IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 4)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Volf
    " lilisdad" приеми мойте извинения !

УЧИ И СЕ МАХАЙ ОТ ТУК - ТУК ЗА ЧЕСТНИТЕ ХОРА НЯМА ЖИВОТ !!!
    Извинявай!Точко за това кандидатствам на място от където после да мога се разкарам от тия лъжци и ....да не кажа нещо по-лошо от говеда..

Честито за продажбата,сега трябва да пуснат суровините и най-късно тази вечер парите трябва да са приведени,а както и някакви храни имаше неизплатени май.Само,че има проблем,че не им вярвам,че няма пак да ни ограбят.Пак ще сме прецакани,поне така си мисля аз,явно след тия седем години ОГРОМНА кражба съм свикнала вече с едно и също...Да ги видим,кфо ше напраат (:
    [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• и сега на къде?
      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• PRODADOHA KREMIKOVZI NA JIVAGO
        ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• В "Кремиковци" се подписа договорът “Ворскла Стийл България”

10 юли 2008 | 23:25 | Агенция "Фокус"

София. Подписан е договорът с “Ворскла Стийл България” и протокола за прекратрявабнве на договора за ишлеме с „Арселор Митал”от изпълнителният директор на "Кремиковци" Джаганадам Гунтопали. Това съобщи Людмил Павлов, председател Синдикална организация „Металурзи” към КТ „Подкрепа”. Новината беше посрещната с възгласи „Победа” от събралите се работници. В момента договорът се подпечатва в деловодството на „Кремиковци” и влиза в сила с дата 11.07.2008г. Работниците ще започнат да получават заплатите си още от утре. При подписването на договора е присъствал Велин Филипов, който отговаря за финансите на „Кремиковци” и е назначен от Министерството на икономиката и енергетиката и Стоян Пирлов.

ХА ЧЕСТИТО !!! И дано да е за добро !
          Утре съм дневна смяна и ще пиша подробности от кухнята !
          Но сега е време да дремна малко , че утре се очертава напрегнат ден!
          Лека нощ !

Коментар

• сега по Нова ТВ казаха нещо...!
            утре ще е по-ясно
            приятна вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad
              Първоначално изпратено от Volf

ех ,момченце - баща ми умря за този завод ,аз оставих над 25 години трудов стаж там - уважавай побелелите коси на такива хора
              СПРИ ДА МИ ВИКАШ!
              Момиче съм колко жалко нали?
              И ти имай уважение към другите стари хора в завода и към децата им..Темата не е за спорове и простотий,въпросът е "Кога ще умрем?".

Хехе Иво споко аз се занимавам достатъчно сд такива неща,но извини ме интересувам ме с кви пари ше нкандидатствам и какво прави баща ми и е нормално нали?Все пак не съм някоя ...мома дето само за едно мисли(:
              Да , Лили напълно си права . И на мен ми е тежко и мъчно като гледам как се съсипва и ограбва нещо което работи повече от 40 години ! И няма уважение към труда ни ! Индиеца се опитал да избяга !? Да се смееш ли , да плачеш ли ? Помните ли Митал как избяга през януари?
              Тия не са хора , те са някакви животни , честна дума ! Като си представя , че са над един милиард , косата ми настръхва ! Един колега беше в командировка там (Индия ) и донесе потресаващи кадри - спат по улиците , мизерия , мръсотия ! Кошмар е .....И от такива хора чакаме нормални отношения , бизнес , заплати ....е няма
              как да стане ! От Сърбия ги изгониха , дори от Нигерия ги изгониха ...
              е какво чакат още нашите управници ?

Коментар

• " lilisdad" приеми мойте извинения !

УЧИ И СЕ МАХАЙ ОТ ТУК - ТУК ЗА ЧЕСТНИТЕ ХОРА НЯМА ЖИВОТ !!!

Коментар

ех ,момченце - баща ми умря за този завод ,аз оставих над 25 години трудов стаж там - уважавай побелелите коси на такива хора
                  СПРИ ДА МИ ВИКАШ!
                  И ти имай уважение към другите стари хора в завода и към децата им..Темата не е за спорове и простотий,въпросът е "Кога ще умрем?".

Хехе Иво споко аз се занимавам достатъчно сд такива неща,но извини ме интересувам ме с кви пари ше нкандидатствам и какво прави баща ми и е нормално нали?Все пак не съм някоя ...мома дето само за едно мисли(:
                  предлагам :

Аз ти се извинявам , ти също на мен - договорено ?

