IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не знам с кого си водил разговор за депозити, но се вижда че нищо не си разбрал... инфлация?!?!
    Съгласен съм с теб, но моята обща доходност е над 15% /и то в момента/, а твоята е 7%. Т.е. 15% доходност - 5% инфлация = + 10%. В твоя случай ще си сметнеш. Друго - Инфлацията се генерира основно от храни - т.е. растат храните, растат фуражите и културите, расте рентата на дка, расте цената на дка. Не може ли да проследиш тази връзка или просто обичаш да се заяждаш?

Коментар

Че аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит и разбира се, не рискувам по никакъв начин цената на инвестицията ми да падне и вместо да спечеля да изгубя пари. И като цяло е възможно най-устойчивата инвестиция.
      през няколко десетилетия, тук-там някоя банка земе, че направи по някой кьор фишек, колкото да пият вложителите по една лимонада, но това си е риск на професията. Не е препоръка. Сега светът е уж съвременен и капиталите се прехвърлят от един джоб в друг, т.е. уж не се губят ))

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        За депозитите сме водили разговор и мисля, че доходност под инфлацията е чиста загуба на пари
        Не знам с кого си водил разговор за депозити, но се вижда че нищо не си разбрал... Кога най после ще разберете, че инфлацията е не само за тези които имат депозити. Инфлацията е за всички които отиват до магазина за да си купят нещо. Ти като си се ушил в акции да не би да пазаруваш от магазини на Луната, където няма инфлация?!?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• За мен най-сигурната, а може би най-печеливша инвестиция е земята, но тъй като съм прекалено дребен, за да изкупувам дка и да ги комасирам хората са ми предоставили по-лесен начин - АДСИЦ. Просто съм избрал 3 такива, следя чат-пат какво правят и засега печеля.

Коментар

Че аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит.
            Форекс, визираните от мен % са само приходи от дивидент, а не като обща печалба /покачване на акции + дивидент/, защото въпроса на колегата бе такъв. Аз съм купил акции на АДСИЦите много под счетоводната им стойност и единствения начин да паднат /дългосрочно, не за 1-2 месеца/ е цената на земята да се срине или съответно рентата. Но това в нашия разговор с колегата означава, че и фючърсите ще паднат доста. За депозитите сме водили разговор и мисля, че доходност под инфлацията е чиста загуба на пари, още повече, че твои съмишленици вещаят фалити на банки, държави и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              дават под аренда земята да кажем на 90лв/декара, подписват договора на 30 и 60 кинта ...
              Изключително светнат си за пазара на земя и за рентите в България... Айде бъди здрав...
              Last edited by SEBULBA; 21.06.2011, 12:48.

Коментар

Че аз печеля повече като си дам парите в банката на депозит и разбира се, не рискувам по никакъв начин цената на инвестицията ми да падне и вместо да спечеля да изгубя пари. И като цяло е възможно най-устойчивата инвестиция.
                То това е пробема с депозитите, че са устойчиви. Печели се от волатилност, не от стабилност. Ако човек иска да печели трябва да е готов и да губи. Ако човек не може да приеме това то просто е обречен да е вечно губещ.

От стабилност просто не се губи очевидно. Но реално си се губи яко.

Коментар

Дават ми средно 5-6% като изключим разбира се, че и цената им се вдига и като цяло са по-устойчиви.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Колко дивидент са ти раздали АДСИЦовете ?
                    .
                    Дават ми средно 5-6% като изключим разбира се, че и цената им се вдига и като цяло са по-устойчиви. Аз говоря за друго - ако пшеницата напр. расте, автоматично означава, че и земята расте, от там акциите, както и дивидента рабира се. И все пак пояснявам, че не става въпрос за всички АДСИЦи, аз лично гледам, имам и търгувам с 3 от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                      ПК явно освен тъпо е и доста упорито момче.
                      Няма акции на БФБ , единичните прогнози ,които даде за покупка /Билборд /са видими за "анализаторските "му умения. В темите свързани с БФБ търси евтина реклама и постоянно сипе простотии . Марш при форексчиите или т.н. живот на заем
                      Ами прогнозата му за Енемона

Коментар

• http://www.businessinsider.com/neuro...vestors-2011-6

Коментар

• ПК явно освен тъпо е и доста упорито момче.
                          Няма акции на БФБ , единичните прогнози ,които даде за покупка /Билборд /са видими за "анализаторските "му умения. В темите свързани с БФБ търси евтина реклама и постоянно сипе простотии . Марш при форексчиите или т.н. живот на заем

Коментар

Ок, нека мислено да разделим БФБ от АДСИЦите. Защо те не ти допадат - няма АДСИЦи - няма фючърси на храни? Драсни 1 ред когато имаш време и не можах да да отворя линка за инфото - пусни го пак ако е възможно
                            Колко дивидент са ти раздали АДСИЦовете ?
                            Далаверата я правят така - дават под аренда земята да кажем на 90лв/декара, подписват договора на 30 и 60 кинта от декар безотчетни в джоба и черната каса за "режийни"
                            В БГ поне тази система си бачка безотказно вече 22г.

Коментар

Перфектно казано +
                              Ок, нека мислено да разделим БФБ от АДСИЦите. Защо те не ти допадат - няма АДСИЦи - няма фючърси на храни? Драсни 1 ред когато имаш време и не можах да да отворя линка за инфото - пусни го пак ако е възможно
                              Last edited by първи стъпки; 20.06.2011, 17:55.

Коментар

Ами с този си пост показваш незнание относно структурата и морфологията на вълните. Бързият и рязък спад е винаги корективен. И след него трябва отново да се купува.
                                Защо ми сравняваш среброто за последните 3-6 седмици? Я погледни гравиката 3 години назад и ми кажи какви изводи си правиш?
                                Смесваш Инвестирането със Спекулата !!!
                                да очаквам среброто около 20 долара и то много скоро

Коментар

Working...
                                X