IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хосе
    ок, мисля че се опитваш да правиш много заблуждаващи внушения с тия 1,2 млн. акции увеличен фри флот. Не ми казвай че не знаеш колко смешна е методиката за изчисляване на фри флота на родния капиталов пазар.
    Сигурен съм че си напълно наясно че когато акционер с 5% дял, продаде 0,1% и фри флота директо го отразяват родните убавци като порастнал с 5%-ни пункта.
    Ако пък наистина не знаеш това, вярно се изказваш съвсем неподготвен!
    Тях друго ги плаши, точно свързано с продажбата на тези 2 % в две сделки и питат милите

Ние сме напред чисто спекулативно, но бих предпочел да ги ошамарят без да ги бавят този път, печалбата ще е в пъти по-голяма

Все пак има кой да решава и само си умувам

Коментар

• ти си му отговорил на ОК за ФФ ама тоя всява ли всява паника
      бертраме и на мен ми беше на устата това за малкия ФФ, сега пък лошо като е голям
      абе важното е паниката да става

Коментар

• към 31.12.2008 г.
        Leo Overseas Ltd - Кипър - 3 864 000 акции, 6,18 % от капитала

Тея ли се опитват да изклатят в ниското...

Или просто гръцките банки наистина яко са се н.ср.али и излизат без оглед на цената??

Как мислите??

Коментар

• ок, мисля че се опитваш да правиш много заблуждаващи внушения с тия 1,2 млн. акции увеличен фри флот. Не ми казвай че не знаеш колко смешна е методиката за изчисляване на фри флота на родния капиталов пазар.
          Сигурен съм че си напълно наясно че когато акционер с 5% дял, продаде 0,1% и фри флота директо го отразяват родните убавци като порастнал с 5%-ни пункта.
          Ако пък наистина не знаеш това, вярно се изказваш съвсем неподготвен!

Коментар

• ОК,
            не мога да ви разбера теб и колеги като теб. от 2 годии слушам как видите ли това нашето било пишман борса с пишман дружества с малък фрии флоут

сега на дружествито Х фрии флоута се увеличава и край вече пропадна и нищо не става от него.

чужденците като дойдат ще търсят дружества с голям фрий флоут
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              prodigal,
              За ЕУБГ се въздържам да правя калкулация на цената ... но да попитам защо се мести Еврофинанс от Патриарха в новия център в Дружба....... какви са причините...?
              По-практично е от логистична гледна точка - вместо да си губиш времето в задръствания, ще се движиш по широк булевард , че и за паркирането няма да се притесняваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                prodigal,
                За ЕУБГ се въздържам да правя калкулация на цената ... но да попитам защо се мести Еврофинанс от Патриарха в новия център в Дружба....... какви са причините...?
                Хехе на мезе ме взехте да не съм им ДВИ бе Мече. Пък и въпроса един за милион долара направо.
                ко ви се връзвам и аз, забавлявайте се

Коментар

• prodigal,

Коментар

• Ами не, аз пуснах линк, че фрий флоута се е увеличил с 1.2 млн акции, след което ти почна да пускаш "шегички".

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                      А ти явно ръсиш мъдри слова, защото в случая няма какво друго да кажеш. И си очевидно подготвен по тази позиция, примерно да понесеш спада от 9 лева до 1.15. И съм убеден, че си подготвен да понесеш и по-голям спад. Но не виждам какво полезно казваш на форума, освен линкове към бодряшки прессъобщения.
                      ти пък си много полезен, ама на едни други хора, наЛе

Коментар

• А ти явно ръсиш мъдри слова, защото в случая няма какво друго да кажеш. И си очевидно подготвен по тази позиция, примерно да понесеш спада от 9 лева до 1.15. И съм убеден, че си подготвен да понесеш и по-голям спад. Но не виждам какво полезно казваш на форума, освен линкове към бодряшки прессъобщения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                          Първоначално изпратено от prodigal
                          ot tqh li te e strah
                          Ами фрий флоута се е увеличил с 1.2 милиона акции. А днес колко акции бяха достатъчни, за да падне на 1.15?
                          или нямаш инфо и ме врънкаш за такова, което е по-вероятно предвид колко си неподготвен по доста позиции които плюеш или просто се правиш на луд

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                            ot tqh li te e strah
                            Ами фрий флоута се е увеличил с 1.2 милиона акции. А днес колко акции бяха достатъчни, за да падне на 1.15?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              в момента пада всичко и не мисля, че сравнението с кремиковци е уместно.
                              да сравняваш химко с кремиковци ок, но еубг с кремиковци е несериозно.

в крайна сметка ще излязат на + за 2009, което хич не е малко като се има впредвид какви реорганизации и придобивания правиха.

аз лично не мисля,че тук е рисково за фалиране и ще го отиграя с як пазар под лев, а после търпение. след година , две , три ще съм много напред.

не е препоръка
                              100x

Коментар

• в момента пада всичко и не мисля, че сравнението с кремиковци е уместно.
                                да сравняваш химко с кремиковци ок, но еубг с кремиковци е несериозно.

в крайна сметка ще излязат на + за 2009, което хич не е малко като се има впредвид какви реорганизации и придобивания правиха.

аз лично не мисля,че тук е рисково за фалиране и ще го отиграя с як пазар под лев, а после търпение. след година , две , три ще съм много напред.

не е препоръка
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X