IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига с тези лихви, че стана смешно, а на които им е приятно да го лапат

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Същите ги разправяхте и когато софикса беше над 500. И над 1000. И над 1500...
      ...
      И през цялото това време той е лапал тлъсти лихви, докато вие - тлъст ..уй.
      Факи, от доста време те чета и съм доста съгласен с мненията ти, но тука с този х.й ме издразни.Айде да ми сметнеш колко лихва щях да изкарам на 60К,които вкарах края на август 2009?Защото явно ти ги смяташ с някакъв странен калкулатор...При 8.5% год. лихва, бакалската сметка при мен показва 12,74% за 18 месеца,на 60К - 7644лв лихва.В момента пртфейла ми от днес(без новите кинти,които съм вкарал началото на месеца) е 67400... Ако само другата седмица качи още 5%(за изминалите 5 дни е +7,2%),портфейла ще стане 70 770(това е с 3126 повече от депозита или още едногодишната лихва по него).Аз ли го лапам или някой друг не мога да преценя...Ама май не съм аз....
      препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Mаце, даже не можете да направите разлика между карти и рулетка.
        Пак гледам, че за разни тлъсти членове говориш, което е похвално за такава мацка като тебе.
        Хайде де, докога ще се дебнем по форумите.
        Крайно време е да отнесеш плувката.
        Ха-хааа!
        И преди те питах - какво ще направиш с онова бобче доле? Даже и жена ти не те взема насериозно. Всъщност поради екстериорни причини и самата тя няма избор както и ти - единия с бобче, другия очз.

Коментар

• Кво става пичове. Май ще пробиваме 500 скоро на софикса. Очакваме и по-сериозно включване отвън и нещата май ще си дойдат на мястото. Едно 2-3 годишно рали до към 1500 няма да влезе лошо. Айде хаярлия да е.

Коментар

• Ей завидяхте му на човека. Нека да лапа каквото му е приятно, а ние да гледаме как се качват индексите

Коментар

Възможно е.
              И двамата излязоха валат от играта последните години, но иначе ги разбират нещата.
              Mаце, даже не можете да направите разлика между карти и рулетка.
              Пак гледам, че за разни тлъсти членове говориш, което е похвално за такава мацка като тебе.
              Хайде де, докога ще се дебнем по форумите.
              Крайно време е да отнесеш плувката.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                На тези които имат депозити в щатски долари да им е честито новото спадане на долара,но да не се притесняват -това е само началото на спада на долара.
                Нямам депозит в долари но имам долари - та кое било спад, 100 пипса ли?
                Във Форекс темата реват за тях че са прекалено ниска волатилност - ще ида да им кажа че ти си рекъл че е спад

Коментар

Май някои забравят сделките от 10.12.2010 за които се публикува в медиите че купувачи са дружества от структурата на Дженерали груп Италия.
                  Аха да бе, същата Дженерали с ЗАД "Виктория"

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                    Той Джака и бриджорчето не са ли едни и същи!
                    Възможно е.
                    И двамата излязоха валат от играта последните години, но иначе ги разбират нещата.

Коментар

• опитайте с редовно приемане на медикаменти. Може и да Ви помогне.
                      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Факушка,
                        да не се мориш с Джак Даниелс това е 101 ник на нашият приятел...много е културен защото е под надзор...
                        цветанка е надзора и бързо донася ................ но някой да не си помисли, че тя е доносничка ---- неееееее, тя не е доносничка

вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

...
                          тлъстия уй го лапаш ти и не си го пуснала от както фалира на борсата ..................... нямаш кинти дори за депозит
                          Last edited by JackDaniels; 18.02.2011, 16:29.
                          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Той Джака и бриджорчето не са ли едни и същи!

Коментар

...
                              Факушка,
                              да не се мориш с Джак Даниелс това е 101 ник на нашият приятел...много е културен защото е под надзор...

Коментар

На тези които имат депозити в щатски долари да им е честито новото спадане на долара,но да не се притесняват -това е само началото на спада на долара.
                                Всяко по голяма спадане на долара ме съблазнява да участвам в качването му.....след това.
                                хем лихва ,хем над 15 % качване ....от дъното .

доларовият ми депозит миналата годита би печалвата ми от борсата....така ,че новината може да има обратен ефект...

Коментар

Working...
                                X