IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    Казах ли ви ......признавам че и аз помогнах ...дано не е връх това нов
    имам усещането, че утре може да иде над 1лв. Не знам дали ще успее да се закрепи там , но теста е напълно възможен.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Teз договорени 50 к ....обаче не ви ли говорят нищо Ми тъз тапичка и тя на 12 к ....ще е в историята скоро ми се струва
      Казах ли ви ......признавам че и аз помогнах ...дано не е връх това нов

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Къде ги тия върхове.БФБ е заприличала на гледка от пустинята Black Rock .
        е именно - няма ги. за това купуваме сега няма да купуваме като има върхове я

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          нали знаеш къде се чупят от бързане купувачите - около върховете, тук още се назлъндисват
          Къде ги тия върхове.БФБ е заприличала на гледка от пустинята Black Rock .

Коментар

• тапата отиде...

Коментар

Нямам съмнения относно бъдещите намерения.И при BOARD така се получи.Прави им чест,че не хленчат,само ръмжат.Но тук,след като толкова си хвалят стоката,да покажат и малко уважение към нея.Защото "ония",другите,не са си счупили краката от бързане.
              нали знаеш къде се чупят от бързане купувачите - около върховете, тук още се назлъндисват

Коментар

• по мои тънки сметки (без кръчмаря ) трябва да минат около 150К-200К акции между 80 и 95 стотинки и пътя за над левче е отворен.

има известно забавяне, но ташунко не е един и доста хора искат да разкешат купените около и под 80 стинки за 10 стотинки профит.

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Teз договорени 50 к ....обаче не ви ли говорят нищо Ми тъз тапичка и тя на 12 к ....ще е в историята скоро ми се струва

Коментар

не е това, ние купихме на 80ст и сега вече чакаме да дойде ред за продаване на 8лв....от тук насетне ще купуват закъснелите
                    Нямам съмнения относно бъдещите намерения.И при BOARD така се получи.Прави им чест,че не хленчат,само ръмжат.Но тук,след като толкова си хвалят стоката,да покажат и малко уважение към нея.Защото "ония",другите,не са си счупили краката от бързане.

Коментар

• Айсеа....няма да се обиждаме...
                      Средната цена на пишещите е 92.2 стинки !!!
                      На 95 ст вече продаваме като бесни за да муаме баници с боза !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Викаш средната цена на всички пишещи тук е под 95 ст.?
                        Моята не е признавам си

Коментар

не е това, ние купихме на 80ст и сега вече чакаме да дойде ред за продаване на 8лв....от тук насетне ще купуват закъснелите

Викаш средната цена на всички пишещи тук е под 95 ст.?

Коментар

Според тукпишещите е така.Но днес не са купили нито една акция.Пари ли си нямат,свенливи ли са като врътливи моми?

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                              И какво сега, това ли е най-якото дружество, ха ха ха
                              Според тукпишещите е така.Но днес не са купили нито една акция.Пари ли си нямат,свенливи ли са като врътливи моми?

Коментар

• 50к кюфте...
                                само тапата от 12к седи, нищо друго, кой ще я вземе :P

Коментар

Working...
                                X