IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук има едни бастуни, които много глупости пишат и се излагат, когато се иложат си сменят никовете и пак се насират. Омирисаха форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      А ти ли си критерия- с оразни приказки. Кога се появи и кога стана разбирач. Такива еднодневки като тебе минаха хиляди през форума
      и аз ти желая успех
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Здравейте,
        Днес се замислих за евентуалните нови във СОФИКС - БРЕФ, ТРЕЙС - ами те преди да влезат във индекса нарастнаха със 100%?!?!
        Е щом в индекса влизат компании с "поизчерпано гориво" , то той се оказва изоставащ индикатор.
        А ето ЕНМ и ЕУБГ изостанаха от ръста и тепърва ще чакаме от тях възход а отпадат!

Коментар

• А ти ли си критерия- с оразни приказки. Кога се появи и кога стана разбирач. Такива еднодневки като тебе минаха хиляди през форума

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Двете нули са за американци, в буквалния смисъл..

Само турбо комарджия би играл на такава, не че другите в които е заложена загуба от около 3% са по-добра опция, макар и два пъти по-добра.
            рулетката я дадох за пример. за онагледяване какво означава игра срещу шансовете.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              ..... щом си избил и ....
              На Софикс 500 ще мятаме шапки....сега просто е хубав момент за оптимистите....

Коментар

по начина по който инвестираш играеш срещу шансовете си. по голяма вероятност да спечелиш ще имаш ако играеш на рулетка където нулата и двете нули са срещу теб. когато шансовете са срещу теб никакъв мани мениджмънт не помага. методът на мартингейл само може да те закопае по бързо.
                Двете нули са за американци, в буквалния смисъл..

Само турбо комарджия би играл на такава, не че другите в които е заложена загуба от около 3% са по-добра опция, макар и два пъти по-добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Направо съм закопан...с портфейла...
                  м ноември - 76
                  м. февруари - 115 + 11 кеш
                  що ли се нервя ???
                  казвам си само мнението. не се заяждам. щом си избил и акциите продължават нагоре това е друго. на печелившите честито. желая ти да ги държиш точно колкото трябва и да ги продадеш един ден преди да ревнат мечките.
                  tnm

Коментар

• Направо съм закопан...с портфейла...
                    м ноември - 76
                    м. февруари - 115 + 11 кеш
                    що ли се нервя ???

Коментар

Ми това действа....
                      Ако имаш позиция с 90% спад и купиш за двойно пари други позиции, които ти направят 50% печалба си неглежирал позицията с 90% спад....
                      Всъщност даже не ми се спори....Следващите четири години времето работи за мене...
                      по начина по който инвестираш играеш срещу шансовете си. по голяма вероятност да спечелиш ще имаш ако играеш на рулетка където нулата и двете нули са срещу теб. когато шансовете са срещу теб никакъв мани мениджмънт не помага. методът на мартингейл само може да те закопае по бързо.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от stani Разгледай мнение
                        Moderast,СОФИКС не е еднакво важен за всеки портфейл.При мен например от върха през 2009 -512,при сегашно ниво от 450 имам над 20% доходност.Както каза киро/ купуваш-
                        продаваш/печелиш-губиш/ е такива работи.Не съм уцелил ни един връх или дъно.Здраве да е пък и не се имам за разбирач
                        Тъй си е, за друг пък са над 20% загуби.
                        Софикс се използва като основен индекс на БФБ обаче - и е показателен за масата.

Киро не ми е критерий какво казва, нагледал съм се на изцепки от негова страна и общо взето освен да научи някой как да губи - друго не може

Коментар

• Moderast,СОФИКС не е еднакво важен за всеки портфейл.При мен например от върха през 2009 -512,при сегашно ниво от 450 имам над 20% доходност.Както каза киро/ купуваш-
                          продаваш/печелиш-губиш/ е такива работи.Не съм уцелил ни един връх или дъно.Здраве да е пък и не се имам за разбирач

Коментар

Ми това действа....
                            Ако имаш позиция с 90% спад и купиш за двойно пари други позиции, които ти направят 50% печалба си неглежирал позицията с 90% спад....
                            Всъщност даже не ми се спори....Следващите четири години времето работи за мене...
                            Това е класически Мартингейл и води до класически фалит в момента в който нямаш пари да купиш пак двойно. За твое съжаление - това време идва твърде бързо, геометрична прогресия е.

Коментар

• Ми това действа....

Коментар

заяждам се от общи съображения тъй като парите които господата със смешните стратегии губят най вероятно отиват при други които търгуват правилно.
                                При стандарния фрийфлоут на компаниите листвани на БФБ - отговорът е прост и лесен. Мажоритарите.

Коментар

Working...
                                X