IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей Миро,много глупаво човече ще излезеш,говоря за такива типажи последните години,не аз съм на загуба.Но ти пак продължаваш да правиш празни заключения,защо така да не си е разболял,че изтърва влака .хахаха
    Явно ти си много зле,колко ника имаш вече,знаеш ли ти самия.ХАахха
    Това което си ми написал се отнся за теб над 100%.ХАХАХ
    Писах,че явно сте болни,ами ти се припозна веднага.Има други нагляри..
    Ето го и Съб Зеро.
    Ами защо,аз не излизам да говоря с кавички.А ти можеш така ли?
    хахах
    Ей нагли сте и си оставате много нагли и мазни.Това е.Дано и никои не ви обръща внимание.
    Успех с биковете и мечките.. хаха
    Last edited by SoKoLoV; 28.02.2011, 12:31.

Коментар

• http://www.dnes.bg/business/2011/02/...otishla.112302

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        не ти не правиш,това което твърдиш.....хаха
        "Балониада 2007" се казваше материала на Краси.
        Знаците преди и след словосъчетанието се наричат "кавички" и трябва да бъдат използвани, когато се споменава име или заглавие на нещо.

Ако бях споменал романа "Под игото", сигурно щеше да ме обвиниш, че подкрепям робството!
        Last edited by SubZero; 28.02.2011, 12:27.

Коментар

• Ами да ти кажа,последните две години имам тренинг с такива нагли типажи.
          Въобще, не ми пука колко сте нагли или безочливи,даже трябва внимание да не ви се обръща,но излизаш говориш за "Балониада" за "Секти" и подхвърляш,че пазара бил надценен,вече
          Спокоен съм...хаха

Коментар

Ей сякаш сте много болни.Как излезе и сондира мнение ти точно,още един път ще излезеш и ще пишеш каквото и да е то без не е препоръка.

А ти какъв си без да не си го написал не си професионалист за какъвто се имаш.
            Нямате ли шефове да ви дърпат ушите.....

Момче,кои излиза да говори за Блаониада 2007г. аз ли???????
            И точно сега го говориш това,ами пак са пълни глупости,иначе не бил говорил нищо.
            Че и догатките му излезли,ей да скривате в мишите си дупки и като почнете така мазно да сондирате или да си отговаряте на догатки и то в "секти" се се подсетите,че сте изтървали това,което ние не сме

И след като догатките са за това дали бик или мечка.Може да купуваш спокойно,след 5 месеца ще видиш резултата,индексите ти са и без това супер подценени.
            И тука не е секта.Сектите са за такива като вас.По принцип.

не е препоръка....
            Помолих те да се успокоиш.

P.S.
            Това е препоръка.

Коментар

• По принцип не се намесвам в теми, където мога да си навлека негативни емоции, спорейки с някоя „секта“. В случая реших да го направя само, за да проверя дали догадките ми ще се оправдаят. И това се случи.

Я колко народ оплю колегата от Родина!

Много бикове, малко мечки - някой може да пострада.

Навремето така омацаха и Краси Атанасов, когато написа "Балониада 2007", но година по-късно на всички им се искаше да го бяха послушали.

не ти не правиш,това което твърдиш.....хаха

Коментар

Много сте ми лабилни нещо последно време с новите повишени котировки,пак ви се привиждат балони,апокалипсиси, и тн.....
                Едно не е препоръка да бяхте написали.

Цял свят индекстите са в пред кризистните нива и няма как от тука да тръгнат надолу,отчетите на компаниите са добри,един вид има и фундамент.
                Либия и петрола заплашват всичко това,но след седмица две пазара пак ще се сети,че не е време за криза.

не е препоръка....

Гледам си писал яко офтопик - за чужди борси, индекси и фундамент....
                България туй хич никак не я засяга - туй не са БГ индексите, "борсата" и фундамента.

Коментар

• Ей сякаш сте много болни.Как излезе и сондира мнение ти точно,още един път ще излезеш и ще пишеш каквото и да е то без не е препоръка.

А ти какъв си без да не си го написал не си професионалист за какъвто се имаш.
                  Нямате ли шефове да ви дърпат ушите.....

