IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
    Едни 2 лв вложени в билетче за лотарията сигурно щяха да станат 6 млн.
    В минало време "биха" е много яко - ама не работи.

Като каза Софарма - погледнах. '99-та са имали 3.409 котировка, днес са 4.666.

Искаш ли да смятаме? 12 изгубени години...
    Миро,
    не се излагай... стана за смях с тази софарма...
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
      Педератор, едни 2000 лв вложени в Софарма през 2001, до 2007 биха ти станали 132 000 лв. Сам си направи харитметиката кое и как се прави.
      Едни 2 лв вложени в билетче за лотарията сигурно щяха да станат 6 млн.
      В минало време "биха" е много яко - ама не работи.

Като каза Софарма - погледнах. '99-та са имали 3.409 котировка, днес са 4.666.

Искаш ли да смятаме? 12 изгубени години...
      Last edited by moderast; 22.02.2011, 15:51.

Коментар

• Стига сте го хранили бре! Не ви ли е ясно, че педератора е всъщност известният нещастник, неудачник, лъжец и мошеник Пешо МлЕкото. Баннаха му поредния ник "Алън" и сега педерее тук с поредния си ник, издаващ хомосексуална обсебеност.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
          Батя, от КОЕ по-точно си ги направил тия 3200% да те питам нескромно? И то след спада 2007-ма, дето върна нещата обратно на кота 0

ПП: Тия 2000лв доход..... на глава или на цялото ти семейство? Дали са чисти няма да питам
          Педератор, едни 2000 лв вложени в Софарма през 2001, до 2007 биха ти станали 132 000 лв. Сам си направи харитметиката кое и как се прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            трол мастъре, разбирам че ти е криво, ще ти дам един факт за да ти стане още по-криво.
            Почнах на пазара през 2001-ва. В момента капитала ми е 33 пъти по-голям спрямо началния от тогава. Можеш ли да смяташ %? Да те улесня - 3 200% и то след големия споруж от 2007-ма! През това време от този капитал съм издържал семейство, чиито разходи са нараствали заедно с него и сега са около 2 000 лв/ мес. но това да не го броим.
            Та имаме 3 200% за 10 г.
            Е, ако си на депозит във Зимбабве си ме изпреварил
            Батя, от КОЕ по-точно си ги направил тия 3200% да те питам нескромно? И то след спада 2007-ма, дето върна нещата обратно на кота 0

ПП: Тия 2000лв доход..... на глава или на цялото ти семейство? Дали са чисти няма да питам

Коментар

Момчета видяхте показно защо не се спори с трол. Това е, вземете си поука, не хранете троловете, не скапвайте форума!
              Успех!
              А ти си просиш да ти разкаже за пореден път историята за варенето на жабата
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Момчета видяхте показно защо не се спори с трол. Това е, вземете си поука, не хранете троловете, не скапвайте форума!
                Успех!
                Малко е, да се каже трол. Тоя си има само един бръмбар в главата и друго не може, да приема. Едва ли знае, че на времето именно Батя беше въвел крилата фраза "ВНИМАНИЕ - БАЛОН !!" Затова пък, Батя винаги може, да му каже и "плувай, както си знаеш". С изперкали недораслеци не може, да се води нормален разговор, камо ли, да се спори смислено.

Коментар

• Момчета видяхте показно защо не се спори с трол. Това е, вземете си поука, не хранете троловете, не скапвайте форума!
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                    Да,а в същото време,активите на компаниите ще си струват стотици пъти повече от борсовите им цени.До като не почнат вражески икупувания,но не и на тази борса явно...
                    Аха, "изкупувания" като на Черепа източванията хахахаха

Пред очите ти стана - и си продължаваш лековерно постарому.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Какъв капитал? Капитал са пари вложени в производство което създава принадена стойност! Пари - Стока - Пари/прим/... Прим-а при теб липсва, защото и кьорава стотинка дивидент не си видял!

!
                      Ей философе. Какво стана с прогнозите ти за Монбат. Заедно с журналистчето ПК се изявявахте дълго време по темата , като форумни смешници, то не бяха донори , фалити , цени на акция на левче . Хайде дай си мнението да ти се посмеем

Коментар

• Човешката мъка и простотия няма край и почивен ден!Мъка ,мъка и пак мъкаааааааааааа!
                        мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

През това време от този капитал съм издържал семейство
                          Какъв капитал? Капитал са пари вложени в производство което създава принадена стойност! Пари - Стока - Пари/прим/... Прим-а при теб липсва, защото и кьорава стотинка дивидент не си видял!

Ти си купил акции и си ги стискал през всичкото това време с надеждата чрез упорито стискане да станеш милионер и след това милиардер... Само че член от семейството ти не може да си купи дори баничка и кисело мляко с акции. Трябва да ги продаде за стинки... И дотука с твоя "капитал"... А от както цените взеха да падат отпреди 3 години, твоят "капитал" всъщност е лотариен билет!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

трол мастъре, разбирам че ти е криво, ще ти дам един факт за да ти стане още по-криво.
                            Почнах на пазара през 2001-ва. В момента капитала ми е 33 пъти по-голям спрямо началния от тогава. Можеш ли да смяташ %? Да те улесня - 3 200% и то след големия споруж от 2007-ма! През това време от този капитал съм издържал семейство, чиито разходи са нараствали заедно с него и сега са около 2 000 лв/ мес. но това да не го броим.
                            Та имаме 3 200% за 10 г.
                            според мен няма нужда да му обесняваш каквота и да е !
                            да си хейтва !
                            аз казах, хау!

Коментар

• трол мастъре, разбирам че ти е криво, ще ти дам един факт за да ти стане още по-криво.
                              Та имаме 3 200% за 10 г.

Коментар

А как беше допреди няколко месеца - другите пазари връх след връх, добри данни за износ, ЕС икономика и пр. но ние дълбаем ли дълбаем. Така че не се чуди, такъв си ни е пазара, просто сега плочата е сменена

Леки мечи капанчета отвреме-навреме, колкото депозит мастъра да се почувства човек и пак нагоре
                                Имаше го и тоя момент... Колегите в офиса ми предричат ръст до юни (имали информация от големи играчи, което мен много ме съмнява като си познавам стоката).... Аз продължавам да не вервам... Бая "дъна" хванах тия две - три години и станах доста по "страхлив" играч...

Коментар

Working...
                                X