If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
ок, мисля че се опитваш да правиш много заблуждаващи внушения с тия 1,2 млн. акции увеличен фри флот. Не ми казвай че не знаеш колко смешна е методиката за изчисляване на фри флота на родния капиталов пазар.
Сигурен съм че си напълно наясно че когато акционер с 5% дял, продаде 0,1% и фри флота директо го отразяват родните убавци като порастнал с 5%-ни пункта.
Ако пък наистина не знаеш това, вярно се изказваш съвсем неподготвен!
Тях друго ги плаши, точно свързано с продажбата на тези 2 % в две сделки и питат милите
Ние сме напред чисто спекулативно, но бих предпочел да ги ошамарят без да ги бавят този път, печалбата ще е в пъти по-голяма
ти си му отговорил на ОК за ФФ ама тоя всява ли всява паника
бертраме и на мен ми беше на устата това за малкия ФФ, сега пък лошо като е голям
абе важното е паниката да става
ок, мисля че се опитваш да правиш много заблуждаващи внушения с тия 1,2 млн. акции увеличен фри флот. Не ми казвай че не знаеш колко смешна е методиката за изчисляване на фри флота на родния капиталов пазар.
Сигурен съм че си напълно наясно че когато акционер с 5% дял, продаде 0,1% и фри флота директо го отразяват родните убавци като порастнал с 5%-ни пункта.
Ако пък наистина не знаеш това, вярно се изказваш съвсем неподготвен!
prodigal,
За ЕУБГ се въздържам да правя калкулация на цената ... но да попитам защо се мести Еврофинанс от Патриарха в новия център в Дружба....... какви са причините...?
По-практично е от логистична гледна точка - вместо да си губиш времето в задръствания, ще се движиш по широк булевард , че и за паркирането няма да се притесняваш .
prodigal,
За ЕУБГ се въздържам да правя калкулация на цената ... но да попитам защо се мести Еврофинанс от Патриарха в новия център в Дружба....... какви са причините...?
Хехе на мезе ме взехте да не съм им ДВИ бе Мече. Пък и въпроса един за милион долара направо.
ко ви се връзвам и аз, забавлявайте се
prodigal,
Коментар
ОК
Ами не, аз пуснах линк, че фрий флоута се е увеличил с 1.2 млн акции, след което ти почна да пускаш "шегички".
А ти явно ръсиш мъдри слова, защото в случая няма какво друго да кажеш. И си очевидно подготвен по тази позиция, примерно да понесеш спада от 9 лева до 1.15. И съм убеден, че си подготвен да понесеш и по-голям спад. Но не виждам какво полезно казваш на форума, освен линкове към бодряшки прессъобщения.
ти пък си много полезен, ама на едни други хора, наЛе
Коментар
ОК
А ти явно ръсиш мъдри слова, защото в случая няма какво друго да кажеш. И си очевидно подготвен по тази позиция, примерно да понесеш спада от 9 лева до 1.15. И съм убеден, че си подготвен да понесеш и по-голям спад. Но не виждам какво полезно казваш на форума, освен линкове към бодряшки прессъобщения.
Коментар