IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пиете ли тук студена вода. Нормално все пак е лято, времето е топло, а и вътрешната температура в телата ви се покачва. И да ви пожелая успех надали, ще ви свърши работа, но все пак от сърце ви го пожелавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
      Първоначално изпратено от ОК
      Нещо одита е премахнал 500 хиляди лева по депозити. Горките остават само с 12 хиляди. Какво ли значи одитор да не ти признае депозит, има ли някой да обясни?
      Аз мога да обясня, но да не се гаврим с хората в тежък момент

Достатъчно тежко решение им предстои, дали да излязат на - 80% или да изчакат още малко, за да се занулят
      Добре млъкваме. Ние сме казали каквото мислим, когато е трябвало. А пък всеки си носи отговорност за собствените си инвестиционни решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
        Нещо одита е премахнал 500 хиляди лева по депозити. Горките остават само с 12 хиляди. Какво ли значи одитор да не ти признае депозит, има ли някой да обясни?
        Аз мога да обясня, но да не се гаврим с хората в тежък момент

Достатъчно тежко решение им предстои, дали да излязат на - 80% или да изчакат още малко, за да се занулят

Коментар

• Нещо одита е премахнал 500 хиляди лева по депозити. Горките остават само с 12 хиляди. Какво ли значи одитор да не ти признае депозит, има ли някой да обясни?

Коментар

• Позасилваш се
            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Брях и тия паднали на цена за която съм споменавал. Ще почна да пускам тото накрая
            До моята цена има да пада още с около 1.10 лева, пък да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Брях и тия паднали на цена за която съм споменавал. Ще почна да пускам тото накрая
              До моята цена има да пада още с около 1.10 лева, пък да видим.

Коментар

• Брях и тия паднали на цена за която съм споменавал. Ще почна да пускам тото накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                  Първоначално изпратено от дългосрочен
                  Много сте свели глави тук. Напоследък и Дачиите нещо не се продават, а от там няма и застраховки, и лизинг, и сервизно обслужване откъдето най много се печели. Мда.
                  ходи да си крепиш Каолина че май менте се оказа,
                  злобен нещасник
                  Менте звучи добре. Но дългосрочния е головодник, така че, не се хаби. не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                    Първоначално изпратено от zaho
                    Много сте свели глави тук. Напоследък и Дачиите нещо не се продават, а от там няма и застраховки, и лизинг, и сервизно обслужване откъдето най много се печели. Мда.
                    злобен нещасник
                    Рано е да се каже, че Каолин е менте, за разлика от твоите позиции, които са доказани ментета.
                    ще изчакаме да стане късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                      злобен нещасник
                      Рано е да се каже, че Каолин е менте, за разлика от твоите позиции, които са доказани ментета.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                        злобен нещасник

Коментар

• Много сте свели глави тук. Напоследък и Дачиите нещо не се продават, а от там няма и застраховки, и лизинг, и сервизно обслужване откъдето най много се печели. Мда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Как да няма логика. Та те още не са публикували одитираните отчети за 2009. А сроковете бяха 31. март за неконсолидирания, и 30 април за консолидирания.
                            Трудно се намира свестен одитор, който да си сложи главата в торбата дори и у нас.

Бертрамов, наближава Септември а цената вместо над 1,80 отива под 0,80... Надявам ще оцениш, че не те ограбих когато ми се дръвчеше да сключваме басове!?
                            От сега погледнато може би щеше да пиеш класно виски...не знам още, но ние предполагаме, а господ разполага. с тия облаци захлупили софия и тоталното безпариче в държавата..много черни мисли може да ни налегнат. Аз наблягам на кафето и търся НИ, в които да си защитя мангизите. НЕ знам дали имаш депозити, но ако стане това , което предричаш на БФБ то банките в които си депозирал също ще са потънали... така че мисли позитивно.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                              Как да няма логика. Та те още не са публикували одитираните отчети за 2009. А сроковете бяха 31. март за неконсолидирания, и 30 април за консолидирания.
                              Трудно се намира свестен одитор, който да си сложи главата в торбата дори и у нас.

Бертрамов, наближава Септември а цената вместо над 1,80 отива под 0,80... Надявам ще оцениш, че не те ограбих когато ми се дръвчеше да сключваме басове!?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Как да няма логика. Та те още не са публикували одитираните отчети за 2009. А сроковете бяха 31. март за неконсолидирания, и 30 април за консолидирания.

Коментар

Working...
                                X