно и също .....при всяко качване и виждайки ,че пазара се задъхва те обяват за глупак защото си продал и си пропуснал милиони ползи......

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
      Балонаджия какво стана днес при трейс и ЦКБ, направи яко пачка, а? Това с червеното показва че при теб посоката е само надуване, да ама не както казва един много стар журналист! Някой все пак обичат да си обират печалбите, други си обират крушите, а трети загубите
      Не съм направил пачка днес. Просто придобих още акции.
      Пачката предстои да бъде направена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Равновесния нищо не може да разклати.
        Ще пропусне ползи, след което ще купи на по-високи нива и така нататък.

Само дето става много досаден като продаде.
        Балонаджия какво стана днес при трейс и ЦКБ, направи яко пачка, а? Това с червеното показва че при теб посоката е само надуване, да ама не както казва един много стар журналист! Някой все пак обичат да си обират печалбите, други си обират крушите, а трети загубите
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Равновесния нищо не може да разклати.

Та да да да дъм Ще видим

Коментар

• Е, мен поне не можеш да ме обвиниш в непоследователност

http://www.investor.bg/news/article/112691/339.html

Ей го бе, той е бил виновен видиш ли?

Следващия!
            Last edited by moderast; 17.02.2011, 15:08.

Коментар

• Равновесния нищо не може да разклати.

Коментар

Той пазара не свършва Нагоре надолу това е истината. Всъщност към момента и не искам да ги купувам обратно. Според мен това което съм продал е на нормални за ситуацията цени, всъщност може би дори малко отгоре. А аз обичам да купувам акции които се търгуват значително под стойността, която смятам за нормална.
                Хахахаха, как се обърна филията!
                Сега ще те налазят довчерашните ти дружки - понеже клатиш клона

Коментар

Равновесния, пак си паднал от въжето,тоест продал си и сега сме длъжни на всеки 2 минути да ти четем глупостите.
                  За голямо твое съжаление по всяка вероятност няма да успееш да си купиш акциите по-евтино.
                  Той пазара не свършва Нагоре надолу това е истината. Всъщност към момента и не искам да ги купувам обратно. Според мен това което съм продал е на нормални за ситуацията цени, всъщност може би дори малко отгоре. А аз обичам да купувам акции които се търгуват значително под стойността, която смятам за нормална.

Коментар

Щом си казал Аз очаквам по-голяма корекция дори ако започне днес. На нива на 500 може да удари и 20-25%. И колкото е по-нагоре, толкова по-голяма. Макар че всякакви точни таргети са си просто астрология.

Но тъй като си нямам идея за размера на тенджерата, няма как и да се разбере кога ще се напълни.
                    Равновесния, пак си паднал от въжето,тоест продал си и сега сме длъжни на всеки 2 минути да ти четем глупостите.
                    За голямо твое съжаление по всяка вероятност няма да успееш да си купиш акциите по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Прав си, но мисля, че е рано за корекция. Може би 2-3 "кеширания", но голяма корекция от порядъка на 10-15% чак след неуспешен тест на ниво 512
                      Щом си казал Аз очаквам по-голяма корекция дори ако започне днес. На нива на 500 може да удари и 20-25%. И колкото е по-нагоре, толкова по-голяма. Макар че всякакви точни таргети са си просто астрология.

Но тъй като си нямам идея за размера на тенджерата, няма как и да се разбере кога ще се напълни.

Коментар

Всъщност единствено което се опитвам да правя е да вкарам малко здрав разум. Защото след напълването на пакетите ще има корекция, и е по-добре хората да очакват това, вместо отново да смятат че идва края на света.

Може да допълва може и да не допълва. Подобни обеми се държат с години и е леко неизгодно да се използват за спекула.
                        Прав си, но мисля, че е рано за корекция. Може би 2-3 "кеширания", но голяма корекция от порядъка на 10-15% чак след евентуален неуспешен тест на ниво 512

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                          Докато има гладни на масата ,няма да се напълни -

'' Парите в инвестиционни фондове са се увеличили с 36.6% през 2010 год.''

Средствата, управлявани от местните и чуждестранните инвестиционни фондове които осъществяват дейност в България възлизат на 878.8 млн. лева към края на декември 2010 г. Техният размер нараства с 235.3 млн. лева (36.6%), в сравнение с декември 2009 г. (643.5 млн. лева). Спрямо септември 2010 г., управляваните средства (751.3 млн. лева) се увеличават със 127.5 млн. лева (17%).
                          Тази статистика включва и чужди фондове инвестиращи само в чужбина. Активите на фондовете инвестиращи в българия нарастват доста по-слабо и предимно заради ръста на акциите, а не от нови пари.

Коментар

Да минават и то редовно. Но и всяко кюфте запълва все повече тенджерата. А тя силно ме съмнява да е кой знае колко голяма.
                            Докато има гладни на масата ,няма да се напълни -

'' Парите в инвестиционни фондове са се увеличили с 36.6% през 2010 год.''

Средствата, управлявани от местните и чуждестранните инвестиционни фондове които осъществяват дейност в България възлизат на 878.8 млн. лева към края на декември 2010 г. Техният размер нараства с 235.3 млн. лева (36.6%), в сравнение с декември 2009 г. (643.5 млн. лева). Спрямо септември 2010 г., управляваните средства (751.3 млн. лева) се увеличават със 127.5 млн. лева (17%).

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Ей, умора нямаш, от 9 кладенеца вода ще изкараш да намериш причини за спад... Просто това намаля количеството акции, които са склонни да сменят собственика си на тези нива, което пък е предпоставка за нови ръстове А и не мислиш ли, че ако някой нов по-мощен е направил голям пакет на тези нива, няма да допълва, ако цените паднат под неговите?
                              Всъщност единствено което се опитвам да правя е да вкарам малко здрав разум. Защото след напълването на пакетите ще има корекция, и е по-добре хората да очакват това, вместо отново да смятат че идва края на света.

Може да допълва може и да не допълва. Подобни обеми се държат с години и е леко неизгодно да се използват за спекула.

Коментар

Т.е. един краен купувач увеличава оборота двойно. Като си напълни пакета и оборота ще падне, стимулите за бърз ръст ще изчезнат и купувачите на високи цени ще се стопят. А продавачите е те с всеки процент нагоре имат 1% отгоре стимул да продадат.
                                Ей, умора нямаш, от 9 кладенеца вода ще изкараш да намериш причини за спад... Просто това намаля количеството акции, които са склонни да сменят собственика си на тези нива, което пък е предпоставка за нови ръстове А и не мислиш ли, че ако някой нов по-мощен е направил голям пакет на тези нива, няма да допълва, ако цените паднат под неговите?

Коментар

Working...
                                X