IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако фундамента се влошава няма да се учудя да видим и 0.50 лв в бъдеще

Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    Барикадата при 0,78 лева падна в последните минути.
    Пътят на щурмоваците е отворен към цел 0,75 лева.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      гаки и ква стана сега тя,
      влака назаден към гарата на 75-ти километър да те вземе, а ти беш крачета да бягаме към гарата на 65-ти км...
      Е,Берти,това не го очаквах.При мен няма нищо случайно,но методите ми за анализ са малко "странни".Резултатите обаче са поносими.Сега за влака.Картинката я има,но я скрих,знаеш защо.Ами разгледай я,там е казано всичко.За цената на акцията - вече съм готов за отговор.Ще го получиш скоро,обещавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Монетата има 2 страни.Ти виждаш само едната.Дори не се колебая.Факушка не за първи път ще бъде достатъчно прозорлив.
        гаки и ква стана сега тя,
        влака назаден към гарата на 75-ти километър да те вземе, а ти беш крачета да бягаме към гарата на 65-ти км...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Барикадата при 0,78 лева падна в последните минути.
          Пътят на щурмоваците е отворен към цел 0,75 лева.

Коментар

• EUBG

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            определено купувачи не липсват
            Монетата има 2 страни.Ти виждаш само едната.Дори не се колебая.Факушка не за първи път ще бъде достатъчно прозорлив.

Коментар

• определено купувачи не липсват

Коментар

• А бе, кой е зорлията последните три години?

Коментар

• а бе, кой е зоорлията днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    равновесие или е другия ник на ОК, или просто двамата са еднояйчни близнаци или пък ползват на смени един и същ объркан мозък
                    Същите простоти дето ги блещеше ОК, но се скри защото го тапиха с един бас, сега ги ръси и НЕравновесието
                    Карай, всякакви гадулки са нужни в БФБ - пейзажа
                    Тази позициия никога не ме е интересувала освен когато влезе в Софикс заради Индексният фонд....
                    Сега я попоглеждам заради интереса на теб ,Хосе , Гаки ,Бертрам , Продигал и др. ....
                    Смятам ,че в края на месеца някой я вдига и след това почва падане въпреки многото почитатели.... държа на мнените си че лизинга и застраховането/имам в БСТР и оттам наблюдения в Евроинс / в момента е на загуба... така ,че става за спекулация но само в края на месеца иначе дългосрочен и бавно увеличаващ портфеила заради други позиции и на края какво стана.... има позиции качват се , падат , но тук се държи първенство с някой позиции на ХИМ по намаляване на стойността на акциите....
                    Иначе уважение към гореизброените сигурен съм ,че са по добри в анализите от мен....
                    Не е препоръка....

Коментар

• равновесие или е другия ник на ОК, или просто двамата са еднояйчни близнаци или пък ползват на смени един и същ объркан мозък
                      Същите простоти дето ги блещеше ОК, но се скри защото го тапиха с един бас, сега ги ръси и НЕравновесието
                      Карай, всякакви гадулки са нужни в БФБ - пейзажа

Коментар

• Веселяците от Еврохолда

Надявам се да откриете сходството между Еврохолда и предлагания продукт.

Коментар

• интуиция

Коментар

аз казвам, че ще избута кризата!
                            И на какво се базира пророчеството?
                            На резултатите от последните две години?

А ето как е възможно да се развият нещата:

Коментар

ц ц ц Гаки има връзки .. щом влака дава заден, за да не го изпусне
                              Генералът може да е на работа преди обяд и затова да не се обажда. Може да са го взели в охранителния бизнес.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ц ц ц Гаки има връзки .. щом влака дава заден, за да не го изпусне

Коментар

Working...
                                X