IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Такива идиоти и голями спецове с по 100 долара са много смешни и вонящи. Само критики , а джоба ти е празен- нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Значи си спец по всички пазари
      Надушвам отдалече идиотите, търгуващи по Мартингейл
      Тях ги има навсякъде, за щастие.

Коментар

• Значи си спец по всички пазари

Коментар

Дай да видим прогнозите ти в минало време Бастуне. Нали си велик в мненията
          Няма да ти помогнат Кире, нямаш пари вече от много "търговия"
          Пък и не помня някога да съм давал прогнози особено - но може да метнеш едно око на NYSE темата и да видиш какво съм писал за ДЕЛ тая седмица. То си беше "прогноза" - за разни синоптици като тебе де

Коментар

• Ти изобщо имаш ли акции или само лаеш по хората. Смяяях

Коментар

• Дай да видим прогнозите ти в минало време Бастуне. Нали си велик в мненията

Коментар

Не ако не бяха Бастуните манипулатори като тебе- нямаше на кои да се подиграваме Смяяях
                Първо - не манипулирам. Никой не съм карал да сключва сделки с тая или оная акция, още по-малко съм пускал слухове как щяла да избуши небесата. За разлика от твоите неистови напъни
                Второ - докато се подиграваш на някой който не е ял шамарите на БФБ - поогледай се в червеното в портфейла си, да ти е по-сладка подигравката

Може да има и трето ама си ми скучен.

Коментар

• Не ако не бяха Бастуните манипулатори като тебе- нямаше на кои да се подиграваме Смяяях

Коментар

И какво е смешното за новобрански бастуни като тебе- това че старите инвеститори са купували акции от ИП за стотинки или това, че те търсят хора да ти предлагат и купуват. Смях
                    Смешно е като видя такъв "стар бастун" да кряка ЪП4000 през целия път надолу до 250...
                    Релакс бейбе, ако не бяхте старите "инвеститори" - днес мажоритарите нямаше да имат какво да ядат. Може да си спокоен - "спасили" сте българските компании хахахахаха, е поне някои хора в тях.

Коментар

• И какво е смешното за новобрански бастуни като тебе- това че старите инвеститори са купували акции от ИП за стотинки или това, че те търсят хора да ти предлагат и купуват. Смях

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        На Софикс 500 ще мятаме шапки....сега просто е хубав момент за оптимистите....
                        Сега му обясни спрямо лятото 2010-та как си. И след туй сравни с 2009-а, 2008-а, 2007-а - и така докато изкараш позициите на нула - без печалба ама и без загуба. После ще ти е ясно ей-така вътрешно колко години си пропуснал, за пропуски от работа с тия капитали отделно може да смятаме, за инфлация също (слава Богу че поне една година имахме и дефлационен процес - ама в БГ си го наваксваме сега с тая стагфлацийка).

Инак работата с декларирането на печалба спрямо подбран времеви интервал е ясна - ама безполезна.

Коментар

И през най големите спадове пишех, купувах и продавах-знаех, че ще се обърне палачинката. А палячовците се скриха и сметиха по 100ника
                          Никому не е ясно какво си правил Кире - само едно е ясно: половината оферти в Извънборсовата тема са твоите
                          Смяяяях!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            "написал", на баба си на хурката
                            прав си. грешка на клавиатурата.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              поет като пишурката
                              ех че ода бих направил
                              "написал", на баба си на хурката
                              Last edited by kefala; 19.02.2011, 22:11.

Коментар

• И кого съм надъхвал

Коментар

Working...
                                X