IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Така както е тръгнало май прибирането не печалби ще се окаже доста по-продължително и нищо чудно да премине и в ограничаване на загуби.
    Ами който е купувал миналата седмица и държи до края на тази, нищо чудно да ограничава загубите. Тия дни ще е голям купон.

Коментар

• http://www.plovdiv-online.com/biznes...eva-danuk.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Гледам че цитираш Шоу...
        Гледам, че освен името му нищо друго от цитата не си разбрал...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Така както е тръгнало май прибирането не печалби ще се окаже доста по-продължително и нищо чудно да премине и в ограничаване на загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Нито съм платен, нито неплатен агент. Нито пък някога съм бил...

Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it. ~George Bernard Shaw
            Гледам че цитираш Шоу, надавам се че е на базата на познанията му за българската история и по конкренто частта с турското робство...За мен доста сюпириър е да се знае че чалгата НЕ Е с български произход, това че на някого му се искало да се турчее, циганее, кючеке, чалмалясва, сертакира или пръстощракира докаго е цапнал три ракии и е забравил че прадядо му се е бил в първата световна и че неговият дядо е убит на Шипка си е негов проблем!

Коментар

Сега вече съм напълно сигурен че си платен агент на вражеска държава...Подобни думи не могат да бъдат изречени от нормален българин, колкото и рядкосрещан вид да е той...
              Нито съм платен, нито неплатен агент. Нито пък някога съм бил...

Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it. ~George Bernard Shaw
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз като правя пари, мога спокойно да си клатя краката и да следвам полета на мисълта си! Дет се вика, кой за квото е учил!

Нищо не се появява на празно пространство. В крайна сметка всички сме с произход от Адам и Ева! Освен това бъркаш кючека с чалгата. Вече ти казах, че чалгата еволюира. Преди 10-15 години много повече наподобяваше кючека, но сега вече има доста разстояние!
                Сега вече съм напълно сигурен че си платен агент на вражеска държава...Подобни думи не могат да бъдат изречени от нормален българин, колкото и рядкосрещан вид да е той...

Коментар

Ще бъда кратък понеже правя пари...:
                  ТИ ПОБЪРКА ЛИ СЕ??? ЧАлгата е с турски произход, жанр от турския фолклор, каква българска култура??Айде да не узаконяваме поредната лъжа..
                  Какво се занимаваш с тоя келеш!!!

Коментар

ТИ ПОБЪРКА ЛИ СЕ??? ЧАлгата е с турски произход, жанр от турския фолклор, каква българска култура??Айде да не узаконяваме поредната лъжа..
                    Аз като правя пари, мога спокойно да си клатя краката и да следвам полета на мисълта си! Дет се вика, кой за квото е учил!

Нищо не се появява на празно пространство. В крайна сметка всички сме с произход от Адам и Ева! Освен това бъркаш кючека с чалгата. Вече ти казах, че чалгата еволюира. Преди 10-15 години много повече наподобяваше кючека, но сега вече има доста разстояние!

Коментар

• Първоначално изпратено от plonder Разгледай мнение
                      След 4000 вече няма значение, тогава ще сме икономическия тигър на балканите и връхта на сладоледа при недвижимите имоти.
                      Абе верно тук много заблуден народ има
                      DAX 30 за първи път минава 4000 пункта през август 1997г. За да видим SOFIX 4000 България трябва да има поне 3 правителства които да ежегодно да водят до поне 8% ръст на БВП, да няма бюджетен дефицит, безработицата да е 4-5%, а инфлацията да е в граници 1-2%, покупателната способност а се повиши поне 4 пъти, а производителността на труда да скочи 5 пъти.

Това ми изглежда като един прекрасен сън, но не и като нещо което може да се случи реално в най-корумпираната държава в ЕС, със най-изостаналата реформа в съдебната система и най-голям дял на шуробаджанащината във всички аспекти на реалният живот и бизнеса.

Коментар

Не си прав за чалгата, Хайрсъзов. Аз също преди 5 години ми се повръщаше като чуех нещо дори и малко наподобяващо на чалга. Напоследък преосмислям отношението си. Пътувайки доста по света, виждаш че в крайна сметка най-важното за БГ културата е да е българска!!! Вече ми се повръща от копирани песни и тв предавания и това небивало в нашата история чуждопоклоничество... Чалга, чалга.... Какво да се прави? В момента БГ няма пари за елитарна култура. Чалгата е все пак по-добре отколкото съвсем нищо. Най-важното е, че е "Направено в България". Освен това чалгата се развива и еволюира... Текстовете вече не са толкова плоски а и звученето също се изменя.

Коментар

Ще повърна...
                          Не си прав за чалгата, Хайрсъзов. Аз също преди 5 години ми се повръщаше като чуех нещо дори и малко наподобяващо на чалга. Напоследък преосмислям отношението си. Пътувайки доста по света, виждаш че в крайна сметка най-важното за БГ културата е да е българска!!! Вече ми се повръща от копирани песни и тв предавания и това небивало в нашата история чуждопоклоничество... Чалга, чалга.... Какво да се прави? В момента БГ няма пари за елитарна култура. Чалгата е все пак по-добре отколкото съвсем нищо. Най-важното е, че е "Направено в България". Освен това чалгата се развива и еволюира... Текстовете вече не са толкова плоски а и звученето също се изменя.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            А след 4000?
                            След 4000 вече няма значение, тогава ще сме икономическия тигър на балканите и връхта на сладоледа при недвижимите имоти.
                            Абе верно тук много заблуден народ има

Коментар

Аз специално се връщам малко изморен от приятна почивка през уикенда. Голям кеф е да се харчи тлъстата лихва от банковите депозити! Като знаеш, че само си клатиш краката а всеки месец една тлъста сумичка ти пристига по разписание... Не сте прави. България всъщност е едно доста приятно местенце за живеене.
                              Форекс, говоря за мечките на БФБ, не за хората с депозити в банките.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Аз специално се връщам малко изморен от приятна почивка през уикенда. Голям кеф е да се харчи тлъстата лихва от банковите депозити! Като знаеш, че само си клатиш краката а всеки месец една тлъста сумичка ти пристига по разписание... Не сте прави. България всъщност е едно доста приятно местенце за живеене.

Ти си смахнат.

Коментар

Working...
                                X