If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дай да видим прогнозите ти в минало време Бастуне. Нали си велик в мненията
Няма да ти помогнат Кире, нямаш пари вече от много "търговия"
Пък и не помня някога да съм давал прогнози особено - но може да метнеш едно око на NYSE темата и да видиш какво съм писал за ДЕЛ тая седмица. То си беше "прогноза" - за разни синоптици като тебе де
Не ако не бяха Бастуните манипулатори като тебе- нямаше на кои да се подиграваме Смяяях
Първо - не манипулирам. Никой не съм карал да сключва сделки с тая или оная акция, още по-малко съм пускал слухове как щяла да избуши небесата. За разлика от твоите неистови напъни
Второ - докато се подиграваш на някой който не е ял шамарите на БФБ - поогледай се в червеното в портфейла си, да ти е по-сладка подигравката
И какво е смешното за новобрански бастуни като тебе- това че старите инвеститори са купували акции от ИП за стотинки или това, че те търсят хора да ти предлагат и купуват. Смях
Смешно е като видя такъв "стар бастун" да кряка ЪП4000 през целия път надолу до 250...
Релакс бейбе, ако не бяхте старите "инвеститори" - днес мажоритарите нямаше да имат какво да ядат. Може да си спокоен - "спасили" сте българските компании хахахахаха, е поне някои хора в тях.
И какво е смешното за новобрански бастуни като тебе- това че старите инвеститори са купували акции от ИП за стотинки или това, че те търсят хора да ти предлагат и купуват. Смях
На Софикс 500 ще мятаме шапки....сега просто е хубав момент за оптимистите....
Сега му обясни спрямо лятото 2010-та как си. И след туй сравни с 2009-а, 2008-а, 2007-а - и така докато изкараш позициите на нула - без печалба ама и без загуба. После ще ти е ясно ей-така вътрешно колко години си пропуснал, за пропуски от работа с тия капитали отделно може да смятаме, за инфлация също (слава Богу че поне една година имахме и дефлационен процес - ама в БГ си го наваксваме сега с тая стагфлацийка).
Инак работата с декларирането на печалба спрямо подбран времеви интервал е ясна - ама безполезна.
Коментар