IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И каква голяма доходност направиха неговите фондове и не беше ли по добре като Форексмастера да си ги държат на депозит. По скоро ми прилича , че е изпуснал ранния влак и сега чака друг. Дано и него не го пропусне и да хване последния- пиянския. Не са малко парите на фондовете за този неликвиден пазар и наистина се иска визия

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      Много сте ми лабилни нещо последно време с новите повишени котировки,пак ви се привиждат балони,апокалипсиси, и тн.....
      Едно не е препоръка да бяхте написали.

Цял свят индекстите са в пред кризистните нива и няма как от тука да тръгнат надолу,отчетите на компаниите са добри,един вид има и фундамент.
      Либия и петрола заплашват всичко това,но след седмица две пазара пак ще се сети,че не е време за криза.

не е препоръка....
      Готин, в началото на 2008-ма ти твърдеше подобни неща - няма как СОФИКС да падне до 1000 пункта, защото такъв спад е невъзможен, а и ... има фундамент за нов рязък скок.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
        Краси е човек с много визия и мислене, а не чиновник. Ти наистина ли мислиш за ново дъно на пазара
        За първото съм съгласен.

Относно второто - не съм твърдял абсолютно нищо за дъна или други катаклизми.

Очевидна е липсата на толерантност към мнението на човек, вярващ, че пазара ни не се е променил и с йота за последните две години.

Бързате да го наплюете, въпреки че неговите фондове ви биха по доходност от началото на кризата до сега.

Кое точно от казаното смяташ, че не е вярно? Че пазара ни се обитава от дребни портфейлчета? Или че наличието на еднолично управление и собственост не е основната причина цените да се срутят с 90%?

Коментар

• това са процеси, които няма как да станат за 1 ден. Преди бяха още по-големи бозите и имаше пазар. Върпос на време е да се раздвижи. Няма как БФБ да стане добре развит пазар без да премине през N на брой сътресения и проблеми.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Много сте ми лабилни нещо последно време с новите повишени котировки,пак ви се привиждат балони,апокалипсиси, и тн.....
            Едно не е препоръка да бяхте написали.

Цял свят индекстите са в пред кризистните нива и няма как от тука да тръгнат надолу,отчетите на компаниите са добри,един вид има и фундамент.
            Либия и петрола заплашват всичко това,но след седмица две пазара пак ще се сети,че не е време за криза.

не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              според мен интервюто просто е малко закъсняло... трябваше да излезе есента на 2009 на софик 500+ .. тогава би имало някаква тежест ...
              А според пазара как е?
              Прочети внимателно аргументите на човека - на БФБ нищо не се е променило в положителна посока, което е достатъчно тревожно.

За мен най-трвожното е обаче че вместо да се подобри самата борса като процес на работа и сключване на сделките и да привлекат повече дребни инвеститори - само се говори и се чакат големите чужди и наши институционални. Честно казано - наивно ми звучи. От друга страна чат-пат се цитира че домакинствата спестили още повече пари - ако имаше свестен пазар може би щяха да ги инвестират...при този в момента те просто не са фактор на растежа.

Коментар

• Да много си прав- много малко е закъсняло

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Ами ти наистина ли го послуша?!?

Или да ровя в архива да търся кои ти бяха топ-акциите в края на 2007-ма?

И кое ги прави несравними и двамата?
                  според мен интервюто просто е малко закъсняло... трябваше да излезе есента на 2009 на софик 500+ .. тогава би имало някаква тежест ...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Краси е човек с много визия и мислене, а не чиновник. Ти наистина ли мислиш за ново дъно на пазара

Коментар

• Ами да

Коментар

Незнам дали само аз го послушах или мислех като него, но си спомни колко разпродажби имаше есента около статията му. И малко не са сравними двамата.
                        Ами ти наистина ли го послуша?!?

Или да ровя в архива да търся кои ти бяха топ-акциите в края на 2007-ма?

И кое ги прави несравними и двамата?

Коментар

• ХЕС може първи да достигнат предкризисното си ниво

Коментар

• Незнам дали само аз го послушах или мислех като него, но си спомни колко разпродажби имаше есента около статията му. И малко не са сравними двамата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                              Я колко народ оплю колегата от Родина!

Много бикове, малко мечки - някой може да пострада.

Навремето така омацаха и Краси Атанасов, когато написа "Балониада 2007", но година по-късно на всички им се искаше да го бяха послушали.

Коментар

А...Когато Краси писа нивата бяха много високи и имаше многократно презаписване на IPO. A кризата зад океана тогава беше факт. Сега не е ли обратната ситуация
                                Нима ти си послушал Краси?

Защото звучиш така сякаш всичко ти е било толкова ясно тогава, че освен срив, друго не е могло да се очаква...

Ако си излязъл от пазара тогава - ОК, печелиш правото твоето мнение да тежи повече от това на Захариев.

Коментар

Working...
                                X