IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Много заспало днес. Никой ли не иска да купува близо до върха.
    Няма връх, далеч е още...

Коментар

• Много заспало днес. Никой ли не иска да купува близо до върха.

Коментар

• От КТБ да не би българи да купиха големи пакети-информация за купувачите излезе по много медии.Май наистина понякога проблема е в кривото огледало.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
          След като чужденците отново почнаха да купуват ,то аз съм оптимист за следващите 500 сесии и няма да се изненадам ако скоро и факухите почнат да купуват, ако вече не са почнали-това само един господ знае.Ако не виждате какво става не се сърдете само на кривото огледало.
          и къде по-точно ги видЕ тия чужденци да купуват 'щото аз като гледам обемите явно са бедни тия чужденци

Коментар

• След като чужденците отново почнаха да купуват ,то аз съм оптимист за следващите 500 сесии и няма да се изненадам ако скоро и факухите почнат да купуват, ако вече не са почнали-това само един господ знае.Ако не виждате какво става не се сърдете само на кривото огледало.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
              Абе дбеска точно няма как да ме е обхванал оптимизма, но за 25 - 30 сесии напред съм малко по оптимизиран:.
              От понеделник няма шега.....

Коментар

• Абе дбеска точно няма как да ме е обхванал оптимизма, но за 25 - 30 сесии напред съм малко по оптимизиран:.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Три без коз.
                  Желаещи за контра?
                  Хахаха,аз съм заредил двадесет патрона в пушката и мисля да лекичко да допълвам
                  препоръки не давам

Коментар

• Три без коз.
                    Желаещи за контра?

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                      Няма ли оптимисти за утре?
                      На човек може да му се случи нещо по-неприятно от това да е заболял от нелечим оптимизъм.
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                        Абе тоя същия "експерт" очакваше още в началото на януари корекция и спадане на обемите.
                        Няма ли оптимисти за утре?
                        препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
                          Е, мен поне не можеш да ме обвиниш в непоследователност

http://www.investor.bg/news/article/112691/339.html

Ей го бе, той е бил виновен видиш ли?

Следващия!
                          Абе тоя същия "експерт" очакваше още в началото на януари корекция и спадане на обемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Лузърите започнахте да се подкрепяте.
                            Дано болката ви намалее.
                            Можете да извикате за подкрепа и лапачът на тлъсти работи.
                            Знаеш ли колко пъти съм обявявам за лузър....но важното е кесията да не е празна....А на тебе някой може да те обяви ....валат.
                            Защото след това отиваме на Черен петър...

Коментар

• Лузърите започнахте да се подкрепяте.
                              Дано болката ви намалее.
                              Можете да извикате за подкрепа и лапачът на тлъсти работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Да, всеки път едно и също .....при всяко качване и виждайки ,че пазара се задъхва те обяват за глупак защото си продал и си пропуснал милиони ползи......
                                Тези, които пазаруват по върховете най-много се надъхват от форума А човек вземели да взима финансовите решения на база емоция във форум не е на добре.

Коментар

X