Купуваме хартии разни.Пердашим мечета всякакви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой с 2 лв срина 4IC и съответно BGREIT ...
Човека са му трябвали бързо едни 2 лв... за хляб и кисело млякоАма и гледам още си седи така цената и сделката му... явно няма кай да "купи" за някой лев...... Бхахахаха
Не е препоръка за търговия.Last edited by Fiscalist; 18.07.2011, 14:09.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от levitan Разгледай мнениеТова го казаха при Волгин. Дали е вярно? Не ми се струва да е така.
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеEFG Eurobank (БПБ) не издържа стрес тестовете. Банка Piraeus обаче се справи
Last edited by X_Y; 18.07.2011, 13:59.
Коментар
-
А днес по радиото казаха че идва по-голяма криза. Защото САЩ искат да махнат Русия от силните държави. И от съюза с Европа. Дали е така. Ще има ли нова криза.
Това го казаха при Волгин. Дали е вярно? Не ми се струва да е така.Last edited by levitan; 16.07.2011, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЕ и?
За гръцките банки отдавна е ясно, че ще станат немски или френски. Просто цената ще е по-ниска....
измисли нещо другоFinance5.bg припомня, че EFG Eurobank притежава Българска Пощенска Банка (БПБ). Това автоматично повишава риска за клиентите на БПБ в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеEFG Eurobank (БПБ) не издържа стрес тестовете. Банка Piraeus обаче се справи
За гръцките банки отдавна е ясно, че ще станат немски или френски. Просто цената ще е по-ниска....
измисли нещо друготова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЯ елате пиленца при батко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеThe way is only up.
Коментар
-
Мдаа... банките до такава степен ги убиха че вече никой изглежда не иска да купува... и аз нещо не ми се мисли за дългосрочни инвестиции... а обикновено когато насторенията са крайно песимистични се случва рали. хайде гугул на 600! Такова шубе беше като допълвах на 530Last edited by desperado; 16.07.2011, 00:03.
Коментар
Коментар