Първоначално изпратено от Pivoley
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМСН за миналата година има печалба 7,4 милиона, което дори и печалбата да не запази през 2011 темповете си на растеж от януари поне за мен го прави привлекателно. А ако ги запази, дай боже, съвсем.
разбира се този пост да не се приема като препоръка за каквото и да било. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеПринципно ти отрече информацията и новините
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеПринципно говорим (пак казвам дори не знам с каво се занимават тези дружества), да не слагаме конкретни имена, за да не мунипулираме - Нека ги наречем фирма Детелинка и фирма Калинка... Принципно съм против да се пускат еднопосочни публикации които могат да повлияят на мнението на инвеститорите в таква форма и по този начин....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениестара планина холдинг редовно пускат новини за това как се движат предприятията им. И то от доста време. Единствения път когато не съм им повярвал е когато една година изкараха крайно оптимистични прогнози за бъдещото развитие на техните компании. Но когато става дума за месечни данни са си ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеНе знам бе Кире.. Дори нямам идея какво се случва в тези компании.. Но контрол върху специализираният печат трябва да има... Защото срещу 5 000 лв всеки идиот който има акции в някоя компания може да си пусне подобна статия... Спомни си на времето колко пъти се нахакаха хората в Химко и Крема след подобни "публикации"....
Няма компания дето за нея да не може да се каже нищо негативно.... Факт..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеКажи ги ти негативните данни - няка да се сърдим
Няма компания дето за нея да не може да се каже нищо негативно.... Факт..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеПърво ти сметни колко е нормализираната печалба на дружеството за последните 5-7 години и тогава ми кажи каква цена му подхожда!
А на останалите в долния списък?
МСН за миналата година има печалба 7,4 милиона, което дори и печалбата да не запази през 2011 темповете си на растеж от януари поне за мен го прави привлекателно. А ако ги запази, дай боже, съвсем.
разбира се този пост да не се приема като препоръка за каквото и да било. Имам акции.
Коментар
Коментар