Момче,кои излиза да говори за Блаониада 2007г. аз ли???????
                  И точно сега го говориш това,ами пак са пълни глупости,иначе не бил говорил нищо.
                  Че и догатките му излезли,ей да скривате в мишите си дупки и като почнете така мазно да сондирате или да си отговаряте на догатки и то в "секти" се се подсетите,че сте изтървали това,което ние не сме

И след като догатките са за това дали бик или мечка.Може да купуваш спокойно,след 5 месеца ще видиш резултата,индексите ти са и без това супер подценени.
                  И тука не е секта.Сектите са за такива като вас.По принцип.

не е препоръка....
                  Last edited by SoKoLoV; 28.02.2011, 12:13.

Коментар

Готян си ти,ако не бяха банките спекулатни,какво мислиш щеше да стане...
                    Говориш,че всички искахли да послушат,еди кои си,ами как всички щяха да излязат и дали е възможно това в теорийте ви.Явно.
                    Но след като минем 1000 пункта тогава,може да говорим за фондов пазар.Сега все още всичко е пенни сток или евроцент сток.
                    Ако си мислиш,че Дау от 6500 пункта в момнета е на над 12000 хил пункта от набалончване или Софикс от 300-на над 400 е набалончване,тази игра не ти понася.И не съм ти колега.Няма как.
                    Запомни го за след 5 месеца,тогава ще ти припомня какво си казал...

не е препоръка..
                    Хайде да се успокоиш, а!
                    Не съм те наричал „колега“, а и няма как да си.

По принцип не се намесвам в теми, където мога да си навлека негативни емоции, спорейки с някоя „секта“. В случая реших да го направя само, за да проверя дали догадките ми ще се оправдаят. И това се случи.

Не съм казвал нищо за балони.
                    Още по-малко пък човека от интервюто.
                    Нито аз, нито той споменахме дори и дума за цените на акциите и дали те са разумни или не.

Но всички атакувахте точно по тази линия.

Е, кой тогава е изнервен? Биковете или мечките?

Коментар

• Мастъре кажи на тези пенсионни фондове къде са добрите лихви,поне твоята доходност да стигнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Имаше един лукчо, който твърдеше че ще падне под 700 на кукуво лято и размахваше едни зелени сабички... Кво стана тоя човек?
                        Е Фори,ами ти не си мазен тип.Ама въобще...
                        Тука е сигурно ще се появи,стига да не е затворил на загуба.
                        А ти къде си...знаеш ли...????

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          Готин, в началото на 2008-ма ти твърдеше подобни неща - няма как СОФИКС да падне до 1000 пункта, защото такъв спад е невъзможен
                          Имаше един лукчо, който твърдеше че ще падне под 700 на кукуво лято и размахваше едни зелени сабички... Кво стана тоя човек?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                            Готин, в началото на 2008-ма ти твърдеше подобни неща - няма как СОФИКС да падне до 1000 пункта, защото такъв спад е невъзможен, а и ... има фундамент за нов рязък скок.

Не е препоръка.
                            Готян си ти,ако не бяха банките спекулатни,какво мислиш щеше да стане...
                            Говориш,че всички искахли да послушат,еди кои си,ами как всички щяха да излязат и дали е възможно това в теорийте ви.Явно.
                            Но след като минем 1000 пункта тогава,може да говорим за фондов пазар.Сега все още всичко е пенни сток или евроцент сток.
                            Ако си мислиш,че Дау от 6500 пункта в момнета е на над 12000 хил пункта от набалончване или Софикс от 300-на над 400 е набалончване,тази игра не ти понася.И не съм ти колега.Няма как.
                            Запомни го за след 5 месеца,тогава ще ти припомня какво си казал...

не е препоръка..
                            Last edited by SoKoLoV; 28.02.2011, 11:40.

Коментар

• Да се разберем - Вие казвате ли сега, че пазара ще пада и няма повишение или сте от фондовете и се защитавате

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                От друга страна чат-пат се цитира че домакинствата спестили още повече пари
                                Това е смешката, която се тиражира масово последно време... Хората предпочитали да не си купуват от скъпите домати, краставици, олио, хляб и да гладуват. Да не си плащат парното, водата, тока и да стоят на студено... Да не си плащат кредитите и просрочените ипотеки... Да не плащат на лекари и зъболекари за да не остават без зъби... Да не се къпят и да вонят в градския транспорт за да... Само и само да спестяват и да си държат парите на депозит?!?!

Трябва наистина да си кръгъл идиот за да си вярваш ако го разказваш... Или да смяташ тези, които те слушат за кръгли идиоти?!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X