Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит и разбира се, не рискувам по никакъв начин цената на инвестицията ми да падне и вместо да спечеля да изгубя пари. И като цяло е възможно най-устойчивата инвестиция.Не е препоръка. Сега светът е уж съвременен и капиталите се прехвърлят от един джоб в друг, т.е. уж не се губят
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЗа депозитите сме водили разговор и мисля, че доходност под инфлацията е чиста загуба на париСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениедават под аренда земята да кажем на 90лв/декара, подписват договора на 30 и 60 кинта ...Last edited by SEBULBA; 21.06.2011, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧе аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит и разбира се, не рискувам по никакъв начин цената на инвестицията ми да падне и вместо да спечеля да изгубя пари. И като цяло е възможно най-устойчивата инвестиция.
От стабилност просто не се губи очевидно. Но реално си се губи яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДават ми средно 5-6% като изключим разбира се, че и цената им се вдига и като цяло са по-устойчиви.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеКолко дивидент са ти раздали АДСИЦовете ?
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеПК явно освен тъпо е и доста упорито момче.
Няма акции на БФБ , единичните прогнози ,които даде за покупка /Билборд /са видими за "анализаторските "му умения. В темите свързани с БФБ търси евтина реклама и постоянно сипе простотии . Марш при форексчиите или т.н. живот на заем
Коментар
-
SoKoLoV
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеОк, нека мислено да разделим БФБ от АДСИЦите. Защо те не ти допадат - няма АДСИЦи - няма фючърси на храни? Драсни 1 ред когато имаш време и не можах да да отворя линка за инфото - пусни го пак ако е възможно
Далаверата я правят така - дават под аренда земята да кажем на 90лв/декара, подписват договора на 30 и 60 кинта от декар безотчетни в джоба и черната каса за "режийни"
В БГ поне тази система си бачка безотказно вече 22г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеПерфектно казано+
Last edited by първи стъпки; 20.06.2011, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАми с този си пост показваш незнание относно структурата и морфологията на вълните. Бързият и рязък спад е винаги корективен. И след него трябва отново да се купува.
Защо ми сравняваш среброто за последните 3-6 седмици? Я погледни гравиката 3 години назад и ми кажи какви изводи си правиш?
Смесваш Инвестирането със Спекулата !!!
Коментар
Коментар