IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Със сигурност няма да се включа с покупки при очевиден мечи тренд!
    като стане бичи, аз излизам. пиши ми да ти продам

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Ти навярно ще се включиш /ако ти стиска/ при очевиден бичи тренд, нали? три-четири поредни добри тримесечия...или години. Някой ще излизат тогава
      Винаги съм се чудил какво ли е да ти плащат да пишеш по форумите? Да станеш вампир /трол/ насила и при това - някакво бледо подобие ....виртуално.
      Със сигурност няма да се включа с покупки при очевиден мечи тренд!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
        Тая логика никога не съм я разбирал - да се набута човек зорлем с единствения аргумент "да не се мине"
        Пазара няма да свърши и утре, и вдругиден.
        Ти навярно ще се включиш /ако ти стиска/ при очевиден бичи тренд, нали? три-четири поредни добри тримесечия...или години. Някой ще излизат тогава
        Винаги съм се чудил какво ли е да ти плащат да пишеш по форумите? Да станеш вампир /трол/ насила и при това - някакво бледо подобие ....виртуално.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
          А още по-прецакани са тея дет не си купиха ЦКБ по левче и ПИБ по 1.70-1.80. И сега вместо да прибирате 60% печалба, вие само плюете тука, с надеждата тези нива пак да се върнат.
          Е, няма да се върнат
          Тая логика никога не съм я разбирал - да се набута човек зорлем с единствения аргумент "да не се мине"
          Пазара няма да свърши и утре, и вдругиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            От утре мощно всичко коз.
            Тъй,тъй...Малък шлем,ама на "три без коз".
            Attached Files

Коментар

• От утре мощно всичко коз.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                Прогнозираш бунтове за хляб в половината свят и се чудиш като ти казват апокалиптик?
                Гарвана Гаки грачи зловещо,
                Баба ви Факи вие в мъглата,
                Дянков се моли Богу горещо,
                Инвеститори плачат, пищят спекуланти,
                Умря БФБ вече!
                Мнението ми е препоръка за търговия.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=jqpPQ...eature=related
                  Няма проблем момчета, за момента бика оцеля от утре е отново в атака, някоя и друга бандерила във врата не го разтревожиха кой знае колко, но пък ще се впусне в още по свирепа атака....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Аз не ги прогнозирам - началото е факт.....
                    В държавите от северна африка и близкия изток това е факт. Точно затова започнаха и тези революции.

Да не говорим за останалия свят. По данни на ООН, над 2 милиарда са били с по 2 долара на ден. Склонен съм да вярвам на тези данни.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Прогнозираш бунтове за хляб в половината свят и се чудиш като ти казват апокалиптик?
                      Аз не ги прогнозирам - началото е факт.....

Коментар

Ако и тая година се провали реколтата, нищо чудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Преди 3 години едни "паникьори" също щяха да лапат дръвцето... Ама се разбра че са ви лапнали стинките и за вас са останали само боклучиви акции...

Има едни "паникьори" отвъд океани, казват им правителство на САЩ, та същите тези паникьори от една седмица, всеки ден увеличават стратегическия си резерв от нефт!!!Ако започнат вълнение и в Саудитска Арабия за дни цената на нефта ще иде над 200 долара/барела!

Ама ти си една безстрашна дупка и затова за теб и твоите розови сънища това няма никакво значение...
                          С тебе нямам нерви да се занимавам.Писна ми от умници.Ако започне трета световна и т.н.Не ми отговаряй,няма да пълня форума в безсмислен спор с кон с капаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                            Колега ти щом и мен определи като "апокалиптос" значи сериозно сте се отдали на лов на вещици...

Не в Германия не се очакват проблеми, но например в Аржентина, Украйна, Чили като втора вълана е възможно и ако има трета вълана сме ние, Гърци, Португалци итн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Преди 3 години едни "паникьори" също щяха да лапат дръвцето... Ама се разбра че са ви лапнали стинките и за вас са останали само боклучиви акции...
                              Мастар, много си прав. Преди 3 години и аз загубих всичките си пари на БФБ заради репо-сделки които бях направила. Та кажи - колко пъти такива като мен излъгаха, и колко пъти - такива обратното на такива като мен?
                              Мнението ми е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Значи скоро и в Германия да очакваме размирици, а )
                                Абе, вие апокалиптиците, как не се уморихте 3години вече да дрънкате, че Светът ще фалира максимум до 2-3 месеца, а прогнозите ви всеки път все се отлагат за по-нататък.

Това да си апокалиптик имам чувството, че е някаква съвременна форма на снобария.
                                Колега ти щом и мен определи като "апокалиптос" значи сериозно сте се отдали на лов на вещици...

Не в Германия не се очакват проблеми, но например в Аржентина, Украйна, Чили като втора вълана е възможно и ако има трета вълана сме ние, Гърци, Португалци итн.

Коментар

Working...
                                X