IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    а палеца да постави между средния и показалеца
    Да и косата да си измие с шампоана за кон

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Абе днеска видях много мацки са се накачулили на тез МАЗДА 6 ....брех брех ...а инак на които средната цена тук му е под 2 кинта да си мръдне левото пръстче в/у буквата Y
      а палеца да постави между средния и показалеца
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Абе днеска видях много мацки са се накачулили на тез МАЗДА 6 ....брех брех ...а инак на които средната цена тук му е под 2 кинта да си мръдне левото пръстче в/у буквата Y

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Хе-хе, някой юнаци май напъват да продадат тук, че да могат с кеша да се хванат за "изгодните" и "подценени" патки
          Няма лошо, всеки сам решава къде да инвестира париците си
          Изгодни ?? подценени ?? патки !?!????
          Батя това беше дебелашка шега от твоя страна. Кажи поне, че Не е препоръка

Коментар

• Хе-хе, някой юнаци май напъват да продадат тук, че да могат с кеша да се хванат за "изгодните" и "подценени" патки
            Няма лошо, всеки сам решава къде да инвестира париците си

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Търпение ми трябва за да ви чета, а това за което говориш се нарича последователност при преследването на високопоставените цели
              Tъй, тъй,

Виж рибата

но си пусни и звука - казва нещо много интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Търпение трябва. Питай проди ...
                Търпение ми трябва за да ви чета, а това за което говориш се нарича последователност при преследването на високопоставените цели

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                  Не знаех, че Мазда е част от Еврохолд. То тогава тоя холдинг е съвсем друга бира. Ще взема да си променя мнението. Сега остава с парите от сделките да купят БМВ, Мерцедес и Порше

визирах Стар Моторс, но както и да е
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Мазда ако не знаеш, е част от автоюнион груп -част от еврохолд.
                    Не знаех, че Мазда е част от Еврохолд. То тогава тоя холдинг е съвсем друга бира. Ще взема да си променя мнението. Сега остава с парите от сделките да купят БМВ, Мерцедес и Порше

Коментар

жоро,
                      няма как да стане това дето го искаш.
                      ако не знаеш писането с главни букви (или едър шрифт) по форумите се счита за 'викане' или обида към останалите участници тук. Колегата дългосрочен даже получи временно бан, защото беше забравил да изключи капс-лока. Затова ти и отговорих. Мазда ако не знаеш, е част от автоюнион груп -част от еврохолд. Ако маздите се продават - има далавера за холдинга. Ако ще се занимаваш с акции се научи да си търпелив.

поздрави
                      Търпение трябва. Питай проди - той търпи от 9 лева за акция та досега.

Коментар

• Първоначално изпратено от George1988 Разгледай мнение
                        Така...започна се...
                        1. Относно броят на постовете ми. Не знаех, че и в този форум величето на пишещия се определя от броя постове под аватара му. Моя грешка, трябвало е да почна да флуудя в темите наред и да не се обаждам какво мисля, преди да съм постигнал прилично число. Но за разлика от повечето пишешти, когато нямам какво смислено да кажа не си правя труда изобщо да го пиша, само и само, за да си чеша езика (пръстите).
                        2.Коментарът ми в темата за Евроинс, беше свързан с резкия спад в обемите на търговия на акцията, последван от спиране на коментарите за нея във форума.
                        3.Да, имам акции и в Еврохолд и в Евроинс. Кредити не съм теглил, сумите са малки и го правя с цел трупане на опит на борсата. Не крия факта, че съм нов и нямам познанията на доста от пишещите. Средната ми цена на инса е 1,56 , а на холда 0,89 , така че нямам проблеми с лабилните нерви (поне не на този етап, за вас не знам...)
                        4.Не очаквам да получавам безплатни професионални анализи във форума, но очаквам да се води смислена дискусия свързана с акцията, ядоса ме факта, че като отворя темата трябва да прочета 10 безмислени пост-а преди да стигна до някой смислен коментар (защото такива има), ако нямаше отдавна щях да спра да го чета този форум. Ако исках да чета простотии щях да влизам във форума на teenproblem, а не на investor.

Айде със здраве
                        Точно казано, Гьорги!

Коментар

• жоро,
                          няма как да стане това дето го искаш.
                          ако не знаеш писането с главни букви (или едър шрифт) по форумите се счита за 'викане' или обида към останалите участници тук. Колегата дългосрочен даже получи временно бан, защото беше забравил да изключи капс-лока. Затова ти и отговорих. Мазда ако не знаеш, е част от автоюнион груп -част от еврохолд. Ако маздите се продават - има далавера за холдинга. Ако ще се занимаваш с акции се научи да си търпелив.

поздрави

Коментар

предполагаш, че може да е подготовка за по-голяма сделка ли?
                            Явно е така, предстои да прехвърлят дела си от 49,82% на пластхим, като вече са взели парите за Формопласт от тях...

Коментар

• Така...започна се...
                              1. Относно броят на постовете ми. Не знаех, че и в този форум величето на пишещия се определя от броя постове под аватара му. Моя грешка, трябвало е да почна да флуудя в темите наред и да не се обаждам какво мисля, преди да съм постигнал прилично число. Но за разлика от повечето пишешти, когато нямам какво смислено да кажа не си правя труда изобщо да го пиша, само и само, за да си чеша езика (пръстите).
                              2.Коментарът ми в темата за Евроинс, беше свързан с резкия спад в обемите на търговия на акцията, последван от спиране на коментарите за нея във форума.
                              3.Да, имам акции и в Еврохолд и в Евроинс. Кредити не съм теглил, сумите са малки и го правя с цел трупане на опит на борсата. Не крия факта, че съм нов и нямам познанията на доста от пишещите. Средната ми цена на инса е 1,56 , а на холда 0,89 , така че нямам проблеми с лабилните нерви (поне не на този етап, за вас не знам...)
                              4.Не очаквам да получавам безплатни професионални анализи във форума, но очаквам да се води смислена дискусия свързана с акцията, ядоса ме факта, че като отворя темата трябва да прочета 10 безмислени пост-а преди да стигна до някой смислен коментар (защото такива има), ако нямаше отдавна щях да спра да го чета този форум. Ако исках да чета простотии щях да влизам във форума на teenproblem, а не на investor.

Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                просто са договорили пакет от дружествата,
                                затова явно вкарват Формопласт в Пластхим и после продават Пластхим дела..
                                предполагаш, че може да е подготовка за по-голяма сделка ли?

Коментар

Working...
                                X