Нека има за всички място под слънцето .

Но ми писна да се ебават с хората дето си изкарват с честен труд прехраната ,независимо къде и как !

Коментар

СПРИ ДА МИ ВИКАШ!

[img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

много моля ,хора дето не разбират тук да не се спират !!!
                      Кремиковци е пред угроза да гръмне всеки момент поради това ,че никой в държавата 20 година не си мърда дебелия задник да свърши нещо а само като теб" lilisdad " се изказват неподготвени - аууу каква оферта за ДЖОБА НА ТЕЗИ ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ДАВА ТОЗИ ПОТЕНЦИАЛЕН КОПУВАЧ,ЗА НЕЧИИ ДЖОБ,АУУУ,КАКВА ОЩЕ ПО ХУБАВА ОФЕРТА ДАВА ОНЗИИ......Спрете се да давате мнение без да сте подготвени !!!
                      ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ЗА СОФИЯ И СОФИЯНЦИ КОМБИНАТА ДА БУМНЕ - ГОЛЯМ КЕФ ЩЕ БЪДЕ ,АМА ДАЛИ ТОГАВА ЕМИТО ЕТЕМ НЕМА ПАК ДА КАЖЕ ,ЧЕ МЕДИИТЕ СА ВИНОВНИ!!!

Виж кво не си позволявай да ми викаш ясно ли ти е?
                      И не ми казвай с кво не съм запозната и кво съм,цялата икономика и държава се държи на Кремиковци,всичко друго продадохме в момента храниме тъпите пенсионери.
                      Праиш се,че знаеш много а,работиш ли там?
                      Виж кво аз съм на 14 и мога ти кажа,че докато не си на мястото на случващото се нищо не можеш да кажеш.Тъпите медий си затварят устите.Никой не е продложил до сега хубава оферта и никога не съм го казвала,ако си сляп в момента медийте уж предават какво става наиш от от колко време има стачки в завода влизал ли си?
                      Черногледи или не това е истината в най-добрия случай завода бива ли затворен с какъв отрасъл ше изхранваме останалите бе?Имаме ли отрасъл заместващ това,БЪЛГАРСКИ отрасъл?

Аре вече да гръмва и да ставата квот ще става....Писна ми,аз имам да кандидатствам и не ми пука на кой ше се обадя само да спрат...Благодаря за милото и "компетентно" мнение на хората в форума(повече няма да пиша) на "големите" имащи баща в завода,който е ДИСПЕЧЕР и занимаващ се с пенсионери.

От седем години само зяпам какво да ядеме аре стига не ми обяснявай,ако ти си бил в завода някога да знаеш,че баща ми е бил още преди изобщо да го е имал Вальо цигана ли му беше там незнам кво си и сичко си беше наред.Тъпите Синдикати нищо няма да направят само си врът Уя в г..за с извинение,а ние нищо вне можем да направим.Така е ,трудно сме изживели седем години ,дано никой не ги изживява...

Точка,щото моето мнение не е истина и трудно се понася.

Коментар

• Лили не си късай нервите . Щом баща ти е диспечер , сигурно го познавам . Напълно те разбирам , но ти си дете още и по-добре е да се забавляваш ! Залягай над уроците , образование , компютър , английски и хубава работа в чужбина ! Това ти пожелавам ! А и много гаджета ;-)))) Успех !!

Коментар

много моля ,хора дето не разбират тук да не се спират !!!
                          Кремиковци е пред угроза да гръмне всеки момент поради това ,че никой в държавата 20 година не си мърда дебелия задник да свърши нещо а само като теб" lilisdad " се изказват неподготвени - аууу каква оферта за ДЖОБА НА ТЕЗИ ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ДАВА ТОЗИ ПОТЕНЦИАЛЕН КОПУВАЧ,ЗА НЕЧИИ ДЖОБ,АУУУ,КАКВА ОЩЕ ПО ХУБАВА ОФЕРТА ДАВА ОНЗИИ......Спрете се да давате мнение без да сте подготвени !!!
                          ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ЗА СОФИЯ И СОФИЯНЦИ КОМБИНАТА ДА БУМНЕ - ГОЛЯМ КЕФ ЩЕ БЪДЕ ,АМА ДАЛИ ТОГАВА ЕМИТО ЕТЕМ НЕМА ПАК ДА КАЖЕ ,ЧЕ МЕДИИТЕ СА ВИНОВНИ!!!

