If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Същите ги разправяхте и когато софикса беше над 500. И над 1000. И над 1500...
...
И през цялото това време той е лапал тлъсти лихви, докато вие - тлъст ..уй.
Факи, от доста време те чета и съм доста съгласен с мненията ти, но тука с този х.й ме издразни.Айде да ми сметнеш колко лихва щях да изкарам на 60К,които вкарах края на август 2009?Защото явно ти ги смяташ с някакъв странен калкулатор...При 8.5% год. лихва, бакалската сметка при мен показва 12,74% за 18 месеца,на 60К - 7644лв лихва.В момента пртфейла ми от днес(без новите кинти,които съм вкарал началото на месеца) е 67400... Ако само другата седмица качи още 5%(за изминалите 5 дни е +7,2%),портфейла ще стане 70 770(това е с 3126 повече от депозита или още едногодишната лихва по него).Аз ли го лапам или някой друг не мога да преценя...Ама май не съм аз....
Mаце, даже не можете да направите разлика между карти и рулетка.
Пак гледам, че за разни тлъсти членове говориш, което е похвално за такава мацка като тебе.
Хайде де, докога ще се дебнем по форумите.
Крайно време е да отнесеш плувката.
Ха-хааа!
И преди те питах - какво ще направиш с онова бобче доле? Даже и жена ти не те взема насериозно. Всъщност поради екстериорни причини и самата тя няма избор както и ти - единия с бобче, другия очз.
Кво става пичове. Май ще пробиваме 500 скоро на софикса. Очакваме и по-сериозно включване отвън и нещата май ще си дойдат на мястото. Едно 2-3 годишно рали до към 1500 няма да влезе лошо. Айде хаярлия да е.
Възможно е.
И двамата излязоха валат от играта последните години, но иначе ги разбират нещата.
Mаце, даже не можете да направите разлика между карти и рулетка.
Пак гледам, че за разни тлъсти членове говориш, което е похвално за такава мацка като тебе.
Хайде де, докога ще се дебнем по форумите.
Крайно време е да отнесеш плувката.
На тези които имат депозити в щатски долари да им е честито новото спадане на долара,но да не се притесняват -това е само началото на спада на долара.
Нямам депозит в долари но имам долари - та кое било спад, 100 пипса ли?
Във Форекс темата реват за тях че са прекалено ниска волатилност - ще ида да им кажа че ти си рекъл че е спад
...
тлъстия уй го лапаш ти и не си го пуснала от както фалира на борсата ..................... нямаш кинти дори за депозит
...
Факушка,
да не се мориш с Джак Даниелс това е 101 ник на нашият приятел...много е културен защото е под надзор...
Коментар