IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    И аз съм се настроил за корекция, пък да видим какво ще стане...
    Ами то нормално преди К1 ....но се чудя дали ще има някакъв ход напред за краят на тримесечието ...затова съм застанал за обстрел по някой позиции ....
    След пърни е ясно....
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      доста кеш имате за вкарване май ...

гасете платформите и инвестора и чакайте софика на 250
      И кеш имам и акции. Дали са доста, зависи от гледната точка

Разбира се, предпочитам ръстовете от Февруари да продължават, но ми се струва, че ще има корекция, преди отново да потеглим нагоре. Успешна търговия
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• доста кеш имате за вкарване май ...

гасете платформите и инвестора и чакайте софика на 250
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          На шест позиции съм първи или втори с поне от 20 ст до леФ разлика от следващият....
          Ако тръгне пазара надолу ще се молят за тези оферти ,че май натам отиват нещата ....
          И аз съм се настроил за корекция, пък да видим какво ще стане...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            Днес отказът от търговия е тотален...
            На шест позиции съм първи или втори с поне от 20 ст до леФ разлика от следващият....
            Ако тръгне пазара надолу ще се молят за тези оферти ,че май натам отиват нещата ....

Коментар

И друг път се е случвало.Благовест Крачев, брокер в "Карол", може и да се окаже прав за нивото на търгуваните обеми,но само толкова.Не виждам основания за ръст или спад.Както винаги "кобосчетата" не играят в играта и им е отредено заслуженото място на зрители.Някои от тях хленчат,други се радват,трети се забавляват.Според случая.

Коментар

Защото който е искал нещо да купува вече отдавна си е купил... При мен обаче празно няма. Няма делник, няма празник. Всеки ден банковият ми депозит си ми носи тлъста лихва.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Днес отказът от търговия е тотален...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Ако индекса се влияеше от такива като теб щеше да се движи от 0 до 4000 - поне два пъти на ден

Индексите се влият от такива като мен защото купуват и продават всеки ден в зависимост от обстановката /виж ДАУ и ДАХ/а такива като теб купуват всяка година и чакат някой да бута тяхната акция непрекъснато нагоре ...

Коментар

• Ако индекса се влияеше от такива като теб щеше да се движи от 0 до 4000 - поне два пъти на ден
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/03...i_niski_obemi/

"Минимален ръст при ниски обеми.....

Според Благовест Крачев, брокер в "Карол", "единственото, с което можем да запомним изминалата седмица, е намалелият интерес на инвеститорите към търговията с ценни книжа и понижаващите се обеми". "Фондовият ни пазар продължава да е под влияние на международните събития", добави той.
                        Що се отнася до тази седмица, Крачев очаква отново минимални промени в индексите по-скоро в положителна посока, но без голямо увеличение на търгуваните обеми.

Противоположни е мнението на Борислав Попов управител на "Бета корп", който очаква "по-големи обороти и по-ниски нива на индексите, т.е. спад при по голяма волатилност".
                        Също така е на мнение, "че пазарът е близко до пределна точка и е доста нервен и само чака някаква причина да пропадне..."

Маркета дали ще стои на едно место или ще пада....бих избрах да търгувам при спад ..по безопастно е.....поне!
                        Продължавам да твърдя при спад позициите който ще бъдат ударени....СНИМ ,ФИБ ,ССВ и фирмите подкрепени от Алианц и Фармите ,но с по малка степен...може и табаците ако правителството се прави на паднали от МАРС...
                        Ако борсата е индикатор на политиката и и кономиката след 6 месеца следват избори.......
                        Имам акции ,не е препоръка...

Коментар

С риск да те обидя ,но си много далече от икономиката и от действията на правителството.....
                          Не Трайчев а скоро и Безгласов ще го наричам.Само да ти цитирам ... какво е казал този твой фаворит....Веднага продаваме Булгартабак до ноември .... 2009 г....
                          А от януари 2010 на всеки три месеца , а от август 2010 на всеки месец ,а от януари 2011 на всяка седмица , а сега през два ,три дни.... а ти си платен лайк ако действително смяташ че търсят обществен консенсус....по скоро въртят апаратни игри и търсят комисионни....
                          Ако много се обидиш влез в тема Булгартабак да видиш какво са сътворили тези отговорни държавници вече две години...па може и да ти мине и да оставиш да ни занимаваш с полит агитация....
                          А ти със собствените инвеститорски проблеми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                            С цялото ми уважение, но участниците на българската борса ако не знаят как се казва българският министър на икономиката, не е на добре

Накратко за Трайчо Трайков.

И само да допълня, че не са нерешителни, а търсят широк обществен консенсус. Властта е на народа, не е тяха собственост. Много се дразня на българите, които когато се постави някакъв въпрос на публичен дебат, обвиняват кабинета, че е мек и нерешителен...
                            С риск да те обидя ,но си много далече от икономиката и от действията на правителството.....
                            Не Трайчев а скоро и Безгласов ще го наричам.Само да ти цитирам ... какво е казал този твой фаворит....Веднага продаваме Булгартабак до ноември .... 2009 г....
                            А от януари 2010 на всеки три месеца , а от август 2010 на всеки месец ,а от януари 2011 на всяка седмица , а сега през два ,три дни.... а ти си платен лайк ако действително смяташ че търсят обществен консенсус....по скоро въртят апаратни игри и търсят комисионни....
                            Ако много се обидиш влез в тема Булгартабак да видиш какво са сътворили тези отговорни държавници вече две години...па може и да ти мине и да оставиш да ни занимаваш с полит агитация....

Коментар

Не става въпрос дали а кога , има заявено желание за продажба от Дянков и Трайчев ..просто са нерешителни в всичко каквото правят....
                              С цялото ми уважение, но участниците на българската борса ако не знаят как се казва българският министър на икономиката, не е на добре

Накратко за Трайчо Трайков.

И само да допълня, че не са нерешителни, а търсят широк обществен консенсус. Властта е на народа, не е тяха собственост. Много се дразня на българите, които когато се постави някакъв въпрос на публичен дебат, обвиняват кабинета, че е мек и нерешителен...

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...a_kum_borsata/

Да ...доста парички сме налели в някой джобове....

Коментар

Working...
                                X