Виж кво не си позволявай да ми викаш ясно ли ти е?
                          И не ми казвай с кво не съм запозната и кво съм,цялата икономика и държава се държи на Кремиковци,всичко друго продадохме в момента храниме тъпите пенсионери.
                          Праиш се,че знаеш много а,работиш ли там?
                          Виж кво аз съм на 14 и мога ти кажа,че докато не си на мястото на случващото се нищо не можеш да кажеш.Тъпите медий си затварят устите.Никой не е продложил до сега хубава оферта и никога не съм го казвала,ако си сляп в момента медийте уж предават какво става наиш от от колко време има стачки в завода влизал ли си?
                          Черногледи или не това е истината в най-добрия случай завода бива ли затворен с какъв отрасъл ше изхранваме останалите бе?Имаме ли отрасъл заместващ това,БЪЛГАРСКИ отрасъл?

Аре вече да гръмва и да ставата квот ще става....Писна ми,аз имам да кандидатствам и не ми пука на кой ше се обадя само да спрат...Благодаря за милото и "компетентно" мнение на хората в форума(повече няма да пиша) на "големите" имащи баща в завода,който е ДИСПЕЧЕР и занимаващ се с пенсионери.

От седем години само зяпам какво да ядеме аре стига не ми обяснявай,ако ти си бил в завода някога да знаеш,че баща ми е бил още преди изобщо да го е имал Вальо цигана ли му беше там незнам кво си и сичко си беше наред.Тъпите Синдикати нищо няма да направят само си врът Уя в г..за с извинение,а ние нищо вне можем да направим.Така е ,трудно сме изживели седем години ,дано никой не ги изживява...

Точка,щото моето мнение не е истина и трудно се понася.

Коментар

• Добре де,но тоя украинец същият ли е,дето прееба Тръбопроката? Щото некъде четох,че е той,да го ева,мамка му! И сега вече ше ни оправи сите.

Коментар

• Това отдавна трябваше да стане ! Още февруари месец , когато ни водиха в София , аз казах че протестите трябва да бъдат пред Белия дом ! Заплатите са грижа на собственика и е нормално да си ги искаме от него ! Ако не може да ги осигури - да продава , да дава под наем - това си е негова работа! А че правителството е адски некадърно и нерешително се вижда от самолет !
                              Играта между братята Митал е много ясна - протакат нещата , защото не им се дават пари и не го дават на украинеца , за да не ги конкурира на европейския пазар ! Елементарно е !

Коментар

• Металурзите ще протестират до дупка
                                Сн.: БГНЕС
                                Превзеха ”Кремиковци”
                                10 юли 2008 / News.dir.bg
                                Около 2000 работници от първа смяна блокираха административната сграда на комбината, за да попречат на изпълнителния директор и на директора "Човешки ресурси да напуснат" сградата.
                                Това съобщи за БГНЕС зам.-председателят на федерация "Металици" на КНСБ в "Кремиковци" Пламен Петков. Работниците настояват ръководството да подпише спешно споразумение за доставка на суровини с фирмата на украинския бизнесмен и депутат Константин Жеваго. По предварителна информация двамата щели да се върнат в България след една седмица, когато вече ще е много късно, каза синидкалният лидер. Той припомни, че са минали 5 дни откакто "Кремиковци" е без суровини, тъй като "Арселор Митал" не е изпълнил подписаното споразумение за доставка. "Няма да им позволим да си тръгнат, докато не подпишат споразумението с Жеваго", заяви Пламен Петков.
                                Междувременно от "Ворскла Стийл България", компанията на Жеваго, заявиха, че очакват управата на "Кремиковци" да подпише проектодоговора между двете дружества за производство на ишлеме. Според споразумението "Ворскла Стийл България" ще осигури доставка на суровини за работата на "Кремиковци" и да поеме задълженията към НЕК, "Булгаргаз", БДЖ. Подобен договор вече беше подписан между "Кремиковци" и "Арселор Митал" (виж линка).
                                По-рано днес синдикатите в "Кремиковци" заявиха, че планират да направят палатков лагер пред МС на 15 юли в знак на протест срещу неангжираността от страна на държавата към проблемите на дружеството. На 17 юли пък ще бъде блокирано движението по магистралата София-Пловдив и от Околовръстното шосе ще тръгне шествие с автобуси към “Ал. Невски“ и от там към МС (виж линка).

Коментар

Working...
                                X